Home

Ga naar inhoud
Home

Raumfeld Stereo S

Kleine multi-instrumentalist

(29)
Kleur: Zwart

STEREO M 2

Bekijk een soortgelijk product.

STEREO M 2

Highlights

Raumfeld Speaker S schwarz

Mogen we voorstellen

De Raumfeld Stereo S is een volwaardige stereo-installatie, geschikt voor streaming met krachtig geluid en functioneel design.

Alle specs en features op een rij

 • Compact en actieve streaming speaker
 • Krachtige stereo weergave
 • Streaming over WLAN zonder kwaliteitsverlies
 • Met geïntegreerde versterker
 • Speelt muziek direct van iOS of Android apparaten
 • Gratis Raumfeld App voor Android en iOS
 • Uitstekende geluidskwaliteit
Smart Homes
'Diegene die naast bedieningscomfort ook een maximale geluidskwaliteit eisen bij multi-room, moeten zeker eens een kijkje nemen bij Raumfeld'
Smart Homes
06/2013
Alle recensies
(4.28 van 5 bij 29 beoordelingen)
Alle reviews
Ben je op zoek naar een volwaardige, geschikt voor streaming, stereo-installatie met sterk geluid en functioneel design? Teufel biedt met de Raumfeld Stereo S alles wat je voor het luisteren van audiodata in de hoogste kwaliteit nodig hebt. In deze compacte actieve luidsprekers is alles naadloos geïntegreerd.

Muziek streamen is het nieuwe muziek luisteren.

Je bent een gadgetfreak en blijft graag op de hoogte van wat er allemaal op de markt komt. Het streamen van je muziek klinkt voor jou daardoor niet nieuw in de oren. Het ding is alleen, dat je bij jou thuis alleen maar op kleine schaal muziek streamt, of misschien zelfs nog helemaal niet.
Nog niet, want dat muziek streamen het nieuwe muziek luisteren is, staat wel vast. Ook voor jou! Waarom zou je dan niet meteen voor een speakerset kiezen die klaar is voor de toekomst? Waarom niet kiezen voor luidsprekers die ervan uitgaan dat jij je muziek digitaal hebt opgeslagen? Jij wil toch ook nu iets kopen waarvan je over 10 jaar of langer nog steeds veel plezier hebt?

Bye bye cd-kast, hallo digitale wereld!

Vandaag de dag staat jouw muziek niet meer in een cd-kast, maar is deze ergens digitaal opgeslagen. Muziek wordt daardoor steeds minder tastbaar, maar wel vele malen flexibeler. Je kunt nu namelijk je muziek veel makkelijker ergens mee naar toe nemen, je eigen playlists samenstellen en je hebt supersnel toegang tot nieuw muziek. Het voordeel van de digitale opslag van jouw muziek is tevens dat deze via WiFi is door te sturen. Je kunt nu draadloos muziek vanaf je iOS of je Android telefoon/tablet naar de Stereo S sturen. Geen draden meer in de woonkamer, maar simpelweg de WLAN-verbinding activeren op de Stereo S.

Minimalisme met maximaal geluid bij jou thuis

De Stereo S heeft een extra luxe. We hebben namelijk een versterker ingebouwd. Zo hoef je niet in elke ruimte waar je de Stereo S wilt installeren een extra versterker aan te schaffen en heb je eigenlijk alleen de speakers en jouw digitale muziek nodig om van het geluid te kunnen genieten. Mocht je bovendien via de Stereo S geluid willen weergeven van de tv, een MP3-speler of iPod, dan kan dat ook! Je sluit de extra geluidsbron gewoon aan de achterkant met een kabel aan.

Praktisch gebruik in jouw woning

Natuurlijk wil je de Stereo S op een handige manier kunnen bedienen. Gebruik de Raumfeld App die in de App Store en Google Play gratis is te downloaden. De App geeft je snel toegang tot jouw muziekverzameling en internetradio.

Goed te weten is ook, dat de Stereo S onderdeel uitmaakt van de Raumfeld-serie. Luidsprekers uit deze serie kunnen elkaar makkelijk aanvullen. Zo kun je kamer voor kamer uitrusten met een Raumfeld systeem. Het voordeel is dat je jouw muziek uiteindelijk in de hele woning kunt streamen. Bijvoorbeeld tegelijkertijd in de slaapkamer, woonkamer en keuken. Je hoort dan overal dezelfde muziek. Je kunt natuurlijk ook in elke ruimte wat anders afspelen.

Dus, voor iedereen die met streamen wilt beginnen of voor diegene die al streamt met Raumfeld en een extra kamer wilt voorzien van goed geluid, die kiezen voor de Stereo S.

Specificaties

 • Muziek streamen met Android (vanaf versie 2.2) apparaten en iOS apparaten (iPod touch, iPad, iPhone)
 • Multiroom-streaming: aan te sturen met de gratis Raumfeld App voor Android of iPhone
 • Ingebouwde, zeer efficiënte eindversterker met 50 Watt (Sinus) vermogen
 • Exclusief design dat zeer goed in de woonruimte is te integreren
 • Muziek streamen met Android en iOS apparaten
Ontdek alle highlights

Technische details

Raumfeld Speaker S passiv black front nc

Raumfeld passieve Stereo S (Stk.)

De 'Slave'-luidspreker van de Stereo S-set komt akoestisch 1:1 overeen met de 'Master'. In de Master bevindt zich echter de complete elektronica inclusief versterker voor de beide luidsprekers. De verbinding tussen de boxen verloopt middels een meegeleverde luidsprekerkabel (5 meter).

 • Beschrijving Artikel
  Breedte 14 cm
  Hoogte 20 cm
  Diepte 18 cm
  Gewicht 2,2 kg
 • Beschrijving Artikel
  Aansluitingsklemmen Schroefklemmen
 • Beschrijving Artikel
  Tweeter (aantal per speaker) 1
  Tweeter (diameter) 20 mm
  Tweeter (materiaal) Geweven textiel
  Woofer (aantal per speaker) 1
  Woofer (diameter) 100 mm
  Woofer (materiaal) Cellulose
  max. belastbaarheid (IEC - Long Term) 15 W
  Frequentiebereik van/tot 63 - 20000 Hz
  max. belastbaarheid (IEC - short term) 25 W
Raumfeld Speaker S - aktiv black front nc

Raumfeld actieve Stereo S (Stk.)

Met deze WLAN-geschikte compacte luidspreker luister je in kleinere ruimtes naar muziek van onvervalste hifi-kwaliteit. Ook geschikt voor grotere ruimtes wanneer je daar alleen muziekbegeleiding wenst.

2-kanaals techniek (20 mm tweeter, 100 mm woofer) voor indrukwekkend geluid bij beduidend minder plaatsinname. Geïntegreerde digitale 50 Watt versterker – ook een digitaal/analoog-omschakelaar van Cirrus Logic – die perfect aan het luidspreker-duo is aangepast. WLAN-ontvanger en versterker in de behuizing van de master luidspreker (luidspreker met de volumeregelaar). Via cinch-ingang sluit je mobiele audiobronnen aan, zoals tv, iPod en MP3-speler. De luidspreker heeft een USB 1.1 en ethernetaansluiting. 5 meter luidsprekerkabel en 3 meter stroomkabel zijn bij levering inbegrepen.

De hier links afgebeelde luidspreker is de actieve luidspreker, ofwel de master, van het luidspreker-duo.

Luister naar je lievelingsmuziek in elke kamer, zonder extra versterker, zonder het aanleggen van kabels.

 • Beschrijving Artikel
  Breedte 14 cm
  Hoogte 20 cm
  Diepte 18 cm
  Gewicht 2,7 kg
 • Beschrijving Artikel
  Cinch-ingang 1
  Cinch-ingang stereo 1
  Aansluitingsklemmen Schroefklemmen
  LAN Ja
  Wifi Ja
  USB 1.1 Ja
 • Beschrijving Artikel
  AAC Ja
  FLAC Ja
  MP3 Ja
  OGG Ja
  WAV Ja
  Apple Lossless Ja
  M4A Ja
 • Beschrijving Artikel
  Spanning 110 - 230 V
  Geheugen voor instellingen bij onderbreking stroom Ja
  Standby-functie Ja
  10/100-Mbit/s Ethernet Ja
  Wifi-standaard 802.11g
  Infrastructuurmodus Ja
  Maximaal wifi berijk 30 m
  Wifi-overdrachtssnelheid 54 MBit/s
  Wifi-beveiliging WPA/WPA2
  Maximaal aantal nummers 50000
  Maximaal aan nummers met Base / Expand 200000
 • Beschrijving Artikel
  Tweeter (aantal per speaker) 1
  Tweeter (diameter) 20 mm
  Tweeter (materiaal) Geweven textiel
  Woofer (aantal per speaker) 1
  Woofer (diameter) 100 mm
  Woofer (materiaal) Cellulose
  max. belastbaarheid (IEC - Long Term) 15 W
  Frequentiebereik van/tot 63 - 20000 Hz
  max. belastbaarheid (IEC - short term) 25 W

Reviews

customer.review.ratings.filter.no.results

Smart Homes
'Diegene die naast bedieningscomfort ook een maximale geluidskwaliteit eisen bij multi-room, moeten zeker eens een kijkje nemen bij Raumfeld'
Smart Homes
06/2013
Meer...
Smart Homes
'Raumfeld, alleen de naam klinkt al soeverein. Drie verschillende stereo luidsprekers, een one-speaker ontwerp en last but not least de Raumfeld Connector², een streaming device voor het aansluiten op voorhanden hifi-installaties, creëren samen een reeks producten waarmee elke behoefte voor audio streaming worden vervult. Alle onderdelen worden via een WLAN netwerk met elkaar verbonden, zodat je overal toegang hebt tot je muziek die je over je eigen netwerk deelt.'Conclusie'Diegene die naast bedieningscomfort ook een maximale geluidskwaliteit eisen bij multi-room, moeten zeker eens een kijkje nemen bij Raumfeld. Het Raumfeld systeem speelt vrijwel alle bestandsformaten af en garandeert hierdoor het ultieme muziekgenot met minimale bekabeling.'
Logo - Stuff magazine
'Draadloos verbonden'
Stuff
11/2010
Meer...
Logo - Stuff magazine
'Vergelijkbaar met Sonos, maar met een B&O geïnspireerde styling en een 160GB harde schrijf om je muziek op te slaan. Je kunt een USB driver toevoegen voor nog meer opslagruimte. De Raumfeld Base verbindt je draadloos met de muziekbibliotheek op je computer, alsook met NAS. De Controller is makkelijk in gebruik dankzij de intuïtieve touchscreen en een geruststellende draaischijf voor het volume. Je kunt ervoor kiezen om een hifi-systeem met de Connector te verbinden, maar het is het overwegen waard om voor de goed klinkende bijpassende speakers te kiezen, beschikbaar in klein of middelgroot formaat.'
Testbericht - 3Raumfeld SSM
'Excellent'
Stereo
09/2010
Meer...
Testbericht - 3Raumfeld SSM
'Geniale, makkelijke rondom-gelukkkig-makende-oplossing met goed geluid en begrijpelijke bediening. Het systeem is desgewenst uit te breiden en biedt slimme detailoplossingen aan zoals actieve luidsprekers met geïntegreerde netwerkspelers.'Prijs-kwaliteitverhouding: excellent (4/5)
Daily Telegraph
'Raumfeld multi-room audio'
Daily Telegraph
05/2010
Meer...
Daily Telegraph
'Deze multi-room, draadloze hifi levert een elegante oplossing voor het probleem om digitale muziek van kleine apparaten in het complete huis te laten klinken. Het systeem van Raumfeld pakt alles bij elkaar in een plek en distribueert het dan naar sublieme speakers. Het is een ware concurrent voor het populaire Sonos systeem.'
Logo - Mac Rewind
'Aantrekkelijke netwerk-muzieksysteem'
Mac Rewind
03/2010
Meer...
Logo - Mac Rewind
'Met Raumfeld is de audiowereld een zeer aantrekkelijk netwerk-muzieksysteem rijker geworden. De makkelijke installatie is evenals het tijdloze design betoverend en alleen al daarom zouden vele muziekliefhebbers voor Raumfeld kunnen kiezen. Ook omdat de prijs klopt.'
Logo - Engadget
'Absoluut synchroon'
Engadget.com
12/2009
Meer...
Logo - Engadget
'We hebben reeds vele multiroom systemen gezien, maar het nieuwe Berlijnse Raumfeld systeem overtreft alles. Van briljant geluid van de luidsprekers tot aan het fijne touchscreen met 4,3 inch beeldscherm, van de retro.optiek tot aan de 25 bit D/A schakelaars van Cirrus Logic. Toegang natuurlijk ook via het basisstation op de USB apparaten of andere aangesloten elelmenten, UPnP-AV/DLNA combineerbaar heeft elk component een 600MHz processor met Linus. En het beste: het geluid is in elke ruimte absoluur synchroon.'

Inhoud levering

Raumfeld Stereo S
 • 1 × Gummifüße für Raumfeld Stereo S
 • 1 × WiFi-Antenne
 • 1 × Raumfeld passieve Stereo S (Stk.) – Zwart
 • 1 × Raumfeld actieve Stereo S (Stk.) – Zwart
 • 1 × Luidsprekerkabel (5 m) voor Raumfeld Speaker S