Netwerkspeler

Ga naar inhoud
Home
Alle Wifi-speakers producten

Zo stream je makkelijk muziek

Netwerkspeler

Netzwerkplayer
1 Producten
1 Producten

Stream it easy – hifi-netwerkspeler van Teufel

Draadloos alle muziek ter wereld je woonkamer binnen halen. Dat kan met de netwerkspelers van Teufel. Want met deze slimme netwerkspelers kun je nu ook met voorheen niet-streambare apparaten muziekdiensten als Spotify, Deezer of je digitale muziekbibliotheek streamen. Hoe dat werkt? We leggen het uit.

Je sluit de netwerkspeler via cinch of optische digitale kabel aan op je versterker, AV-receiver, soundbar etc. De hoogwaardige signaalconverter van Cirrus Logic die geïntegreerd is in zowel de Teufel Connector als de Teufel Streamer garandeert een strakke sound zonder kwaliteitsverlies. Beide netwerkspelers kun je draadloos en praktisch met de Teufel Raumfeld app bedienen.

Dit kan de Teufel Streamer netwerkspeler

Dit veelzijdige streamingapparaat speelt muziek analoog via cinch-kabel of digitaal via optisch-digitaal naar je ‘oude’ stereo. Het is hartstikke makkelijk om de netwerkspeler in je thuisnetwerk te integreren. Een wereld aan artiesten, bands en radiozenders staat te popelen om gehoord te worden. De Teufel Connector is qua constructie identiek aan de Raumfeld Connector, een apparaat dat niet meer beschikbaar is.

Dit kan de Teufel Streamer netwerkspeler

De Teufel Streamer is de opvolger van de Teufel Connector met een uitgebreide upgrade. Naast wifi kan de Streamer namelijk nu ook via bluetooth streamen waardoor het muziekaanbod nog uitgebreider wordt. Met handige tiptoetsen zodat je direct via het apparaat je streams kunt regelen. De Dual Core-processor zorgt voor een vloeiende navigatie en een snelle weergave van songs.

Netwerkspelers in het thuisnetwerk

Beide netwerkspelers uit de Teufel Streaming-serie zijn echte teamplayers. Ze kunnen overweg met internetradio, televisie, en muziekservers op UpnP-basis en ze voelen zich in je wifi-netwerk thuis. Ook netwerk harde schijven (NAS), USB-harde schijven en gedeelde mappen in het netwerk kun je als muziekbron selecteren. Met de extra line-in aansluiting koppel je een cd-speler, tuner of tv. Zowel de Connector als de Streamer maken gebruik van de Raumfeld technologie waardoor je ze gemakkelijk in een multiroom setup kunt integreren.
Filteren
Herstellen Sluiten