Beamer

Ga naar inhoud
Home
Alle Home cinema producten

Sublieme uitstraling

Beamer

5 Producten
5 Producten
5 van 5 worden getoond

BenQ Full HD beamers voor je Teufel home cinema

Beamers, ook bekend als digitale projectors, videoprojectors, beeldprojectors of datavideoprojectors, ken je waarschijnlijk van conferenties en vergaderingen, een presentatie op school of de laatste keer dat je jouw vrienden hun vakantiefoto's en -video's liet zien. Het zijn projectors die bewegende of stilstaande beelden van bronapparatuur zoals een tv, computer, videorecorder, dvd-speler, spelconsole of blu-ray-speler in vergrote vorm overbrengen naar een groot projecteerbaar oppervlak zoals een witte muur (niet aanbevolen) of een geschikt scherm. Het gamma reikt van klein formaat mobiele beamers tot Full HD projectoren met hoge resolutie. Als aanvulling op bijna alle multimediasystemen zijn moderne beamers die in staat zijn een hoog contrast en filmische kleuren weer te geven, al lang in opmars in de home cinema setting van onze fans.

En terecht, vinden wij, want beamers van hoge kwaliteit met een goede lens slagen erin briljante beelden op grote oppervlakken zo precies weer te geven dat films kijken een meeslepende ervaring wordt, een echte home cinema ervaring. Natuurlijk zorgen wij voor de bijhorende sound.

Hoe vind je de juiste beamer voor je home cinema

Hoge kwaliteit is belangrijk voor ons, daarom bevelen wij partners als BenQ aan voor een technisch uitstekend samenspel van alle componenten. Om de keuze voor je te vergemakkelijken, hebben wij alvast enkele perfect passende bundels met BenQ beamers en Teufel geluidssystemen samengesteld met de beste prijs-prestatieverhouding speciaal voor jou.

Tips voor het kopen van een beamer

  • Een goede home cinema beamer moet een bepaalde grootte van behuizing hebben om een stille koeling te garanderen.
  • De lens moet passen: op de plaats van installatie van de projector moet het beeld nauwkeurig worden uitgelijnd met het scherm aan de hand van de brandpuntsafstand van de lens (gebruik de gebruiksaanwijzing of het gegevensblad van de projector om de waarden te berekenen).
  • Drijf de parameters niet tot het uiterste. Elk onderdeel van de beamer is onderhevig aan toleranties.
  • Je mag ook de instelling van de lensverschuiving niet overbelasten.
  • Absoluut taboe: scheef zetten! De projector moet absoluut horizontaal hangen of staan en moet je dus op de juiste hoogte ten opzichte van het scherm monteren.
  • Elke projector heeft stroom nodig en dus fatsoenlijke bekabeling. Daarom is het zinvol een kabelgoot naar de projector aan te leggen of een stopcontact in de buurt aan te leggen.

BenQ W5700 & SYSTEM 6

De W5700 BenQ beamer en het SYSTEM 6 THX AVR systeem passen perfect bij elkaar! Daarom presenteren wij de Full HD beamer en ons System 6 samen met de Denon AV-receiver AVC-X3700H als een home cinema bundel. Films kijken op een groot scherm was nog nooit zo leuk!

Als 4K UHD CinePrime home cinema projector biedt de W5700 beamer van BenQ zo'n beetje alles wat je van een beamer mag verwachten. De DLP beamer is heel handig in gebruik, wordt regelmatig geprezen in relevante product reviews en ook wij zijn enthousiast! Uitgerust met functies zoals de dubbele lens-shift functie voor gemakkelijke aanpassing van de projectoroptiek op de optische as en andere praktische functies zoals Cinematic Color.

Als je een beamer als de W5700 van BenQ vergelijkt met een Full HD tv, besef je al snel dat zo'n beamer een aantal voordelen heeft ten opzichte van andere HD tv’s. Zo kun je het toestel plaatsbesparend opbergen en instellen naargelang het gebruik. De meeste tv's kunnen niet concurreren met de maximaal mogelijke schermbreedte van 431 cm. Voor haarscherpe UHD-beelden is echter voldoende ANSI lumen nodig – anders kunnen donkere scènes niet zonder verlies worden weergegeven. Hier heeft deze beamer van BenQ 1800 ANSI lumen tot zijn beschikking. Natuurlijk beschikt de W5700 ook over voldoende aansluitingen, zoals HDMI en S/PDIF Out voor de overdracht van optische digitale signalen.

Dit is een voordeel, bijvoorbeeld als je de BenQ beamer wil aansluiten op je AV-receiver.

Er gaat geen informatie verloren via het optische signaal, het signaal wordt zonder verlies overgebracht en komt vervolgens terecht in de digitale conversie (DAC) van de ontvanger. Voorwaarde hiervoor is natuurlijk dat je een HDMI-signaal doorgeeft aan het BenQ apparaat. Dit signaal bevat informatie voor zowel video als audio. Als je op zoek bent naar een beamer met LED Full-HD die voldoet aan alle moderne eisen, dan moet je gaan voor de W5700 van BenQ.

Beamer BenQ W2700 + ULTIMA 40 Surround "5.1-Set"

De BenQ W2700 beamer is zeer geschikt voor beginners. Het toestel toont zijn voordelen vakkundig in kleine ruimtes: uitgerust met korteafstandsoptiek, projecteert hij grote beelden, zelfs van op korte afstand, waardoor hij gemakkelijk te integreren is. Net als zijn grote broer, de W5700 van BenQ, beschikt ook de W2700 projector over CinePrime technologie. De lens shift functie is ook beschikbaar, evenals een hoge resolutie in ULTRA HD voor haarscherpe beelden. Dit betekent dat de BenQ beamer al veel functies heeft die je normaal gezien in duurdere modellen zou vinden.

Natuurlijk is het zinvol om de sound naar een extern apparaat te leiden. Hier komt ons ULTIMA 40 home cinema systeem in de Surround 5.1 set om de hoek kijken: bestaande uit twee ULTIMA 40 vloerstaande luidsprekers, center, subwoofer en twee rearspeakers, is deze bundel ontworpen voor maximaal home cinema genot. Alle onderdelen zijn door ons samengesteld en getest op de hoogste kwaliteit en compatibiliteit. Zo krijgt je een echte home cinema feeling in je huiskamer.

BenQ TH685 + CINEBAR 11 "2.1-Set"

Last but not least hebben we de TH685 beamer van BenQ geïntegreerd in een geweldige bundel. Samen met de CINEBAR 11 "2.1 set" is deze aanbieding speciaal gericht op gamers. De slanke soundbar is een uitstekende keuze voor zowel gaming als het afspelen van muziek.

De bijbehorende, ruimtebesparende T 6 subwoofer is bijzonder geschikt voor gebruikers die hun subwoofer zo onopvallend mogelijk willen plaatsen. De T 6 subwoofer kan je bijvoorbeeld onder de bank plaatsen. De TH685 heeft een ultrasnelle vernieuwingsfrequentie van slechts 8,3 ms. Dit betekent dat er nooit vervelende vertragingen optreden bij de transmissie van het beeldsignaal.

De uitstekende 1080p Full HD-resolutie met HDR-ondersteuning maakt gedetailleerde, evenwichtige beelden mogelijk. De hoge helderheid wordt gegarandeerd door 3.500 ANSI lumen - zodat je zelfs bij daglicht kunt genieten van films en games. Een thuisbioscoop altijd en overal!

Filtern
Herstellen Sluiten