Stereo gaming

Ga naar inhoud
Menu openen Menu sluiten
Home
PC Lautsprecher 2.1 von Teufel

Een goede start

Stereo gaming

Productlijst filter

Filter Herstellen

8 Resultaten

Alle Stereo gaming producten: 8 Resultaten
Sluiten
  • € 204,00 € 1.350,00

 

Product vergelijken

Relevante thema's

en spannende categorieën

PC speakers 2.1 – het beste geluid voor op het bureau

Moderne pc’s of laptops zijn nog steeds niet optimaal om een ideale geluidsoverdracht te kunnen leveren. Dit is frustrerend, maar voor dit probleem bieden 2.1 pc speakers een perfecte oplossing. 2.1 systemen zijn ideaal, omdat ze weinig ruimte op het bureau in beslag nemen, maar toch een gedetailleerd en harmonisch geluid weergeven.

De reden hiervoor is heel simpel: er zijn verschillende componenten die verantwoordelijk zijn voor een foutloze geluidsweergave. Op het bureaublad staan de twee (relatief) kleine speaker boxen die voor de hoge en midden tonen zorgen. Daarnaast zorgt de grotere subwoofer voor de lage tonen. De subwoofer is normaal gesproken ook de versterker voor alle audiokanalen. De opstelling van de subwoofer is niet het belangrijkste. De subwoofer kan naast, onder of achter het bureau worden geplaatst zonder dat het een negatieve invloed heeft op het geluid. In elk geval kan het grootste deel (de subwoofer) van de set worden verstopt waardoor het systeem niet op hoeft te vallen.

In vergelijking met de geïntegreerde speakers in laptops of pc-monitoren, is het 2.1 systeem van Teufel een absolute vooruitgang. Luidsprekers in notebooks kunnen bijvoorbeeld sommige bastonen of drums van een muziekstuk niet of nauwelijks produceren. Daarbij worden door notebookspeakers hoge frequenties, die in soundeffecten in games en films vaak voorkomen, slecht weergegeven. Probeer pc speakers uit om het verschil te ervaren, test de 2.1 pc speakers van Teufel met jouw favoriete games, films en muziekstukken.

PC speakers 2.1 – Concept

Teufel heeft een power 2.1 set: de Concept C.  De set heeft niet alleen een goed geluid, maar ook een elegant design. De multimedia soundversterker voor je pc heeft een geïntegreerde 2.1 USB-geluidskaart en levert daardoor een subliem hoog en vervormingsvrij volume. Zeker weten dat je games en films op je computer een hele nieuwe dimensie krijgen. Een ding is zeker, dankzij directe verkoop, kan Teufel een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding garanderen. Mochten de speakers je niet bevallen, heb je bij Teufel  bovendien het recht om de speakers na acht weken terug te sturen.

Gerelateerde artikelen: