Wifi-soundbar

Ga naar inhoud
Home
Alle Soundbars producten

Lossless, draadloos streamen

Soundbars met wifi

WLAN-Soundbar
7 Producten
7 Producten
 

Product vergelijken

Kies bij de pijltjes de producten uit waarvan je de bijbehorende specs & functies met elkaar wilt vergelijken.

FAQ

Je wilde altijd al meer weten over speaker bluetooth ? Lees dan onze FAQ's door, hier vind je antwoord op de meeste vragen uit een bepaalde categorie. In ons audiolexicon leggen we bovendien de uiteenlopendste vakbegrippen uit als impedantie, bi-amping, bi-wiring of Ohm. 

 • Wat is een soundbar?
  Een soundbar is een horizontaal, langwerpig luidsprekersysteem met meerdere luidsprekers en een geïntegreerde versterker (actieve luidspreker). De naam komt uit het Engels en komt overeen met het Nederlandse woord "geluidsbalk". Soundbars zijn ontwikkeld als ruimtebesparend alternatief voor conventionele luidsprekersystemen met afzonderlijke versterkers en kun je zonder extra apparatuur rechtstreeks op de tv aansluiten. Om dit mogelijk te maken, zijn moderne soundbars luidsprekers en AV-receivers in één. Er zijn digitaal-naar-analoog converters ingebouwd, evenals DSP's (digitale geluidsprocessoren), die het digitale signaal omzetten en weergeven via de in de soundbar ingebouwde luidsprekers. Je kunt de soundbar rechtstreeks op je tv aansluiten via de HDMI ARC van de tv of met behulp van een optische vezelkabel om zo meteen van het geluid te genieten. Soundbars zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Individueel, in combinatie met een subwoofer (2.1) of als surroundsysteem (4.1 of 5.1).
 • Kunnen soundbars een home cinema set vervangen?
 • Welke apparaten kan ik aansluiten op de soundbar?
 • Hoe bedien ik mijn soundbar?
 • Kan ik mijn soundbar uitbreiden met extra speakers?
 • Kan ik iedere subwoofer op mijn soundbar aansluiten?
 • Hoe weet ik of mijn soundbar een uitgang voor een subwoofer heeft?
 • Heb ik extra kabels nodig om de subwoofer op de soundbar aan te sluiten?
 • Hoe verbind ik de subwoofer met de soundbar?
 • Kan ik de subwoofer via wifi aansluiten op de soundbar?
 • Hoe verbind ik mijn EFFEKT 2 speakers met de soundbar?
 • Kan ik alle subwoofers aansluiten op de soundbar?

Wifi-soundbar: het beste geluid, overal! 

Geen plaats voor een home cinema set in de woonkamer? Geen probleem. Dankzij de wifi-soundbars van Teufel heb je een prima alternatief. Fijne en ruimtelijke klanken voor zowel tv als muziek in compact formaat, zonder een heleboel kabels. Dankzij de ingebouwde wifi-module stream je probleemloos al jouw favoriete muziek, audioboeken of podcasts.

CINEBAR LUX: stijlvolle wifi-soundbars voor optimaal geluid

Met hun slanke en stijlvolle design, zijn onze CINEBAR LUX wifi-soundbars een heel goed alternatief voor een Dolby surround-systeem. Ze nemen behoorlijk minder ruimte in dan een volledige set en passen zo in elke woonkamer. Met een van de CINEBAR LUX soundbars krijg je een ruimtelijke klank, enkel met een soundbar en een (optionele) losse subwoofer. De CINEBAR LUX heeft zelfs geen extra subwoofer nodig. De downfire subwoofer zorgt voor genoeg power bij de lage frequenties.  

Ga je een stap verder, dan heb je de uitvoering van de CINEBAR LUX Surround Edition 5.1-set met T 8-subwoofer en surroundspeakers voor grotere ruimtes en vollere sound. De CINEBAR LUX is ook verkrijgbaar als 5.0-set met rearspeakers en in de 3-kanaal Ambition-set zonder extra speakers.

De CINEBAR PRO is een high-end soundbar met 250 mm subwoofer voor sound op topniveau. Wil je de CINEBAR PRO in een kleinere ruimte tot 30 m² laten schitteren, dan is de kleine subwoofer met een 200 mm basdriver voldoende. De EASY-uitvoering levert natuurlijk net als de zwaardere versie een realistische sound, hoge volumes en een megavette bas.

Tot slot hebben we de krachtige CINEBAR ULTIMA STREAMING, een bundel met een draadloze soundbar met EFFEKT 2-speakers, een T 10-externe subwoofer en een Teufel Streamer netwerkspeler.

Multiroom sound via jouw draadloze soundbar

Het is zeker mogelijk om via je wifi-soundbar te genieten van multiroom sound. Daarvoor kun je je wifi-soundbar handig combineren met onze multiroom luidsprekers zoals de Teufel ONE S of andere wifi-speakers. 

Je wifi-soundbar neemt weinig ruimte in. Je kunt de soundbar op je tv-meubel zetten, onder de televisie plaatsen of met de geïntegreerde bevestingsmiddelen ophangen aan de muur. De draadloze subwoofer geeft massieve basklanken en kan perfect worden geïntegreerd met het tv-meubel.  Afhankelijk van het model kun je de subwoofer tot maximaal 10 meter afstand van de soundbar plaatsen, de verbinding blijft stabiel.

Onze wifi-soundbars kun je heel eenvoudig installeren zonder al te veel kabels te moeten gebruiken. Aansluiten aan de tv doe je via de HDMI-aansluiting, de subwoofer is via wifi verbonden en dien je aan de soundbar te koppelen. De lage frequenties worden draadloos, zonder vertraging en zonder verstoringen overgedragen. 

Muziek afspelen op je wifi-soundbar

Je kunt gemakkelijk muziek streamen via je draadloze soundbar. Dit loopt via het thuis wifi-netwerk. Alle wifi-apparaten zijn via het netwerk met elkaar verbonden, je kunt ze makkelijk bedienen met een afstandsbediening of met de Teufel app. Via de app heb je ook toegang tot streamingdiensten zoals Spotify, Tidal, SoundCloud of Napster. Ook muziek die opgeslagen staat op je tablet of smartphone kun je streamen naar de wifi soundbar.

Liever een cd afspelen of naar vinyl luisteren? Ook dat kan met een Teufel wifi-soundbar! Via de line-in is het mogelijk om je externe cd- of platenspeler aan te sluiten. Bovendien zijn de soundbars voorzien van internetradio via TuneIn. Zo kun je jouw favoriete radiostations in de beste kwaliteit beluisteren. Wakker worden met je favoriete muziek? Dat doe je met de RADIO ONE met bluetooth 5.1 en DAB+ radio. 

Filteren
Herstellen Sluiten
 • Prijs
 • Streaming
 • Serie
 • Kleur
 • Configuratie
 • Aansluitingen
 • Afspeelkanalen
 • Dynamore®
 • Multiroom
 • Radio
 • Media