BAMSTER

Ga naar inhoud
Home

BAMSTER

Krachtpatsertje

(192)
Kleur: Zwart

BOOMSTER GO

Bekijk een soortgelijk product.

BOOMSTER GO Schwarz von Teufel

 • 8 weken proefluisteren
 • Gratis retourneren
 • Inhouse klantenservice
 • Meer dan 40 jaar expertise

Highlights

Bluetooth-Lautsprecher BAMSTER

Mogen we voorstellen

De nieuwe BAMSTER begint waar de bekroonde voorganger, de BT BAMSTER, ophield. Nog meer sound, nog meer features, nog meer power. De BAMSTER speelt jouw tunes overal & altijd.

Bluetooth-Lautsprecher BAMSTER

Alle specs en features op een rij

 • Opvolger van de legendarische, portable stereo bluetooth speaker BT BAMSTER
 • Meer features & verbeterde sound
 • Bluetooth 4.0 met aptX® voor een draadloze, lossless geluidsoverdracht van Spotify, Youtube etc.
 • Robuuste behuizing & eigentijdse volume-draaiknop
 • AUX-audioingang & accuduur van 12 uur
 • Fullrange drivers voor een krachtige, ruimtelijke stereoweergave
 • Party modus: koppel twee smartphones gelijktijdig aan de BAMSTER
 • Handsfree bellen: duidelijk & verstaanbaar
Computer Totaal
4 van 5 sterren
Computer Totaal 04/2019
(4.56 van 5 bij 192 beoordelingen)
Alle reviews

BAMSTER reloaded – the next soundlevel

Het succes van de BAMSTER was voor onze soundingenieurs in Berlijn geen reden om op hun lauweren te gaan rusten – integendeel: ze zagen het als een uitdaging om de BT BAMSTER nog beter te maken.

 • Nieuwe drivers met hogere conus uitslag, minder vervorming en een betere afstemming zorgen ervoor dat de BAMSTER harder, lager en meer gebalanceerd klinkt.
 • Twee fullrange drivers met gedetailleerde hoogtes en twee passieve bass drivers in een eigen behuizing met diepe, krachtige bassen tot 65 Hz, weten een sound te creëren die in deze klasse portable speakers nieuwe maatstaven zet.
 • De soundbar-vorm van de BAMSTER is uniek en draagt bij aan een beter stereobeeld.

Meer comfort met bluetooth 4.0 met aptX

Gemakkelijk van je smartphone, tablet, pc, notebook of iPod streamen: bluetooth 4.0 garandeert een stabiele draadloze verbinding bij een gering stroomverbruik. Zelfs audio en videobeeld van bijvoorbeeld netflix of Youtube zijn lipsync. De nieuwe BAMSTER is een van de weinige speakers in deze prijsklasse met aptX-codec. Dit zorgt afhankelijk van het bronmateriaal en -geluid voor een lossless geluidsoverdracht.

Bluetooth-Lautsprecher BAMSTER Schwarz Aufstellungsmöglichkeit Bluetooth

Comfortabel bedienen via volume draaiknop & multifunctionele knop

Zo simpel: de draaiknop met LED-ring is een echte eyecatcher. Draai je het volume harder of zachter, dan licht de LED-ring kort op, is de accustand lager dan 25%, dan wordt dit ook via de LED-ring aangetoond.

Via de knop aan de achterkant van de speakerbar is het mogelijk om zowel een bluetooth apparaat te koppelen, een telefoontje te beantwoorden, een song te pauzeren of door twee keer klikken naar de volgende track te gaan.

Bluetooth-Lautsprecher BAMSTER

Geïntegreerde handsfree-functie

De BAMSTER heeft een geïntegreerde microfoon waarmee je via je smartphone kunt bellen. Handig wanneer je handsfree wilt bellen. De muziek stopt automatisch wanneer je de telefoon via de BAMSTER opneemt. Echo- en ruisonderdrukking zorgen voor een duidelijke spraakverstaanbaarheid. De handsfree-functie functioneert op iedere smartphone – Android, iOS of Windows Phone.

Party modus - wie draait de volgende track?

Wek de dj in je! Koppel twee smartphones of tablets aan je BAMSTER en wissel de verschillende playlists met elkaar af.

Hoogwaardig geanodiseerd aluminium

The BAMSTER is made of robust aluminium for a smooth feel and excellent durability, with a matte-lacquer finish. The two separate resonance chambers minimise vibrations and further increase the natural stereo effect through physical separation.
Bluetooth-Lautsprecher BAMSTER Teufel 1
Bluetooth-Lautsprecher BAMSTER Teufel 2
Bluetooth-Lautsprecher BAMSTER Teufel 3
Bluetooth-Lautsprecher BAMSTER Teufel 4

  Overige features: AUX-ingang, batterij-indicator, bedienknoppen op de speaker

  Met de meegeleverde 3,5 mm jackstekker functioneert de BAMSTER ook zonder bluetooth. De LED-ring op de volumeknop toont de functies mute, party modus, pairing, de laadstatus en de laadvoortgang. AUX- & USB-kabel zijn bij de levering inbegrepen.

  Op zoek naar een portable bluetooth speaker met een handig formaat? Probeer de BAMSTER8 weken lang vrijblijvend uit.

  Inhoud levering

  BAMSTER
  • 1 × 0,5 m kabel mini-usb naar USB voor BAMSTER
  • 1 × Aansluitkabel minijack 3,5 mm (0,8 m)
  Bluetooth-Lautsprecher BAMSTER

  Technische details

  • Bluetooth-Lautsprecher BAMSTER von Teufel Schwarz

   BAMSTER

   Thuis, tuin of balkon – de BAMSTER heeft een licht en smal design dat je gemakkelijk meeneemt. Voor een chillige sound: altijd & overal.

   • Beschrijving Artikel
    Breedte 31,5 cm
    Hoogte 5 cm
    Diepte 7,2 cm
    Gewicht 0,72 kg
   • Beschrijving Artikel
    Minijack ingang 3,5mm 1
    Bluetooth Ja
    Bluetooth aptX Ja
    Handsfree functie Ja
   • Beschrijving Artikel
    Android Ja
    iOS Ja
    Microsoft Ja
   • Beschrijving Artikel
    Looptijd bij normaal volume 12 h
    Type batterij Lithium-Ion
    Aan-/uitschakel automatiek Ja
    Algemene versterkervermogen (RMS) 15 W
    Versterker-configuratie 2.0
    Versterker - technologie Class D
    Versterkerkanalen 2
   • Beschrijving Artikel
    Materiaal behuizing Aluminium
    Afwerking behuizing mat gelakt
    Fullrange speaker (aantal per speaker) 2
    Fullrange speaker (diameter) 40,00 mm
    Woofer (aantal per speaker) 2
    Woofer (diameter) 65 mm
    Frequentiebereik van/tot 80 - 20000 Hz
    Maximale geluidsdruk 88 dB/1m
    Akoestisch principe 2-kanaals-systeem
    Opbouw behuizing gesloten

  Recensies & reviews

  • Computer Totaal
   4 van 5 sterren
   Computer Totaal 04/2019
   Computer Totaal
  • Logo - AskMen
   "het geluid is uitstekend"
   AskMen 02.02.2018
   Logo - AskMen

   Enkele weken geleden kregen we de gloednieuwe Teufel Boomster (niet te verwarren met de Bamster uit deze recensie) opgestuurd van Teufel. We bestudeerden deze grote boombox zorgvuldig en concludeerden dat, hoewel het geluid en de kwaliteit van de hardware uitstekend waren, we haast geen scenario konden bedenken waarin het de moeite was om de zware en logge speaker mee te tillen tijdens een dagje uit. Teufel las met ons mee en was niet boos. Nee, sterker nog: ze boden aan om de kleinere Teufel Bamster op te sturen, om te kijken of deze handzame speaker wel aan onze eisen zou voldoen. Een noemenswaardige actie, zo'n sportieve instelling komen we niet altijd tegen bij hardwarepartijen.

   De Bamster dus, een slanke, langwerpige bluetoothspeaker die erg eenvoudig te bedienen is. Het koppelen met bluetooth (4.0) doe je middels het ingedrukt houden van één enkele knop, maar nog makkelijker is om te bijgeleverde AUX-kabel te gebruiken (sorry iPhone-gebruikers). Met het wiel aan de zijkant regel je het volume - allemaal erg vanzelfsprekend, weinig mensen gaan hiermee problemen ervaren. (...) Het design is juist erg aangenaam. De speaker kantelt schuin naar voren, waardoor je deze makkelijk een richting in plaatst voor het ontvangen van beter geluid. Door het zwarte design misstaat de speaker ook niet onder bijvoorbeeld een computerscherm of in een kast met andere hardware. De volumeknop heeft een LED-strip ingebouwd, maar dit licht is niet buitensporig fel en zal dus ook niet afleiden. Geen discopraktijken in deze speaker.

   Dan komen we aan op het belangrijkste aspect van elke speakerrecensie: de geluidskwaliteit. De Bamster levert een flinke lading decibels (frequentiebereik tussen de 80 en 20.000 Hz), waardoor je met enige zekerheid kan zeggen dat de speaker zelfs in meer rumoerige situaties (een druk strand, een huisfeest met +/- 20 bezoekers) goed te horen is. Ook het basgeluid is uitstekend, dit door het ingebouwde dubbele bassysteem. De speaker lijkt hierdoor wel iets in te leveren in de hoge tonen, maar dat kan ook haast niet anders. We zijn qua geluid ook wel wat verwend na het testen van de grotere broer van de Bamster, daar kon je zelf het basgeluid aanpassen voor het creëren van jouw ideale mix. 

   ConclusieDe Teufel Bamster is, in tegenstelling tot de grotere Boomster, een stuk beter te verantwoorden. Je stopt de speaker redelijk makkelijk weg in een rugzak en het geluid is uitstekend. Natuurlijk is het langwerpige formaat nog steeds niet super handzaam, maar ik zou tien keer liever de Bamster in mijn rugzak meenemen dan een kleine speaker op puckformaat die alleen maar schelle tonen weet te produceren. Daar moet je dan iets meer geld voor neerleggen (€99,99), maar de liefhebber van goede audio heeft dit er zeker voor over.

   De Bamster maakt indruk met een stijlvol design, gebruiksvriendelijke hardware en een fijn geluid.

  • techtesters.eu
   "een geluid wat in mijn ervaring het best beschreven kan worden als: volwassen, kwalitatief keurig"
   techtesters.eu 04.05.2017
   techtesters.eu
  • Logo - home cinema magazine
   "een no-nonsense speaker"
   home cinema magazine 15.03.2017
   Logo - home cinema magazine
   "(...) De Teufel Bamster is een opvallende bluetooth-speaker. Het is een opvallend brede speaker met een hellend design. Doordat het apparaat een beetje schuinstaat, wordt de muziek niet direct op het plafond afgevuurd en kan daardoor de luisteraar beter bereiken.(...)(...) De Bamster oogt gaaf en solide en zo voelt hij ook aan wanneer je hem vasthoudt.(...) je krijgt er dan ook een hoop voor terug. De Teufel Bamster beschikt over een ferme behuizing en kraakt niet wanneer je hem vasthoudt. Naast een bluetooth-verbinding vind je het ook belangrijk om een audiokabel te kunnen gebruiken voor de muziek. En je zoekt gewoon een no-nonsense speaker die je zonder handleiding kunt gebruiken.

   Naast een compact doch langwerpig design, beschikt de Teufel Bamster ook over slechts twee knoppen. Er is een schuifknop om het apparaat mee aan en uit te zetten en met de andere knop zet je de muziek op pauze en op play, kun je de bluetooth-verbinding activeren, koppel je er nog een andere Teufel-speaker aan én kun je naar het volgende nummer gaan. De tonen in het midden en het hogere segment komen goed naar voren in de Bamster (...). Oh en met de accu, die ruim tien uur meegaat, zit het ook snor. (...)"

  • Computer Totaal
   "Super geluidje!"
   Computer Totaal 12/2016
   Computer Totaal
   "Binnengekomen! En wat heb ik ernaar uitgekeken. Vandaag heeft de postbode de Teufel Bamster op mijn adres afgegeven.Het openenDe verpakking ziet en voelt solide aan en straalt kwaliteit uit. Bij het openen van de doos zie je meteen de Teufel Bamster. Deze is wat groter dan ik verwachte bij een portable bluetooth speaker. Je stopt hem niet even snel in je jaszak. Toch ben ik blij verrast. De Teufel Bamster ziet er strak vormgegeven uit. Deze afwerking zorgt er wel voor dat ik meteen besluit de Teufel Bamster indoors te testen en niet mee te nemen naar natte dampige sportvelden. (...)Het koppelen met mijn telefoon gaat soepel en ik ben verrast door het geluid. De tonen zijn niet blikkerig maar warm en helder. Voor in de woonkamer is het volume ruim voldoende maar het is niet zo dat de kopjes bij de buurvrouw staan te trillen in de kast. Gelukkig maar want daar ben ik ook niet naar op zoek bij een portable bluetooth speler.BereikHet bereik van de Teufel Bamster met Bleutooth 4.0 aptX is geweldig. Ik kan naar boven met mijn telefoon en hoor de muziek nog, zonder haperingen, beneden doorspelen. Ook bij een online radio app. Totdat ik gebeld word! Snel naar beneden zodat ik ook deze functie kan proberen. De microfoon van de Teufel Bamster zit in de verlichte volumeregelaar. Het aannemen van de telefoon is makkelijk en tijdens het overgaan van de telefoon stopt het afspelen van de muziek. Ik maak mijn gesprek af en na het ophangen speelt de muziek weer lekker verder. Top! Mijn gesprekspartner geeft overigens aan dat ik goed te verstaan ben.Concluderend✓ Gebruiksvriendelijkheid ⑨ De Teufel Bamster is zeer eenvoudig te bedienen.✓ Batterij ⑨ De batterij gaat bij continue gebruik zeker 8 uur mee.✓ Formaat ⑧ Goed formaat maar wel voornamelijk voor gebruik binnen.✓ Geluidskwaliteit ⑧ Super geluidje! De glazen staan niet te trillen in de kast maar hij kan wel hard en blijft zuiver.(...)"
  • Logo - leuke suggesties
   "Het meest gave is het stereo geluid"
   leuke Suggesties 11/2016
   Logo - leuke suggesties

   "De Bamster heeft in onze wereld een goed plekje weten te bemachtigen. De bluetooth speakers van de Duitse muziekgigant maken een onuitwisbare indruk. Bovendien laten ze zien dat hun R&D-afdeling niet stilzit en blijft sleutelen aan hun producten. Hoewel de Bamster al 2,5 jaar bestaat komen er telkens nieuwe producten bij. De nieuwe Bamster lijkt dan misschien wel op zijn voorganger, maar is beter dan ooit.

   Stevig

   De nieuwe Bamster voelt ten eerste al oerdegelijk aan, dankzij de geborstelde aluminium behuizing. Hij kan tegen een stootje, dat is duidelijk, hoewel het aluminium niet onverwoestbaar is: zoals je weet zijn grote vlakken best vatbaar voor krassen en beschadigingen. Maar de speaker? Die merkt daar niets van. Op zijn rubber pootjes en stevige aluminium behuizing is hij vrij van trillingen en resonanties, zodat hij zelfs bij hogere volumes een helder geluid geeft.

   Stereo

   Het meest gave is het stereo geluid. Ja, er zijn meer speakers die te koop lopen met het feit dat ze stereo geluid weergeven, en als je goed luistert is dat ook wel zo, maar dankzij de lange afmeting van de Teufel Bamster komt het beter tot zijn recht, zeker als je de speaker voor je neerzet als bijvoorbeeld een soundbar voor je computer of als je hem achter je tablet zet bij het bekijken van Netflix of een andere streaming dienst.

   Vol geluid

   Dankzij de twee passieve basdrivers heeft de Teufel Bamster een mooi en vol geluid, met een duidelijk aanwezige lage toon in zo’n beetje alle volumes. Omdat die zo nadrukkelijk aandacht krijgen in de speaker heeft dat wel een kleine concessie tot gevolg: de middentonen zijn niet altijd even goed aanwezig, en dat is wel jammer. (...) Het mooie is dat zowel bij een laag volume als bij een hoog volume het geluid eenzelfde kwaliteit heeft, zonder vervormingen of dat het geluid heel iel wordt.

   Verbinding

   Natuurlijk kun je via bluetooth verbinding maken met deze nieuwe Teufel Bamster. Via een bluetooth 4.0 verbinding om precies te zijn, met en aptX codering voor zo min mogelijk kwaliteitsverlies. Het minimalistische ontwerp heeft tot gevolg dat de kleine aan/uitschakelaar aan de achterkant van de speaker is geplaatst. Ook vind je aan de achterkant bedieningselementen voor het pauzeren of starten van en nummer, voor- en achteruit schakelen en het opnemen van een telefoongesprek. Niet de meest handige optie. De draaiknop aan de rechterzijde is bedoeld voor het aanpassen van het volume. Het handige aan de speaker is dat je ook een 3,5mm jack plug kunt aansluiten. Bijvoorbeeld op je computer of laptop, maar ook kun je er je smartphone op aansluiten.

  • Testbericht - lite-magazin - BAMSTER Neu 08/2016
   "Op dit moment ken ik geen bluetooth speaker die qua prijs en diversiteit ook maar enigszins in de buurt komt van de Bamster"
   lite-magazin 17.08.2016
   Logo - lite-magazin Testbericht - lite-magazin - BAMSTER Neu 08/2016
   “Nog voordat mijn testgast uit Berlijn het eerste geluid van zich laat horen, krijgt hij al bonuspunten voor de afwerking en de super simpele bediening.“   „Don`t Do It“ von New Order    „Een song die terughoudend begint en steeds sterker in de middenrange wordt. Hier voelt de Teufel speaker zich duidelijk super op z’n gemak: hij reproduceert feilloos, beheerst en temperamentvol het draadloos verzonden geluid, terwijl stemmen en andere geluiden met een hogere frequentie zuiver en verbazingwekkend neutraal klinken. (…)  Rekening houdend met de compacte afmetingen van de stijlvolle portable speaker, krijg ik toch nog een indrukwekkend laag bereik gepresenteerd – iets wat maar slechts weinig andere concurrenten kunnen nadoen.“   Conclusie:„Gemaakt van topmaterialen en met veel extra’s, is de Bamster de ideale outdoor partner. Of je nu naar het strand, het park, of een barbecue-avond in de tuin: je hebt gegarandeerd een goede sound – en dat de hele dag lang. De Teufel speaker kan echter nog meer: dankzij z’n performance en design is hij bij uitstek geschikt de sound van je computer of laptop te ondersteunen. Ik ken op dit moment geen  bluetooth speaker die qua prijs en diversiteit ook maar enigszins in de buurt komt van de Bamster.”  Vertaald uit het Duits
  • Testbericht - AV Magazin - BAMSTER Neu 08/2016
   "Een kleine krachtpatser die zijn luisteraars verwent met een vette bas en een zacht geluid"
   AV-Magazin 17.08.2016
   AV Testbericht - AV Magazin - BAMSTER Neu 08/2016
    “Wie bij de smalle speaker een dun geluid verwacht, die gaat behoorlijk de fout in. De langgerekte soundbar-vorm ondersteunt het stereo-effect optimaal en geeft het geluid diepte en ruimtelijkheid. Verder is de vorm van de Bamster een tikkeltje schuin voor een vol muziekgenot in de hele ruimte.”   „Om te testen of de Bamster geschikt is voor dagelijks gebruik, moet hij bijna een marathon doorlopen. Hij klinkt eigenlijk overal goed: op kantoor, in het park, in de hobbyruimte, de keuken, op het terras, de logeerkamer, de badkamer. Het absolute hoogtepunt is een tuinfeest waar de mini-soundbar de ster van de avond is. In de partymodus kunnen 2 bluetooth apparaten met de Bamster verbonden worden en afwisselend hun favoriete tracks afspelen. Wat in dit geval een echte wedstrijd is geworden. Artiesten als Prince, the Clash, Sting, Green Day wisselen indrukwekkend bassen, gitaar, drums, vette beats en electro/techno sounds met elkaar af – en verzorgen het tuinfeest met een super geluidskwaliteit.”    Conclusie:Met de nieuwe generatie – de Bamster – vervult Teufel op het gebied van portable sound alle wensen. De slanke, strakke vorm is zowel geschikt voor een stationaire muziekweergave in de woonkamer, maar net zo handig mee te nemen. Als je bedenkt dat het hier om een mini-soundbar gaat, dan is de Bamster een echte krachtpatser die de luisteraar verwent met een volle bas en een zachte klank. En dat draadloos en in cd-kwaliteit! De hoogwaardige afwerking, de verschillende functies en de simpele bediening maken het soundpakket compleet (…)”  Vertaald uit het Duits
  • Testbericht Logo - iTeufel Air
   „De nieuwe Bamster overtreft zijn voorganger in bijna elk opzicht"
   Area DVD 17.08.2016
   Area DVD Testbericht Logo - iTeufel Air
   "Vocals klinken heel overtuigend en de ruimtelijkheid is uitstekend. Echt goed, omdat het helder en levendig klinkt, is het begin van de eurodance klassieker “Da Beat Goes” van Red5. Bij deze song levert de Bamster geweldige prestaties – een onberispelijke bas, een goede dynamiek, weer een grote ruimtelijkheid met veel nadruk zorgen voor veel luisterplezier. Ook bij de song Up’N’Away van Mr. President klinkt de 2016 editie van de Bamster erg goed. Ondanks zijn compacte afmetingen weet hij de stemmen perfect van de instrumenten te onderscheiden.”  "Lovenswaardig is de sfeervolle dichtheid van het geluidsbeeld. De titelsong van de 007 film “Moonraker” gezongen door Shirley Bassey bevalt ons extreem goed. De bijzondere kenmerken van haar stem zijn goed uitgewerkt en de klassieke instrumenten geeft de Bamster goed en vervormingsvrij weer, zelfs bij hogere volumes."  Conclusie:"De nieuwe "powerbar“ uit Berlijn is wat veel eigenschappen betreft een schot in de roos. Zeker bij muziek met veel details is de klank lovenswaardig. Stemmen en resolutie zijn duidelijk beter dan bij de voorganger. Ook de ruimtelijkheid en de helderheid van de akoestiek zijn geoptimaliseerd. De baspower is voor zo’n smal device behoorlijk (…). De uitstekende afwerking, de stabiele bluetooth verbinding, de hoogwaardige volume draaiknop en het verfrissende uiterlijk leveren de Berlijnse newcomer nog meer pluspunten op.”  Vertaald uit het Duits