Kombo serie | Teufel

Ga naar inhoud
Menu openen Menu sluiten
Home

Dit zijn onze Kombo's: sterreosets voor iedere luisterbehoefte

Perfect combo

Stereosets van Teufel

Bij Teufel vind je een groot aanbod compacte stereo installaties. Net als bij onze andere producten, krijg je bij de Kombo serie high fidelity voor een kleine prijs. Het principe is simpel en geniaal: zowel de boxen als de bijbehorende speaker zijn van een hoogwaardige kwaliteit en perfect op elkaar afgestemd. Voor de beste sound in de keuken, woonkamer of kantoor.

Met boekenplankspeakers

Kombo 11, Ultima 20 Kombo en Kombo 500S

Met subwoofer

Onze power editions

Met netwerkspeler

Ultima 20 Kombo Streaming

Met vloerstaanders

Ultima 40 Kombo en Kombo 500

De receiver

Kombo 62 cd-receiver

Recensies

Getest en aanbevolen

De Kombo-serie van Teufel

Kombo 500

De nieuwste aanwinst van de Kombo collectie is de Kombo 500. Samen met de stereo cd-receiver Kombo 62 met een dikke 200 Watt vermogen en de niewste Theater 500 speakers presenteert Teufel een bundel met een eersteklas hifi sound. Het complexe 3-kanaals systeem met twee zware woofers en de bi-wiring optie kan met gemak middelgrote tot grote ruimtes tot 50m² aan.

Kombo 62

De krachtige stereo cd-receiver Ultima 40 Kombo is zowel los als in combinatie met verschillende speakers verkrijgbaar. De receiver heeft talrijke functies als bluetooth, NFC, digitale radio DAB+, cd-speler, MP3 verpakt in een massief aluminium behuizing met een geborsteld front. Naast de eerder genoemde Kombo 500 is de Kombo 62 receiver onder de naam Kombo 62 ook in combinatie met de Ultima 40 Mk2, Duitslands meest verkochte vloerstaande speaker, verkrijgbaar.

Kombo 42 BT

Kombo 42 behoort al jarenlang tot een van de meest populaire producten van Teufel – klein, compact maar met flink veel meer power dan je op het eerste moment zou vermoeden. De Ultima 20 Kombo met bluetooth dongle is de opvolger van de Kombo 42. De compacte stereo heeft een UKW/MW-receiver met plaats voor maar liefst 40 zenders. Koppel je telefoon, tablet of laptop met de Kombo 42 BT en geniet van Spotify, SoundCloud of internetradio op de Ultima 20 Mk2 speakers die bestanddeel zijn van de Kombo 42 BT. De Kombo 42 is geschikt voor ruimtes tot 25m².

Kombo 22

De allerkleinste Kombo is de Kombo 22. Met een cd-MP3 receiver en 60 Watt sterk. De bijbehorende VT11 2-kanaals speakers maken deel uit van dit mini-power pakket. Deze combinatie is geschikt voor ruimtes tot 20m².

High Fidelity inclusief

De gemene deler bij al deze sets is de receiver met geïntegreerde tuner, een cd-speler, omvangrijke aansluitingsmogelijkheden voor uiteenlopende muziekbronnen. Verder worden alle sets geleverd met een afstandsbediening en natuurlijk Teufel speakers.

Voor nog meer muziekgenot zorgen de diverse ingangen – voor dvd-speler, cassettedeck, tv, USB-stick en meer.

Voor het puntje op de “I” zorgen de boxen van de sets. Hier laten de boekenplankspeakers Ultima 20, de vloerstaande speakers Ultima 40 en de Theater 500 boxen horen wat ze kunnen. Ze zorgen ervoor dat de ontvangen sound ook met een hoge kwaliteit wordt weergegeven. Het resultaat: een stereo sound met compact formaat.

Stereo-installatie van Teufel

Ben je op zoek naar een compacte set met veel functies en features, dan loont het zich een kijkje in de Teufel webshop te nemen. Hier geldt: compact is het nieuwe groot. Met de Kombo serie geniet je van een volwassen sound zonder compromissen. En al net zo aantrekkelijk als de sound van een Kombo set is, is ook zijn prijs. Test de Kombo die bij je luisterwens past en test hem 8 weken lang, in je eigen omgeving en met je eigen muziek.

Relevante thema’s
Hifi stereo installaties