Soundbars

Ga naar inhoud
Menu openen Menu sluiten
Home
Soundbar

Vette tv-sound uit compacte speakers

Soundbars

Productlijst filter

Filter Herstellen

36 Resultaten

Alle Soundbars producten: 36 Resultaten
Sluiten
 • € 269,00 € 1.900,00

Productlijst

Alle Soundbars producten: 36 Resultaten

Sorteren

 

Product vergelijken

Recensies

Getest en aanbevolen

Relevante thema's

en spannende categorieën

Soundbar testwinnaar

Soundbars, beter geluid voor je tv

Platte tv's geven het beeld goed weer, helaas valt het geluid weer erg tegen. De bezwaren tegen een thuisbioscoopsysteem met vijf of meer luidsprekers verspreid over de woonkamer zijn vaak: te ruimtebeslag, te complex om op te zetten en op elkaar af te stemmen, te veel zichtbaarheid van de techniek. Soundbars zijn hiervoor het perfecte alternatief.

Soundbars worden direct boven of onder de tv geïnstalleerd en vullen de ruimte wat er al is op. De installatie is zeer eenvoudig - vaak is één HDMI-kabel voldoende tussen de soundbars en de tv. Wat het geluid betreft, kunnen de huidige soundbars een volledig thuisbioscoopsysteem vervangen.

Meer informatie via de volgende links:

Virtueel surround voor een optimale beleving

Het recept voor succes van onze soundbars is: hoge prestaties in een kleine ruimte, intelligent gebruikt. Onze soundbars bevatten meerdere drivers en worden elk individueel aangestuurd, zodat een virtueel surroundgeluid kan worden gecreëerd dat veel weg heeft van "echte" home cinema systemen.

De luisteraar krijgt de indruk dat in plaats van een soundbar, een compleet 5.1-systeem met rearluidsprekers het geluid produceert. De slimme afspeelcodecs zoals Dynamore Ultra, Dolby Virtual Speaker of Sonic Emoticon™ Absolute 3D maken dit mogelijk. Deze technologieën genereren virtueel surroundgeluid door middel van geluidsreflecties, verlooptijd en niveauverschillen.

Teufel soundbars simuleren overtuigend, wat in werkelijkheid niet mogeijk is. Het punt met de beste akoestiek - ook wel bekend als de sweet spot - kan zelfs groter zijn dan bij conventionele home cinema systemen.

Multifunctioneel dankzij bluetooth

Alle soundbars zijn voorzien van een versterker en zijn direct speelklaar. Alleen de aansluiting op de stroomvoorziening en de televisie is nodig om bij het spannende home cinema geluid te komen. Moderne soundbars bieden daarom verschillende toepassingen, zoals muziekstreaming door middel van bluetooth speakers of Wifi-speakers en aansluitingen voor een  Blu-ray/cd-speler en gamingconsoles.

Om een soundbar multifunctioneel te maken, rusten we de geluidssystemen meestal uit met minstens twee van de volgende aansluitmogelijkheden:
 • Digitale ingang: of het nu gaat om optische of coaxiale ingangen, deze worden gebruikt voor aansluiting op spelers of tv-decoders.
 • AUX-ingang: een standaard cinchkabel kan worden gebruikt om een cd-speler of iets dergelijks aan te sluiten op de soundbar.
 • Sub Out - als de bas niet toereikend is, sluit je hier gewoon een actieve subwoofer aan.

Steeds meer soundbars zijn uitgerust met een HDMI-aansluiting waarop de televisie rechtstreeks kan worden aangesloten. Het voordeel: een HDMI-kabel tussen de soundbar en het tv-toestel zorgt al voor de volledige aansluiting van het apparaat. Via ARC/CEC kan de soundbar ook worden bediend met de normale afstandsbediening van de TV.

Daarnaast hebben de volgende soundbars een bluetooth-verbinding:

 • Cinebar One
 • Cinebar 11
 • Cinebar Duett
 • Cinebar Trios
 • Cinebar Pro
 • Cinebar Lux

Sounddeck – het neefje van de soundbar

Naast soundbars biedt Teufel ook functionele sounddecks, waaronder de Teufel Cinebase en Teufel Sounddeck Streaming behoren. Sounddecks zijn dieper gebouwd dan soundbars en zijn zo stabiel dat er een flatscreen op geplaatst kan worden. Bovendien is de subwoofer geïntegreerd in het sounddeck, waardoor sounddecks een ideale oplossing zijn voor TV sideboards. De TV wordt gewoon op het deck geplaatst en het plezier kan beginnen.

THX-Soundbar

Zo compact als het ontwerp van onze soundbars, zo geavanceerd is de luidsprekerarchitectuur. In de soundbars zijn 2-weg of 3-weg systemen geïntegreerd die een authentieke en nauwkeurige weergave in alle frequentiebereiken garanderen.

Een THX-soundbar voldoet aan de hoogste eisen van het door George Lucas (Star Wars) geïnitieerde THX-certificaat en zorgt voor een perfecte akoestische toon en geluidsoverdracht. Dus als je op zoek bent naar een bijzonder rijke bas, kies dan voor onze Cinebar 52 THX. De 2 tweeters en 4 drivers voor het middenbereik van de soundbar worden ondersteund door een 250 Watt subwoofer bij lage frequenties en leveren samen een uitstekend geluid.

Soundbars mit optionele rearluidsprekers

Een aantal Teufel soundbars kun je ook upgraden met rearluidsprekersTeufel Effekt of uit de Trios serie met een eigen surround-speakern. Dus als je ondanks de virtuele surroundgeluiden die al beschikbaar zijn, nog meer thuisbioscoopgevoel wilt, kun je de achterste luidsprekers achteraf upgraden of een soundbarsysteem inclusief achterluidsprekers kiezen.

Uitbreidbaar met Teufel Effect achterluidsprekers zijn momenteel beschikbaar:
 • Cinebar Pro
 • Ultima 40 Aktiv
 • Cinebar Lux
Configureerbaar met rearspeakers
 • Cinebar Trios > Cinesystem Trios

Relevante themas:Soundbar voor een beter tv-geluid

Je hebt net een nieuwe televisie gekocht? Dan wil je natuurlijk dat deze televisie jouw favoriete films volledig tot hun recht laat komen. Qua beeld is dit uiteraard geen probleem, maar het geluid van de standaard ingebouwde speakers laat vaak te wensen over.

Je kunt dit probleem oplossen door een volledig surround sound systeem te plaatsen met vijf speakers en een subwoofer. Dan heb je uiteraard een geweldige home cinema ervaring, maar misschien heb je daar helemaal geen ruimte voor. Dergelijke home cinema systemen zijn niet alleen zeer groot van omvang maar zijn meestal ook vrij prijzig. Betekent dat dat je nu moet blijven luisteren naar dat middelmatige geluid van je tv? Nee, want bij Teufel koop je de perfecte soundbar voor jouw flatscreen televisie!

Hoe kies je de juiste soundbar

Een soundbar is een elegant alternatief voor een spectaculaire home cinema weergave zonder dat je je hele kamer met grote surround speakers moet vullen. De soundbar kun je direct onder de tv plaatsen en dankzij een geïntegreerde versterker kun je de soundbar direct met je tv verbinden. Je hebt dus geen extra (meestal dure) AV-versterker nodig. Bovendien bieden de soundbars van Teufel meerdere aansluitmogelijkheden, zodat je niet alleen je flatscreen maar ook een gaming console of cd-speler kunt aansluiten. Dankzij de virtual-surround technologie in de soundbar, wordt een ruimtelijke geluidsweergave gecreëerd, waardoor je geen rearspeakers of dipool luidsprekers in je woonkamer hoeft te plaatsen. De extra subwoofer die veelal in een set met de soundbar wordt aangeboden, zorgt voor meer baspower, zodat je bij films naast goede verstaanbaarheid en ruimtelijkheid ook een nauwkeurige basweergave beleeft.

De soundbar is in principe het beste te omschrijven als een “bar” waarin verschillende luidsprekers zijn verwerkt. Alle speakers bevinden zich in de soundbar op een bepaalde afstand van elkaar. Deze afstand zorgt er voor dat de geluidsweergave van de verschillende luidsprekers goed tot zijn recht komt. Daardoor hoef je met een soundbar niet overal in de kamer verschillende surround speakers te plaatsen. Hiermee bespaar je niet alleen ruimte maar ook nog eens een hoop kabels en een flink geldbedrag. Daarnaast ziet de soundbar van Teufel er onder jouw televisie gewoon mooi uit! Het design is tijdloos en past naadloos bij jouw televisie.

De meegeleverdesubwoofer produceert imponerende lage tonen en maakt je home cinema ervaring nog spectaculairder.

Soundbar met HDMI ARC/CEC

Steeds meer soundbars hebben een HDMI-aansluiting, zodat je de soundbar met een kabel met je tv kunt verbinden. Meer heb je niet nodig. Dankzij ARC/CEC kun je de soundbar trouwens gewoon met de afstandsbediening van je tv gebruiken.

Bluetooth soundbar

Een bluetooth soundbar biedt nog meer luisterplezier en dat nog draadloos ook. Want behalve dat ze voor een beter tv-geluid zorgen, is het ook mogelijk om met je telefoon of tablet via bluetooth muziek naar de soundbar te streamen. Veel soundbars maken gebruik van de kwalitatieve bluetooth codec apt-X waardoor je muziek in cd-kwaliteit wordt weergegeven.

Soundbars met bluetooth:
 • Cinebar One
 • Cinebar Duett
 • Cinebar Trios
 • Cinebar Pro

THX soundbar

Hoe compact onze soundbars ook mogen zijn, de luidsprekerconstructie komt niet te kort en is zeer ingenieus opgebouwd. Achter de behuizing gaat een 2- of 3-kanaals systeem verborgen dat in ieder frequentiebereik voor een realistische en precieze weergave zorgt.

Een THX-soundbar voldoet aan de hoge eisen van de door George Lucas (Star Wars) geïnitieerde THX-licentie en garandeert een een perfecte akoestische sound en geluidsoverdracht. Ben je op zoek naar een THX-soundbar, verdiep je dan eens in onze Cinebar 52 THX. Met 2 tweeters, een vier midrange drivers en een versterker van 250 Watt geniet je van een meeslepende tv-sound.

Wifi-soundbar en wifi-sounddeck

Soundbars of sounddecks met wifi-functionaliteit doen het vooral bij muziekliefhebbers erg goed. De systemen kunnen namelijk ook in het wifi-thuisnetwerk geïntegreerd worden zodat je toegang krijgt tot al je favoriete muziekdiensten.

Soundbars met losse rearspeakers

Enkele Teufel soundbars bieden ook een uitbreidingsmogelijkheid met de Effekt rearspeakers aan. Ook de Trios-serie maakt gebruik van surroundspeakers. Een mooie mogelijkheid om je thuisbioscoop met nog meer home cinema sound uit te breiden.
Uit te breiden met Teufel Effekt rearspeakers:
 • Cinebar Pro
 • Ultima 40 Active
Configureerbaar met rearspeakers
 • Cinebar Trios > Cinesystem Trios

Het beste geluid voor de beste prijs – soundbars van Teufel 

Een goed geluid dat perfect past bij jouw televisie is het investeren waard. Bij Teufel heb je een 8 weken retourrecht. Dat wil zeggen dat je de soundbar thuis kunt testen in je eigen omgeving. Bovendien heb je 12 jaar garantie op alle luidsprekers en 2 jaar garantie op alle andere elektronica.

Kijk bij “Reviews en tests” voor alle testberichten over je favoriete soundbar van Teufel. Zodat je voor de aanschaf goed geïnformeerd bent en de beslissing voor een juiste investering makkelijker wordt. Bekijk ook onze voucher en check of er momenteel een leuke korting wordt aangeboden.

Relevante thema‘s: