Teufel One S

Ga naar inhoud
Menu openen Menu sluiten
Home
 • SALE

Teufel One S

Ruimtevullende sound

(286) € 249.99 € 199.99 Incl. btw 20% korting
 • Binnen 1 werkdag verzendklaar
 • € 00. Verzending

Sale

Gelimiteerde oplage voor deze prijs


 • 8 weken proberen
 • Direct bij de fabrikant
 • Gratis retourneren!

Highlights

Teufel One S

Mogen we voorstellen

Een kleine speaker, maar wat een sound. De One S neemt je mee naar het muziek-walhalla. Via wifi of bluetooth stromen alle songs ter wereld in een fantastische kwaliteit je huis binnen. 's Ochtends wordt je wakker met je lievelingszender, de sleeptimer neemt je 's avonds mee naar dromenland.

Teufel One S

Alle specs en features op een rij

 • Instapmodel streaming speaker. Kan wifi & bluetooth. Altijd & overal.
 • Presteert verbazingwekkend krachtig, dit kleintje!
 • Stereo? Dat kan met twee One S speakers
 • Met Raumfeld technologie voor wifi-streaming via de app; multiroom met Spotify, internetradio en muziek van USB/NAS
 • Apple Music, Amazon Music en meer stream je makkelijk via blueooth
 • Jij kiest: bedienen per app of via de toetsen op de speaker voor play/pauze, skip, volume. Handige preset toetsen voor je favoriete zender of podcast
 • Met de wekker en sleeptimer hoor je 's ochtends als eerste jouw tunes en vertrek je 's avonds relaxed met je luisterboek naar dromenland
 • Verkrijgbaar in zwart en wit
Logo - home cinema magazine
"een rijk geluid"
home cinema magazine 17.02.2018
"(...) Vanuit de app heb je toegang tot onder meer Spotify (Connect), Tune-in Radio, je eigen opgeslagen muziek, Tidal, Napster, WiMP, Last.FM, SoundCloud en apparatuur die aangesloten is op de line-in aansluiting. Ook is er een usb 2.0-poort en een ethernetpoort voor bekabelde verbinding aanwezig. (...)"
 
"Wij hebben de speaker in de tuin, onder de overkapping, geplaatst zodat we ook tijdens de warme zomeravonden van muziek kunnen genieten. De One S komt met een enkele driver met een vermogen van 40 Watt, sneltoetsen voor bediening van de audioweergave en een minijack- en USB-aansluiting voor het fysiek koppelen van een bron. Natuurlijk zijn ook Wifi en bluetooth op dit model aanwezig.
 

Design en installatie

Het design is zoals gezegd wat veranderd ten opzichte van de voorgaande generatie. Over smaak valt natuurlijk te twisten, maar Teufel heeft de One S wederom van een premium ogend design voorzien. De speaker heeft deze keer een vierkante vorm meegekregen en is daarmee nog iets compacter geworden. De met rubber bedekte knoppen aan de bovenzijde zijn vervangen voor een stuk chiquer ogende touch-knoppen en ook het led-lampje aan de voorzijde heeft een make-over gekregen waardoor deze iets moderner oogt. Zowel aan de voorzijde als aan de zijkanten zien we zwarte stoffen bekleding terug. (...)
 
Gebruik

De Teufel Raumfeld-app is gratis te downloaden voor Android- en iOS-gebruikers. Deze app is in principe alles dat je nodig hebt om geluid uit je speakers te krijgen. Tijdens de installatie wordt de app al gebruikt om je speakers te koppelen en in te stellen maar ook daarna gebruik je de app om de speaker/zone te kiezen, de input te kiezen en het volume te bepalen.

De meeste bronnen, waaronder Tune-in en de eigen muziek, kunnen vanuit de Teufel-app bediend worden. Er zijn echter diensten die vanuit de eigen applicatie werken, waaronder Spotify. Wanneer je de Spotify-app opent zie je direct de speakers bij de afspeel-apparaten staan en kun je vanuit de Spotify-app de weergave controleren. In de Teufel-app kun je echter wel, nadat de speaker middels Spotify geactiveerd is, een vorige of volgende nummer kiezen en het volume aanpassen. Naast het volume kun je voor alle speakers de equalizer gebruiken om onder meer bass en treble aan te passen.
 
Het gebruik van de Teufel multiroom-speakers spreekt voor zich.  De knop met het Teufel-logo onderin is een belangrijk onderdeel; hiermee selecteer je namelijk de speaker/zone waarop je wilt beginnen met muziek luisteren, terwijl je de andere speakers niet beïnvloedt. Wanneer je eerst de input kiest, bijvoorbeeld Tune-in, dan wordt die input direct op de actieve of laatst actieve speaker weergegeven, iets waar je rekening mee moet houden. Onder de speaker/zone staat ook ‘zone aanpassen’ waardoor je een extra speaker aan de zone kunt toevoegen, tijdelijk in ieder geval. Wil je bijvoorbeeld muziek in zowel de woonkamer als buiten weergeven dan selecteer je de woonkamer, klik je op ‘zone aanpassen’ en vink je ook de speaker voor buiten aan. Vervolgens selecteer je de input die op die speaker(s) afgespeeld moet worden, bijvoorbeeld Tune-In. Je kunt ook alle speakers selecteren waardoor je door het hele huis dezelfde muziek hoort. Voor Spotify geldt dat je in de Teufel-app de speakers selecteert waarop afgespeeld moet worden, waarna je in de Spotify-app deze groep kunt selecteren en de weergave kunt bedienen. Je kunt immers in de Spotify-app niet meerdere speakers selecteren. (...)
 
Al met al zijn we qua gebruik van de Teufel One S zeer tevreden. Het streamen van audio door het hele huis werkt perfect. De speaker heeft een sterke antenne en ontvangen dus overal voldoende signaal.  (...)
 
Audiokwaliteit

De Teufel One S is de kleinste speaker in het multiroom-assortiment van de Duitse fabrikant. Maar, ondanks zijn kleine formaat weet de One S toch een goede indruk achter te laten. Nee, het is geen speaker waarmee je een woonkamer met een indrukwekkende audioweergave vult, maar het is wel een speaker die de kleinere ruimten van een prima audioweergave voorziet en bijvoorbeeld in de tuin de achtergrondmuziek kan verzorgen. Op zichzelf is de One S een mono-speaker maar als je er een tweede aan toevoegt kun je een stereo-opstelling creëren.
De One S weet – kijkend naar het segment waarin hij zich bevindt – een rijk geluid weer te geven, met voldoende warmte en dynamiek, maar met vooral de focus op de middentonen. Het volume kan daarbij lekker opengedraaid worden wanneer je een feestje hebt, zonder dat het geluid teveel gaat vervormen. Al raden we in dit geval wel een tweede One S aan. (...)"
 (4.6 van 5 bij 258 beoordelingen)
Alle reviews

Wifi en bluetooth

Teufel Streaming One S

 • Teufel Streaming WiFi Raumfeld App
 • Teufel Streaming
 • Teufel Streaming Spotify Music Streamingdienst
 • Raumfeld

  Met de Teufel Raumfeld app luister je naar muziek in cd-kwaliteit, zonder dat je gestoord wordt door telefoontjes of berichtjes. Je kunt muziek van je platen- of cd-speler restreamen naar een speaker. Ook muziek op je telefoon, USB of harde schijf speel je af via de app.

  Teufel Raumfeld app ontdekken

 • Bluetooth

  Gebruik bluetooth voor ieder gewenst audiosignaal van je smartphone of tablet naar de speaker te streamen, zoals bijvoorbeeld Youtube video’s, Apple Music of Amazon Music. Onze streaming speakers hebben een uiterst stabiele bluetooth verbinding met een bereik tot 15 meter.

 • Spotify

  Spotify luisteren? Dat kan via bluetooth of wifi, maar ook via Spotify Connect. Zo profiteer je van de features van de Spotify App. In een mum van tijd switch je de muziek van je smartphone naar je speaker – zonder break.

Goed geregeld

Met de One S hoef je je telefoon niet uit je broekzak te halen. Je concentreert je volledig op het belangrijkste: je muziek

Teufel One S Bedienung

Gebundelde power

De compacte behuizing van de One S herbergt maar liefst 4 drivers. Geen andere streaming speaker van dit formaat is akoestisch zo goed uitgerust.

Passief membraan
Houdt de overgangsfrequentie in toom en zorgt zo voor een verbazingwekkend lage, droge bas.
Spreekspoel
Extreem belastbaar, voor hoge vervormingsvrije volumes.
Teufel One S
Midrange drivers
Flinke midrange drivers voor een warm, natuurlijk midden. Een lichte, maar zeer stugge membraan voor een hoge nauwkeurigheid en daardoor een precieze geluidsweergave.
Tweeter
Verantwoordelijk voor de details en voor een goede spraakverstaanbaarheid.

Alles past

De Teufel Streaming speakers zijn ontzettend divers. Dankzij de uitgebreide aansluitingsmogelijkheden worden ze het dockingstation van jouw muziekuniversum.

Teufel One S
 • Line In
  {translate_14904}
 • Bluetooth
  {translate_14917}
 • Setup
  {translate_14914}
 • Reset
  {translate_14910}
 • USB
  {translate_14913}
 • LAN
  {translate_14907}
 • Power
  {translate_14919}

Muziekbronnen

Outide beauty, inside jukebox

De nieuwe streaming speakers hebben zo veel streamingdiensten, internetradiozenders en podcast als geen ander streamingsysteem. Ontdek alle muziekbronnen van onze drie streaming technologieën.

Multiroom met Raumfeld

Alle Teufel Streaming speakers kun je dankzij de Raumfeld-technologie met elkaar verbinden. Luister via meerdere speakers naar dezelfde of andere muziek in verschillende ruimtes. Met de Teufel Raumfeld app bedien je de luisterruimtes, het volume en nog veel meer. Gemakkelijk en overzichtelijk.

Streaming Multiroom
Streaming Multiroom Schwarz

Twee One S als stereo paar

Met de Teufel Raumfeld app is het heel makkelijk om twee One S speakers via wifi met elkaar te koppelen. Een speaker neemt het rechterkanaal voor zijn rekening, de andere speaker het linker stereokanaal. Je geniet nu van een breder geluid, meer volume - meer sound dus.

PDS - Teufel One S - Stereo

Bekijk de video

Inhoud levering

 • 1× power adaptor for Teufel One S
 • 1× Teufel One S
Teufel One S - Outline [SVG]

Technische details

 • Teufel One S von Schwarz

  Teufel One S

  Instapmodel streaming speaker. Kan wifi & bluetooth. Altijd & overal

  • Beschrijving Artikel
   Breedte 18,00 cm
   Gewicht 1,30 kg
   Hoogte 16,70 cm
   Diepte 8,60 cm
  • Beschrijving Artikel
   AUX Ja
   Minijack ingang 3,5 mm 1
   Bluetooth 4.2
   Bluetooth Ja
   Compatibel met Amazone Echo Ja
   Compatibel met Google Home Ja
   LAN Ja
   LAN Ja
   USB 2.0 Ja
   Wifi Ja
   Wifi Ja
  • Beschrijving Artikel
   Android Ja
   Raumfeld Ja
   iOS Ja
   Spanning Externe voeding Volt
   Maximaal verbruik 48 watt
   Standby-functie Ja
   Standby verbruik 2 watt
   Versterkervermogen satellietenkanaal (peak) 5 watt
   Versterkervermogen subwooferkanaal (peak) 35 watt
   Multiroom Ja
   Versterker-configuratie 2.0
   Versterker - technologie Class-D
   Versterkerkanalen 2
   10/100-Mbit/s ethernet Ja
   Wifi-standaard 802.11b/g/n/ac
   Wifi-beveiliging WPA2
   Complete systemen Ja
   Maximaal aantal nummers 200.000
  • Beschrijving Artikel
   AAC Ja
   ASF Ja
   FLAC Ja
   MP3 Ja
   OGG Ja
   WAV Ja
  • Beschrijving Artikel
   Internetradio Ja
   Sleeptimer Ja
  • Beschrijving Artikel
   Akoestisch principe 2-kanaals
   Diameter statiefbevestiging 6,00 mm
   Opbouw behuizing gesloten
   Materiaal behuizing Kunststof
   Diameter schroefgat 6,00 mm
   Bevestiging wandbeugel Ja
   SPL 102 dB/1m
  • Beschrijving Artikel
   SoundCloud Ja
   Spotify Ja
   Napster Ja
   TuneIn Ja

Recencies & reviews

 • Logo - home cinema magazine
  "een rijk geluid"
  home cinema magazine 17.02.2018
  "(...) Vanuit de app heb je toegang tot onder meer Spotify (Connect), Tune-in Radio, je eigen opgeslagen muziek, Tidal, Napster, WiMP, Last.FM, SoundCloud en apparatuur die aangesloten is op de line-in aansluiting. Ook is er een usb 2.0-poort en een ethernetpoort voor bekabelde verbinding aanwezig. (...)"
   
  "Wij hebben de speaker in de tuin, onder de overkapping, geplaatst zodat we ook tijdens de warme zomeravonden van muziek kunnen genieten. De One S komt met een enkele driver met een vermogen van 40 Watt, sneltoetsen voor bediening van de audioweergave en een minijack- en USB-aansluiting voor het fysiek koppelen van een bron. Natuurlijk zijn ook Wifi en bluetooth op dit model aanwezig.
   

  Design en installatie

  Het design is zoals gezegd wat veranderd ten opzichte van de voorgaande generatie. Over smaak valt natuurlijk te twisten, maar Teufel heeft de One S wederom van een premium ogend design voorzien. De speaker heeft deze keer een vierkante vorm meegekregen en is daarmee nog iets compacter geworden. De met rubber bedekte knoppen aan de bovenzijde zijn vervangen voor een stuk chiquer ogende touch-knoppen en ook het led-lampje aan de voorzijde heeft een make-over gekregen waardoor deze iets moderner oogt. Zowel aan de voorzijde als aan de zijkanten zien we zwarte stoffen bekleding terug. (...)
   
  Gebruik

  De Teufel Raumfeld-app is gratis te downloaden voor Android- en iOS-gebruikers. Deze app is in principe alles dat je nodig hebt om geluid uit je speakers te krijgen. Tijdens de installatie wordt de app al gebruikt om je speakers te koppelen en in te stellen maar ook daarna gebruik je de app om de speaker/zone te kiezen, de input te kiezen en het volume te bepalen.

  De meeste bronnen, waaronder Tune-in en de eigen muziek, kunnen vanuit de Teufel-app bediend worden. Er zijn echter diensten die vanuit de eigen applicatie werken, waaronder Spotify. Wanneer je de Spotify-app opent zie je direct de speakers bij de afspeel-apparaten staan en kun je vanuit de Spotify-app de weergave controleren. In de Teufel-app kun je echter wel, nadat de speaker middels Spotify geactiveerd is, een vorige of volgende nummer kiezen en het volume aanpassen. Naast het volume kun je voor alle speakers de equalizer gebruiken om onder meer bass en treble aan te passen.
   
  Het gebruik van de Teufel multiroom-speakers spreekt voor zich.  De knop met het Teufel-logo onderin is een belangrijk onderdeel; hiermee selecteer je namelijk de speaker/zone waarop je wilt beginnen met muziek luisteren, terwijl je de andere speakers niet beïnvloedt. Wanneer je eerst de input kiest, bijvoorbeeld Tune-in, dan wordt die input direct op de actieve of laatst actieve speaker weergegeven, iets waar je rekening mee moet houden. Onder de speaker/zone staat ook ‘zone aanpassen’ waardoor je een extra speaker aan de zone kunt toevoegen, tijdelijk in ieder geval. Wil je bijvoorbeeld muziek in zowel de woonkamer als buiten weergeven dan selecteer je de woonkamer, klik je op ‘zone aanpassen’ en vink je ook de speaker voor buiten aan. Vervolgens selecteer je de input die op die speaker(s) afgespeeld moet worden, bijvoorbeeld Tune-In. Je kunt ook alle speakers selecteren waardoor je door het hele huis dezelfde muziek hoort. Voor Spotify geldt dat je in de Teufel-app de speakers selecteert waarop afgespeeld moet worden, waarna je in de Spotify-app deze groep kunt selecteren en de weergave kunt bedienen. Je kunt immers in de Spotify-app niet meerdere speakers selecteren. (...)
   
  Al met al zijn we qua gebruik van de Teufel One S zeer tevreden. Het streamen van audio door het hele huis werkt perfect. De speaker heeft een sterke antenne en ontvangen dus overal voldoende signaal.  (...)
   
  Audiokwaliteit

  De Teufel One S is de kleinste speaker in het multiroom-assortiment van de Duitse fabrikant. Maar, ondanks zijn kleine formaat weet de One S toch een goede indruk achter te laten. Nee, het is geen speaker waarmee je een woonkamer met een indrukwekkende audioweergave vult, maar het is wel een speaker die de kleinere ruimten van een prima audioweergave voorziet en bijvoorbeeld in de tuin de achtergrondmuziek kan verzorgen. Op zichzelf is de One S een mono-speaker maar als je er een tweede aan toevoegt kun je een stereo-opstelling creëren.
  De One S weet – kijkend naar het segment waarin hij zich bevindt – een rijk geluid weer te geven, met voldoende warmte en dynamiek, maar met vooral de focus op de middentonen. Het volume kan daarbij lekker opengedraaid worden wanneer je een feestje hebt, zonder dat het geluid teveel gaat vervormen. Al raden we in dit geval wel een tweede One S aan. (...)"
     Meer... Details inklappen...
 • Logo - techtest.org
  "De nieuwe Teufel One S is beter dan ooit!"
  www.techtest.org 06.12.2017
  Ausgezeichnet Teufel One S
  "De nieuwe Teufel One S is beter dan ooit!. Hij scoort met een sjiek design, een erg goed geluid en een hoge connectiviteit."
   
  "Het is niet te geloven hoeveel sound Teufel een compacte speaker als de One heeft weten te verpakken. Heb je wel eens een Google Home of Amazon Echo gehoord? Ja? Stel je het geluid dan maar een à twee keer beter voor. Met een diepere bas, een helderder hoog en een gedetailleerder midden. Natuurlijk lukt het de One S niet om een woonkamer van 60m² tot beven te brengen, maar voor een kleinere woonkamer of keuken is dit krachtig genoeg."

  "Ook de software, oftewel het Raumfeld systeem is in orde. Of je nu je favoriete radiozender, muziek via Spotify, van een USB-stick, een lokale NAS of van een telefoon wilt afspelen, maakt geen verschil voor de One S - omdat je genoeg mogelijkheden krijgt."
   
  "Nieuw is de bluetooth functie die voor nog meer mogelijkheden zorgt. Je kunt de One S ook zien als een heel erg goede bluetooth speaker." (Vertaald vanuit het Duits)
  Meer... Details inklappen...
 • Logo - techstage
  "grootse sound in een kleine behuizing"
  www.techstage.de 08.12.2017
  "De Teufel one S heeft een aantrekkelijke look en is goed afgewerkt."
   
  "Bij de techniek in de behuizing vinden we een Class D versterker met twee kanalen en een vermogen van 5 Watt bij de satellieten en 35 Watt bij de subwoofer. Voor de bediening, de multiroom-functie en voor de weergave van streamingdiensten verbindt de One S zich met de router van het thuisnetwerk via wifi (...)"
   
  "Net als de voorganger is de nieuwe One S een goed klinkende wifi speaker. Dankzij de USB-aansluiting, de AUX-ingang, de beschikbare streamindiensten en de mogelijkheid om netwerkopslag en mediaservers te integreren heb je als gebruiker veel bronnen ter beschikking."
  Meer... Details inklappen...
 • Logo - Audio
  "De app en het multiroom concept zijn ver ontwikkeld en weten te overtuigen."
  Audio 02/2018
  Ausgezeichnet Audio Teufel One S
  Ausgezeichnet Audio Teufel One S
  "De installatie van de app en de setup van de One S via wifi verliep super, zo goed als perfect. Zo zien we het graag. Via de app is de geluidsbox prima te bedienen. Heb je je teleofoon of tabelet een keer niet bij de hand, dan kun je dit ook direct op de One S zelf doen (...) De klank is behoorlijk; dankzij de passieve radiatoren, die zich links en rechts in de behuizing bevinden, kan de kleine speaker ook met lage tonen verbazingwekkend goed overweg. Zet je hem tegen of in de buurt van de muur, dan komt de geluidskwaliteit nog beter tot zijn recht."
   
  "De app en het multiroom concept zijn ver ontwikkeld en weten te overtuigen." (Vertaald vanuit het Duits)
  Meer... Details inklappen...
 • Logo - lowbeats.de
  "De One S is qua geluid een van de beste 1-box luidsprekersystemen"
  www.lowbeats.de 12.01.2018
  Testbericht - lowbeats.de - Teufel One S - 4,2 Sehr Gut 01/2018
  "De One M is een van de beste luidsprekersystemen bestaande uit 1 box, die ik ooit gehoord heb; hetzelfde geldt voor de Stereo M".

  „[…] Als je van spectaculaire effecten en een vette bas houdt, dan word je in dit segment met de One S op je wenken bediend. […] Hij kan niet alleen worden gebruikt in wifi- of LAN-netwerken, maar ook via Bluetooth of AUX. Hierdoor kan Teufel ook indirect gebruik maken van diensten als Apple Music of Amazon Music, die de app nog niet ondersteund."

  (Vertaald vanuit het Duits)
  Meer... Details inklappen...
 • androidkosmos.de
  "een echte aanrader"
  www.androidkosmos.de 07.05.2018
  Ausgezeichnet Teufel One S
  "Technisch gezien krijg je bij de One S alles wat tegenwoordig up to date is: wifi, LAN, AUX-in, USB en bluetooth. Geen wens blijft onvervuld. Ook multiroom is hier standaard, net als de mogelijkheid een stereopaar ervan te maken. Verder worden alles reguliere streamingdiensten als Spotiy, TuneIn, SoundCloud, etc. plus natuurlijk alles wat je zo via DLNA/SMB kunt draaien."
  Meer... Details inklappen...
 • Logo - RefineDsign
  "de audiokwaliteit van deze relatief kleine speaker is uiterst indrukwekkend"
  RefineDsign 28.02.2019
  "(...) The Teufel One S is a compact speaker with a very clean and minimal design. It is made out of premium and high quality materials. The setup process through the Teufel Raumfeld app is easy and intuitive, but the support for the different streaming services is limited. Most importantly, the audio quality of this relatively small speaker is absolutely impressive. Do not let its size fool you."
  Meer... Details inklappen...
 • Logo - Androidics
  "Na de Teufel Multiroom speakers meer dan een maand te hebben getest hebben we besloten om de huidige speakers in ons huishouden te vervangen met de speakers van Teufel"
  Androidics 20.04.2019
  "(...) Het hele systeem is gemaakt om met zo weinig mogelijk handelingen audio af te spelen op de juiste locatie in je huis.(...)
   
  Een multiroom audiosysteem opzetten klinkt als een hele onderneming, maar gelukkig heeft Teufel er alles aan gedaan om het zo simpel mogelijk te houden.(...)

  Waarom kiezen voor deze speakers? Na de Teufel Multiroom speakers meer dan een maand te hebben getest hebben we besloten om de huidige speakers in ons huishouden te vervangen met de speakers van Teufel.(...)

  Daarnaast is het geluid natuurlijk ook erg belangrijk. Deze is goed en ruimtelijk. Ook de compactheid van de speakers vinden we erg handig, waardoor je de speakers makkelijk overal kunt plaatsen. Verder is het gebruikersgemak natuurlijk ook erg aantrekkelijk. Zo zijn de speakers zeer eenvoudig te installeren en te bedienen, en is het systeem erg makkelijk uit te breiden. Zodra een speaker is aangemeld hebben alle gebruikers binnen hetzelfde netwerk direct toegang tot de speaker. Gebruikers hoeven alleen maar een app te installeren om met de speakers aan de slag te kunnen. Geen gedoe voor nieuwe gebruikers en ideaal voor mensen met minder technische kennis.(...)"
  Meer... Details inklappen...
Dit vinden andere klanten van het product
(4.6 van 5 bij 258 beoordelingen)
5
164
4
87
3
6
2
1
1
0
Geweldig object
Eenvoudige en innovatieve bediening. De app is duidelijk en goed gestructureerd. Geluid in de ca. 24 vierkante meter ruimte is super voldoende.
(Automatisch vertaald *)
Zeer goede WLAN-luidsprekers
De luidsprekers klinken echt heel goed voor dit kleine formaat. Helaas kon ik het stereopaar alleen opzetten met behulp van de Teufele steun. De Teufele app is alles behalve vanzelfsprekend.
(Automatisch vertaald *)
Duivel een S
Zoals altijd ging alles goed!
(Automatisch vertaald *)
Rijke klank en goede afhandeling voor een eerlijke prijs
De One S is handig en compact, gecombineerd met een aantrekkelijk eenvoudig ontwerp. De materialen zijn van hoge kwaliteit. Een echt rijk en schoon geluid overtuigde me direct en elke dag opnieuw. Ik...
(Automatisch vertaald *)
Rijke klank en goede afhandeling voor een eerlijke prijs
De One S is handig en compact, gecombineerd met een aantrekkelijk eenvoudig ontwerp. De materialen zijn van hoge kwaliteit. Een echt rijk en schoon geluid overtuigde me direct en elke dag opnieuw. Ik gebruik favorieten en afspeellijsten via Raumfeld, die ik aan de toetsen heb toegewezen. De opzet is eenvoudig en goed uitgelegd. De kleine musickspeaker biedt nu de beste muzikale ondersteuning in mijn keuken.
Supersound, maar de werking is niet perfect.
Dit kleine speakerje geeft een hel van een explosie. Het is echt geweldig wat het oproept uit de luidsprekers. Helaas kan ik de besturing niet blindelings bedienen en zijn ze aanraakgevoelig. Aangezi...
(Automatisch vertaald *)
Supersound, maar de werking is niet perfect.
Dit kleine speakerje geeft een hel van een explosie. Het is echt geweldig wat het oproept uit de luidsprekers. Helaas kan ik de besturing niet blindelings bedienen en zijn ze aanraakgevoelig. Aangezien de luidspreker op mijn kast is geplaatst, moet ik hem kantelen om hem te bedienen. Verder vind ik de operatie via de raumfeld app omslachtig. Het is makkelijker met concurrenten, maar misschien is dat ook een effect van het wennen.
Super Wekker
Als aanvulling op onze eerder bestelde CinebarLux hebben we onszelf getrakteerd op een One S. Ideaal als wekker en als slaapsproeier met de sluimerfunctie. Net als de CinebarLux willen we niet meer ...
(Automatisch vertaald *)
Super Wekker
Als aanvulling op onze eerder bestelde CinebarLux hebben we onszelf getrakteerd op een One S. Ideaal als wekker en als slaapsproeier met de sluimerfunctie. Net als de CinebarLux willen we niet meer zonder deze One S. Natuurlijk kan het ook luider ;-))) Je zou nu kunnen zeggen, ja, een normale wekker kan dat ook, hier regel ik met de app en tot goede wil van mijn betere helft stoort geen enkele displayverlichting, omdat ik in ploegendienst werk en vaak eerder moet opstaan.
Goed product, Teufel één s
Zoals verwacht, goed geluid, eenvoudige installatie via bluetooth, groot geluidsvolume, stemmen zeer duidelijk, alleen een afstandsbediening ontbreekt, omdat de controle via mobiele telefoon ruw, natu...
(Automatisch vertaald *)
Goed product, Teufel één s
Zoals verwacht, goed geluid, eenvoudige installatie via bluetooth, groot geluidsvolume, stemmen zeer duidelijk, alleen een afstandsbediening ontbreekt, omdat de controle via mobiele telefoon ruw, natuurlijk, vervangt geen stereo-boxen, maar uitbreidbaar, prijs nog steeds eerlijk, maar niet goedkoop.
Het is een genoegen.
Sinds de kleine duivel in onze eetkamer woont, is er weer meer musick te horen. Het geluid is gewoon leuk - het brengt super bassen naar boven zonder de hoge tonen te verwaarlozen. Qua volume zit alle...
(Automatisch vertaald *)
Het is een genoegen.
Sinds de kleine duivel in onze eetkamer woont, is er weer meer musick te horen. Het geluid is gewoon leuk - het brengt super bassen naar boven zonder de hoge tonen te verwaarlozen. Qua volume zit alles van "een kleine Deutschlandfunk voor het ontbijt" tot "Metal must crack" erin en blijft het geluid altijd in balans. Ik ben ook zeer positief verrast dat we nooit verbindingsproblemen hebben gehad, omdat we ze kenden met sprekers van andere fabrikanten. Geen "schakel uw Bluetooth uit of mijn mobiele telefoon kan geen verbinding maken met de luidspreker" discussies meer.
Geweldig!
Zoals gebruikelijk bij Teufel: mooi design, hoogwaardige productie, geweldig geluid
(Automatisch vertaald *)
Duivel EEN S
Amozon-musick moet worden opgenomen voor streaming. Anders een geweldige spreker.
(Automatisch vertaald *)