Home

Ga naar inhoud
Home

Pro-Ject E1 BT

Stream je zwarte goud draadloos

(2)
Kleur: Zwart

Pro-Ject E1 BT

Bekijk een soortgelijk product.

Highlights

Mogen we voorstellen

Met de Pro-Ject E1 BT platenspeler kun je het geluid van je platen draadloos streamen naar bijvoorbeeld bluetooth koptelefoons of actieve bluetooth boxen. Tegelijkertijd is de E1 ook een hoogwaardige pickup met een sterk, analoog geluid.

Alle specs en features op een rij

 • Hifi platenspeler met riemaandrijving, voor lp's en singles, elektronische 33/45 omschakeling
 • Sluit de E1 BT draadloos aan op bluetooth boxen,koptelefoons of versterkers via de ingebouwde bluetooth zender
 • Draadloze weergave in cd-kwaliteit dankzij bluetooth aptX-HD
 • Standaard voorgemonteerde en afgestelde toonarm met Ortofon OM 5e cartridge, instelbare speelkracht
 • 8,6" aluminium toonarm, geribbelde ABS polymeer platenspeler en massief houten behuizing voor een resonantievrij platform
 • Ingebouwde schakelbare phono-voorversterker voor eenvoudige aansluiting op elke phono- of AUX-ingang
 • Veel extra's incl. voedingseenheid, stofkap, 7'' single adapter, viltmat, phonokabel (1,23 m)
 • Geschikt voor alle complete Teufel systemen

Technische details

Pro-Ject E1 BT

 • Beschrijving Artikel
  Breedte 42 cm
  Hoogte 11,2 cm
  Diepte 33 cm
  Gewicht 3,5 kg
 • Beschrijving Artikel
  Cinch-uitgang 1
 • Beschrijving Artikel
  33 RPM Ja
  45 RPM Ja
  Geïntegreerde phonovoorversterker Ja

Reviews

customer.review.ratings.filter.no.results

Inhoud levering

Pro-Ject E1 BT

**NB Gespreid betalen met 0 % rente

Minimumleeftijd: 18 jaar. Je moet in Nederland , België, Frankrijk, Ierland, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Portugal of Spanje wonen. Gespreide betaling via Alma kan met een creditcard, betaalkaart of SEPA-domiciliëring, afhankelijk van het land.

Onder voorbehoud van kredietwaardigheidscontrole door Alma. Je betaalt het bedrag in 2 of 3 maandelijkse termijnen, afhankelijk van je keuze. Bij gespreide betaling via Alma betaalt de klant geen kosten. De effecctieve jaarlijkse rente van 0,00 % is van toepassing op kredietovereenkomsten die worden afgesloten in de periode tussen 16.07.2024 en 22.07.2024. De gespreide betaling met 0 % rente geldt uitsluitend voor geselecteerde goederen met een bestelwaarde tussen 99 euro en 5.000 euro en alleen voor transacties in euro. Het individuele maandbedrag voor je bestelling hangt af van de waarde van de producten en is te vinden op de desbetreffende productpagina's en in de Alma-checkout. 

Kredietverstrekker: Alma SAS, 176 Avenue Charles de Gaulle, 92200 Neuilly-sur-Seine, Frankrijk. De veiligheid van betalingen is door Alma en haar serviceproviders gegarandeerd. Alle betalingen zijn beschermd door 3D Secure. Om in aanmerking te komen moeten klanten een geldige en geaccepteerde creditcard of bankpas als betalingsbron hebben, afhankelijk van het land, of Alma een SEPA-machtiging tot automatische incasso geven. 


Meer informatie over betalen op afbetaling met Alma vind je hier: https://teufelaudio.nl/betaalmogelijkheden

* Geldig t/m 22.07.2024, 23:59 uur. De kortingscode geldt alleen op www.teufelaudio.nl en is niet geldig op reeds geplaatste en/of gedane bestellingen en aankopen. Je kunt een kortingscode niet inruilen voor geld. Deze kortingscode kan niet in combinatie met andere kortingscodes worden gebruikt en geldt alleen voor particulieren. Kortingscodes die op www.teufelaudio.nl staan vermeld, mogen niet worden doorverkocht of  gepubliceerd worden door derden zonder schriftelijke toestemming van Lautsprecher Teufel GmbH. Voor de exacte voorwaarden verwijzen wij je naar de Algemene Voorwaarden.