Home

Ga naar inhoud
Home

Turn

IT’S MY TURN

(59)
Kleur: Zwart

Teufel MASSIVE

Bekijk een soortgelijk product.

Teufel null Massive

Highlights

Overear Kopfhörer von Teufel

Mogen we voorstellen

Niet meteen doordraaien, maar we hebben goed nieuws voor iedereen die een sound niet alleen willen horen maar ook wil voelen! De nieuwe koptelefoon van Teufel luistert naar de naam TURN en dat niet zonder reden, want met de bass booster zet je de bas in een power modus en luister je naar een super vette sound.

Alle specs en features op een rij

 • Over-ear HD koptelefoon met top feature
 • 40-mm linear HD driver & neodymium magneet voor snoeiharde en precieze sound
 • Bas booster: meer bas met power-modus
 • Aansluiting voor tweede koptelefoon mogelijk
 • Krachtig en zuiver volume aan ieder afspeelsysteem (smartphone, iPod, laptop)
 • Extreem robuust, stalen hoofdband met rubber omhuld
 • Beweegbare en dikke oorkussens zonder omgevingsgeluiden
 • Inclusief kabel
Logo - Fok.nl
"een prachtig geluid"
Fok.nl
15.05.2016
Alle recensies
(4.47 van 5 bij 59 beoordelingen)
Alle reviews

TURN up the Bass

Zet de BASS BOOSTER van de TURN koptelefoon in power modus en feel that bass! Super bij electro en andere genres met een vette bas.

Onze soundengineers in Berlijn hebben alweer een prachtige koptelefoon ontwikkeld, met een geweldig extraatje. Speciaal voor iedereen die met muziek opstaat en ermee naar bed gaat! Alle features zijn top:

 • Rechtlijnig frequentieverloop voor een gebalanceerde, natuurlijke klank
 • Lichte membranen voor een hoge impulsnauwkeurigheid en een gedetailleerde geluidservaring
 • 40-mm driver voor een hoog en zuiver volume
 • Ruime on-ears voor een goede ruimtelijke klank

Fits all

De TURN is laag-ohmig afgesteld en past daardoor op elk afspeelsysteem – of je nu op je MP3-speler, smartphone, tv, computer of laptop naar je muziek luistert – het klinkt altijd machtig krachtig en loepzuiver.

Overear null

Bass Booster

Wat dat geweldige extraatje dan is? De TURN heeft een verrassing voor iedereen in petto die af en toe graag een beetje meer gas geeft: aan het linkeroor bevindt zich een grote draaiknop waarmee je de bas geleidelijk aan ca. 3 dB meer power geeft – niet alleen super bij electro, maar alle genres met meer bas. Natuurlijk haal je de power er net zo gemakkelijk weer uit. Verantwoordelijk voor dit novum is de passieve cross-over, waardoor TURN één van de weinige koptelefoons is waarvan je het geluid zonder kwaliteitsverlies aanpast.

It’s your sound – voor turntable rockers & stille genieters

Of je nu met het openbaar vervoer reist of als DJ aan het werk bent – met de TURN luister je geconcentreerd naar je muziek zonder omgevingsgeluiden. Met ruime, zachte en goed aanliggende oorkussens voor urenlang aangenaam luisterplezier.

Kan tegen een (kop)stootje De hoofdband pas je op de milimeter precies aan en is gemaakt van staal en met rubber omhuld. Ook de beweeglijke delen als de scharnieren zijn van staal en bewegen soepel. De oorkussens zijn van ultradikke kunststof. De TURN is uiterst robuust –met bravoure heeft hij de drop-test uit 1 m hoogte doorstaan.

Overear null 5

TURN en meer

De TURN wordt geleverd in een sjiek zakje en met een kabel (1,3 m) plus minijack (3,5) stekker geleverd. De kabel is afneembaar, de stekkers en ingangen verguld. Aansluiten is zowel links als rechts mogelijk – en willen jullie met zijn tweetjes chillen, dan sluit je gewoon een tweede koptelefoon op de TURN aan. Het kleine vlaggetje aan de kabel laat zien of de TURN goed aangesloten is – ideaal in een lawaaierige omgeving.

Ontdek alle highlights

Technische details

Overear Kopfhörer von Teufel

Turn

Hoogwaardige over-ear, gesloten HD-koptelefoon

 • Beschrijving Artikel
  Frequentiebereik van/tot 20 - 20000 Hz
  Impedantie 32 Ohm
 • Beschrijving Artikel
  Gewicht 0,47 kg

Reviews

customer.review.ratings.filter.no.results

Logo - Fok.nl
"een prachtig geluid"
Fok.nl
15.05.2016
Meer...
Logo - Fok.nl
"Situaties in een handomdraai naar je voorkeur veranderen, dat klinkt ideaal toch. Bij geluid en persoonlijke voorkeuren kan het van groot belang zijn zelfs. Sommige mensen houden van heldere klanken die het middengebied en de hoge tonen iets meer voorrang geven en anderen hebben liever dat de bass beats door hun hoofd bonzen. Nu kun je met de meeste software of apparatuur wel je equalizer aanpassen en hierdoor je voorkeur instellen, maar door even aan 1 knop te draaien en van helder naar bass-verslaafde modus gaan lijkt toch wel handig. Dat dachten in elk geval de makers van de nieuwe hoofdtelefoon Turn. 

  

Wellicht gedreven door de, nog steeds, hoge verkoopcijfers van de Beats by Dre serie ontwikkelde Teufel een stoere, robuuste headset die moeiteloos van 0 tot 100 gaat in 1 seconde. De rechterschelp bevat een draaiknop die je simpelweg even doordraait voor een heerlijke, diepe en voelbare bass bij je fijnste EDM- of rapnummers. En het mooie is dat zelfs met die overdrive de balans nog erg goed is en het geheel niet overdreven of vervormd klinkt zoals bij sommige headsets. Is het volgende nummer op je playlist een subtiel folknummer? Geen probleem, even terugschakelen en je zit weer in de heldere, natuurlijke klanken die de middenfrequenties voorrang geven. De inmiddels bekende 40mm drivers met neodymmagneet van Teufel zorgen in beide omstandigheden voor een prachtig geluid. ..."

Testbericht - Ear In - Turn
Devil for Dj's
Ear In
01/2016
Meer...
Logo - Ear-In Testbericht - Ear In - Turn

Dat ze bij Teufel op het moment niet vies zijn van een beetje kabaal, mag sinds de presentatie van de “grootste portable speaker ter wereld” wel duidelijk zijn. De nieuwe dj koptelefoon Turn past al net zo goed in dit straatje. ... [h]oewel – zo normaal is de Turn bij lange niet. Bij Teufel hebben ze namelijk heel wat tijd en energie in het ontwikkelen van de ultimatieve dj koptelefoon gestoken. Enerzijds vind je hier een hele hoop expertise, anderzijds luisteren ze bij Teufel ook altijd heel precies naar de feedback en de wensen van hun klanten. ... [m]oet robuust zijn. Deze eis stond bovenaan het to-do-lijstje voor de Turn. ... [D]e beugel is van verenstaal en stevig met rubberen elementen bekleed. De hieruit resulterende robuustheid en textuur is op dit moment waarschijnlijk eenmalig in het koptelefoonwereldje. ... [O]mdat dj’s in een lawaaierige (club)omgeving de beats precies moeten kunnen horen, beschikt de Turn over een bas-lift die eigenlijk eerder een demping van de hoge frequenties is. Zo blijft de geluidsbalans bij een harder volume gelijk – zonder begeleidende irritante hoogtes. ... [W]at sound betreft, is er geen houden aan bij de Turn – iedere toon is een statement, iedere beat een manifest. Dynamisch schijnen er voor de Teufel geen grenzen te zijn. ... [E]en fantastische uitrusting voor dj’s en djanes en een geweldige koptelefoon voor iedereen die een extreem robuuste koptelefoon zoekt die tot het uiterste kan.

Lees meer op:
http://www.ear-in.de/
Logo - gadgetgear
"Niet eerder hebben we een hoofdtelefoon om de oren gehad die zo voelbaar het laag neerzet".
gadgetgear
12/2015
Meer...
Logo - gadgetgear

Hoofdtelefoons… ze zijn er met honderden logo’s en duizenden vormen. Toch zijn er maar een paar merken die t lukt om een vaste schare fans te binden aan het merk....  

Voelbaar

Wij hebben als gadgetfreaks en audio testers werkelijk honderden hoofdtelefoons op de oren gehad. De meeste kunnen ons niet als vernieuwend overtuigen. Teufel is op het goede pad met top hoofdtelefoons. De Real Z was al overweldigend met het lekkere geluid wat bij hedendaagse muziek past. Maar de Real Z speelt ook prima classics en klassiek. En dan is er nu de Teufel Turn. Niet eerder hebben we een hoofdtelefoon om de oren gehad die zo voelbaar het laag neerzet. Zonder een boombox te worden en zonder vervorming.

En dat alles met een draai aan de grote knop aan de zijkant. Zonder het TURN effect klinkt de hoofdtelefoon prima. De Turn sluit je goed af van al het omgevingsgeluid en klinkt toch transparant. Draai je echter aan de knop op de rechterschelp, dan komt het beest tot leven. Je voelt echt de bas als niet eerder met een hoofdtelefoon is gelukt. Veel Beats hoofdtelefoons klinken gewoon overdreven. Het laag drukt al het andere weg. De Teufel Turn voegt het voelbare laag toe. Een ware prestatie. Het geheim is de 40-mm HD speaker met neodym magneet voor snoeiharde en precieze weergave...

Testbericht - Heimkino - Columa 300 Digital - überragend
Heimkino
06-07/2013
Meer...
Heimkino Testbericht - Heimkino - Columa 300 Digital - überragend Heimkino Preistipp

Inhoud levering

Turn
 • 1 × Aansluitkabel minijack 3,5 mm (1,3 m)
 • 1 × Turn etui
TURN - Outline [SVG]