Shop Berlin | Teufel

Ga naar inhoud
Home
Teufel Shop Berlin Flagshipstore

Welkom in de Teufel flagshipstore in BIKINI BERLIJN!

Flagshipstore Berlin

Jouw persoonlijke live-ervaring

Kom langs in onze Teufel store voor een luisterafspraak. We nemen de tijd voor je en draaien je favoriete nummers of je lievelingsfilm. Natuurlijk gratis en geheel vrijblijvend.

Zo bereik je ons

Adres
Teufel flagshipstore
Budapesterstraße 38-50
10787 Berlijn
Openingstijden
Ma-za 11:00-19:00 uur
Zondag gesloten
Koopzondagen: 13:00-18:00 uur

Showroom

 

De POWER HIFI stereo set begroet je bij het binnenkomen van de nieuwe store. Nieuwsgierig hoe ze klinken? Ons team laat ze je graag horen!

De koptelefoonbar: REAL BLUE of AIRY: hier kun je alle koptelefoons rustig testen.

Je hebt interesse in een krachtige subwoofer, home cinema systemen of surround gaming? Maak dan een afspraak voor onze luisterruimte en geniet van een persoonlijke voorstelling van onze speakers.

Hier voel je je meteen thuis. Wanneer je de Teufel multimedia producten in een huiselijke omgeving wilt ervaren, dan ben je hier op de juiste plek. Boek online een afspraak en kom langs.

Hier kun je rustig gaan zitten, genieten en een kopje koffie drinken.

Teufel – we keep you posted

Winkelzondagen, speciale aanbiedingen of store acties – blijf op de hoogte.

Teufel Flagshipstore in Bikini Berlijn

Van compacte in-ear koptelefoons tot indrukwekkende home cinema systemen, in de Teufel flagship store in Bikini Berlijn kun je op in totaal 600 vierkante meter een grote selectie van onze producten testen. In het hart van Berlijn, recht tegenover de Gedächtniskirche, kun je in twee rijk uitgeruste demonstratiebioscopen, een stereoluisterruimte en een gaming lounge alles uitproberen wat echte hifi- en home cinema fans zich maar kunnen wensen. In de akoestisch geoptimaliseerde showrooms kun je onze producten optimaal beleven en vergelijken. Wij zullen je met plezier uitvoerig adviseren! Overigens kun je in de Teufel Shop in KaDeWe, net als in al onze winkels, je favoriete cd's of vinylplaten meenemen en beluisteren. Trouw aan het motto: #followyoursound