earbuds

Ga naar inhoud
Home
Alle Koptelefoons producten

Bold. Colourful. Inspiring.

Earbuds

1 Producten
1 Producten
 

Product vergelijken

Kies bij de pijltjes de producten uit waarvan je de bijbehorende specs & functies met elkaar wilt vergelijken.

Relevante thema's

en spannende categorieën

Earbuds: draadloos en ultra-lichtgewicht met hoog draagcomfort

Draadloze earbuds met het goede geluid en aangename draagbare design zijn tegenwoordig een echt alternatief voor de normale in-ear hoofdtelefoon. Want de koptelefoon, in de volksmond ook wel buds genoemd, draag je net als in-ears "in het oor", maar zitten er losser in. De reden hiervoor is dat je de earbuds niet in de gehoorgang plaatst, zoals je bij in-ears doet, maar je fixeert hem met een extra bandje in het oor. Dit verhoogt het draagcomfort en de bewegingsvrijheid tijdens het hardlopen, sporten of reizen. Wat hetzelfde blijft, is het goede geluid dat rechtstreeks je oor in gaat.

Bluetooth 5.0 met aptX™ en AAC voor muziekstreaming

Voor geluid met een hoge resolutie moeten earbuds zoals de SUPREME IN ook uitgerust zijn met bluetooth 5 en ook de aptX- en AAC-codecs ondersteunen. Met aptX zijn ze bijzonder geschikt voor Android smartphones en met AAC zorgt voor een goed alternatief voor Apple airpods. Goede hifi-sound is dus overal beschikbaar. Wanneer earbuds bluetooth 5 (kortweg BT 5) hebben, zijn er ook andere opties beschikbaar voor earbuds. Denk aan de ShareMe-functie, die het mogelijk maakt twee koptelefoons tegelijk met een smartphone te koppelen en zo samen met een vriend of vriendin naar een playlist te luisteren.

Bellen met de in-ear headset

Bel je vaak, dan is het handig dat de in-ears een geïntegreerde headset hebben. Want zo kun je met de hoofdtelefoon overal draadloos bellen. Als de headset-functie ook Qualcomm® cVc™-technologie ondersteunt, wordt zelfs omgevingsgeluid dat de microfoon in de oortelefoon bereikt, aanzienlijk gereduceerd. De ruisonderdrukking zorgt voor een betere spraakverstaanbaarheid, zelfs wanneer je de headset buitenshuis gebruikt, en de microfoon ook omgevingsgeluid oppikt. Dankzij deze functie kan de smartphone gewoon in je broekzak zak blijven zitten terwijl je via de bluetooth-headset belt.

.

Hoe draag je earbuds?

Had je eerst een andere koptelefoon, dan kan de eerste keer een earbud indoen misschien iets onwennig zijn, maar dat is een kwestie van oefenen. Je zet de earbud ongeveer 30 graden naar voren in je oor en draait hem dan lichtjes naar achteren. Om ervoor te zorgen dat de in-ears goed in de plooi van het oor zitten, kun je het bandje van de earbuds naar boven of beneden trekken en ze zo individueel aan je oor aanpassen. De earbud zit perfect wanneer de draaglus in de oorplooi zit en voor een betere pasvorm zorgt.

Meer info over het dragen van oordopjes lees je in het magazine.

Powerbatterij voor lange luistersessies

Bij de aanschaf van een koptelefoon, moet je ook letten op de batterij. Deze moet krachtig genoeg zijn, zodat je hem onderweg lang kunt gebruiken zonder tussendoor op te laden. De SUPREME IN heeft een lange speelduur van wel 16 uur. Via de quick charge laadt je hem snel op, via een powerbank of via een stopcontact.

.

Andere aanbevolen features voor bediening en comfort

Om ervoor te zorgen dat je de bluetooth-koptelefoon veilig kunt dragen als je hem niet gebruikt, zijn de twee oordopjes op de SUPREME IN magnetisch aan elkaar, zodat je ze veilig als een halsketting om de nek kunt dragen. Om de batterij te sparen, gaat de hoofdtelefoon uit met de automatische uitschakelfunctie wanneer de earbuds elkaar raken. Andere handige functies zijn de line-in afstandsbediening met bedieningsknoppen voor het regelen van je muziek en het opnemen van telefoontjes.

.

Dubbel plezier met de Teufel Headphones app

Ook niet te versmaden: de optioneel te gebruiken Teufel Headphones app, die beschikbaar is voor Android- & Apple smartphones. Met de functie equalizer, kun je het geluid van de earbuds individueel aanpassen en deze instelling ook opslaan. Bovendien biedt de app handige opties zoals software-updates of het controleren van de batterijstatus.

Filteren
Herstellen Sluiten