Bluetooth soundbar

Ga naar inhoud
Menu openen Menu sluiten
Home

Hifi sound voor je tv via bluetooth

Bluetooth soundbar

Productlijst filter

Filter Herstellen

7 Resultaten

Alle Bluetooth soundbar producten: 7 Resultaten
Sluiten
  • € 249,00 € 1.230,00

Voordelen

Icon - Bester Shop

Beste prijs

Teufel distribueert de producten zelf. Zonder prijsopslag voor tussenhandelaren. En dat bespaart jou geld.

Icon - Bester Shop

Beste garantie

Teufel staat voor kwaliteit, kwaliteit en nog eens kwaliteit. Daarom bieden we tot 12 jaar garantie en 8 weken retourrecht.

Icon - Bester Shop

Beste reviews

Teufel landt bij vergelijkende test en enquêtes onder lezers regelmatig bovenaan en is in thuisland Duitsland marktleider in het home cinema segment.

Icon - Bester Shop

Beste shop

De Teufel webshop weet zelfs de meest kritische keurmeesters te overtuigen als het gaat om gebruiksgemak, veiligheid en comfort.

Koophulp & tips

Bluetooth soundbars zijn hartstikke handig omdat je ze op een makkelijke manier met randapparatuur kunt verbinden - bovendien wordt het geluid van je tv opeens van een heel ander kaliber. uitgerust met een bluetooth interface worden de soundbars multimedia professionals die ook muziek van je smartphone of tablet kunnen afspelen.

Bluetooth soundbar – daarom zijn ze handig

De tv is in de meeste huishoudens het centrale middelpunt van de woonkamer, bovendien is de plek voor je tv, nogal wiedes, leeg. De ideale plek dus om een bluetooth soundbar neer te zetten. Je kunt hem direct voor je tv plaatsen of, als je tv aan de muur hangt, dan kun je dit ook met je soundbar doen. Het mooie is dat je al je randapparatuur erop kunt aansluiten. Denk aan je gaming console, je computer, je platen- of cd-speler en natuurlijk je tv.

Bluetooth soundbar- hier dien je op te letten

Soundbars hebben geen extra apparatuur nodig om geluid te kunnen weergeven omdat de versterker al in het apparaat zelf is geïntegreerd. Het gemakkelijkste is om de soundbar via HDMI te koppelen. Let er dus op dat de bluetooth soundbar naast een draadloze interface ook HDMI-poorten heeft. Digitaal, optisch of cinch - hoe meer aansluitingen een soundbar heeft, des te flexibeler zijn de mogelijkheden ervan.

Heel veel mogelijkheden: wifi en bluetooth in één soundbar

De Teufel Streaming soundbar, Cinebar Pro en Cinebar Lux gaan nog een stapje verder; ze hebben namelijk niet alleen bluetooth aan boord, maar ook wifi. Zo kun je naar hartelust alles streamen.

Relevante thema's