Home

Ga naar inhoud
Home

iTeufel Radio v2

Ideale speaker voor al je muziek: inclusief Apple-dockingstation

(4)
Kleur: Walnoot

RADIO 3SIXTY

Bekijk een soortgelijk product.

Radio 3sixty

Highlights

iTeufel Radio v2 Weiß

Alle specs en features op een rij

 • 50 Watt tafelradio met hoge geluidskwaliteit en afstandsbediening
 • Apple-dockingstation geïntegreerd<br />
 • Wekker met signaaltoon en radio<br />
 • 2 krachtige luidsprekers produceren echt stereogeluid
 • 1 subwoofer in bodem van behuizing voor extra bas
 • Verkrijgbaar in walnoot-kleur
Logo - AppelStijl
Straalt één-en-al kwaliteit uit
AppelStijl
01/2012
Alle recensies
(4.25 van 5 bij 4 beoordelingen)
Alle reviews

De iTeufel Radio v2 verenigd drie functies in zich: tafelradio met goed geluid, radiowekker met goed geluid, iPod dock met goed geluid.

Radiogenot
De iTeufel Radio v2 komt overeen met een klassiek radiomodel uit de goede oude tijd: FM-ontvang in zuivere kwaliteit, ook zonder IT-studie goed te bedienen, aangenaam en vol in geluid.

iPod-ondersteuning
De iTeufel Radio v2 heeft aan de bovenkant een iPod dock geïnstalleerd, dat de weergave van de iPod-nummers via de luidspreker van de iTeufel Radio v2 mogelijk maakt. Natuurlijk wordt je iPod ook opgeladen wanneer hij in de iTeufel Radio staat.

Wekkerdienst
De geïntegreerde klok kan ook voor wekdiensten worden geprogrammeerd. Zacht gewekt worden door ofwel een signaaltoon, dan wel met een radiozender naar keuze of een je lievelingslied uit je iPod. Aan jou de keuze.

Eufonie
De twee boxen bereiken een aanzienlijk stereo-effect dat met de lage tonen van de subwoofer wordt ondersteund. 35 Watt totaal vermogen zorgen ervoor dat het ook wel eens wat harder mag. En dat zonder dat het piept of kraakt. Het geluid blijft helder en de bas is met een regelaar te doseren.

Comfort
Met een afstandsbediening kun je de radio, wekker en iPod makkelijk vanuit je bed of de bank aansturen.

Veelvoud
Slaapkamer, woonkamer, kinderkamer, keuken of badkamer… met de twee verschillende kleuruitvoeringen, de praktische bediening, het makkelijke gebruik en verbazingwekkende goede geluid slaat de iTeufel Radio v2 overal een goed figuur.

Stylecowboys.nl: 'Het geluid klinkt meer dan goed.'
Media Totaal: 'Mooi, functioneel en verrassend goed.'
Media Detail: 'Een plaatje om te zien.'

iPod, iPod classic, iPod nano, iPod shuffle en iPod touch zijn Handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de VS en in andere landen. iPad is een handelsmerk van Apple Inc.

iTeufel® is een geregistreerd handelsmerk van Teufel GmbH

Ontdek alle highlights

Technische details

iTeufel Radio v2 Weiß

iTeufel Radio v2

Radio met FM-ontvangst en dockingstation voor alle iPods. Met digitale klok en wekkerfunctie. Typisch Teufel-geluid. 35 Watt vermogen, twee volbereik luidsprekers, geïntegreerde subwoofer.

 • Beschrijving Artikel
  Breedte 34 cm
  Hoogte 14,5 cm
  Diepte 16,5 cm
  Gewicht 3,25 kg
 • Beschrijving Artikel
  Koptelefoon uitgang 3,5mm 1
  Minijack ingang 3,5mm 1
 • Beschrijving Artikel
  Display Ja
  Versterkervermogen subwooferkanaal 23 W
  Versterkerkanalen 3
  Versterkervermogen satellietenkanaal (RMS) 6 W
 • Beschrijving Artikel
  FM Ja
  RDS Ja
  Aantal op te slagen zenders - FM 10
 • Beschrijving Artikel
  Afstandsbediening Ja
 • Beschrijving Artikel
  Laagste overgangsfrequentie (-3 dB) 25 Hz

Reviews

customer.review.ratings.filter.no.results

Logo - AppelStijl
Straalt één-en-al kwaliteit uit
AppelStijl
01/2012
Meer...
Logo - AppelStijl

'De iTeufel Radio V2 straalt één-en-al kwaliteit uit en misstaat in geen enkel interieur. Ook het geluid is bijzonder helder en beter dan dat van zijn directe concurrenten. In de slaapkamer, badkamer of keuken komt hij het beste tot zijn recht. Als radio voor in de woonkamer vinden wij dat de Teufel net iets te weinig vermogen heeft om volledig tot zijn recht te komen.

Als we van een minpunt kunnen spreken is het de afstandsbediening. Het gebruiksgemak en de minimale knoppen van de iTeufel radio staat in tegenstellend contrast met de afstandsbediening waarbij het lijkt dat elke functie zijn eigen knopje heeft.

Al met al toch zeker een aanrader als ook gekeken wordt naar de functionaliteit en de prijs/kwaliteitverhouding.
Logo - leuke suggesties
Geluid blijft helder
LeukeSuggesties.nl
12/2011
Meer...
Logo - leuke suggesties
De twee boxen bereiken een aanzienlijk stereo-effect dat met de lage tonen van de subwoofer wordt ondersteund. 35 Watt totaalvermogen zorgen ervoor dat het ook wel eens wat harder mag. En dat zonder dat het piept of kraakt. Het geluid blijft helder en de bas is met een regelaar te doseren.
Degelijke en stijlvolle wekkerradio
Ron's Audio Blog
06/2011
Meer...
Voor wie een degelijke en stijlvolle wekkerradio met iPodfunctionaliteit zoekt voor in de slaapkamer kan de iTeufel Radio v2 een uitkomst zijn. Het geluid klinkt bijzonder goed in de vernieuwde versie en hier kan menig wekkerradio niet aan tippen. De afstandsbediening is een leuke extra en maakt iPodbediening op afstand mogelijk, waarbij het ook als vervanger dient voor het iPoddock. Op het gebied van radio is de iTeufel radio voor de toekomst misschien toch wel iets meer beperkt. Er is nog geen ondersteundning voor DAB en dat maakt de toekomstmogelijkheid iets beoerkt (V3 ?) voor een radio enthousiast. Het is een ideaal accessoire voor de iPod-gebruiker die graag met zijn muziek wakker wordt en van design in de slaapkamer houdt.'Eindoordeel: GOED, vooral vanwege het meer dan goede geluid en de goede mogelijkheden!
Logo - Fok.nl
Een echte aanrader
Fok.nl
05/2011
Meer...
Logo - Fok.nl
Voor degene die op zoek is naar een serieus goed docking station is de iTeufel Radio v2 echt een aanrader. Het geluid is superieur aan andere docking stations en is zeker Teufelwaardig. Dit merk levert over het algemeen alleen maar kwaliteitsproducten en ook bij dit product druipt de kwaliteit er van af. Een robuuste afwerking en een heerlijk diep geluid. Eigenlijk valt er alleen wat af te dingen op de repeat functie van de afstandsbediening, maar verder doet deze zijn werk goed.
FEW MAGAZINE
Qua design best cool
Few Magazine
04/2011
Meer...
FEW MAGAZINE
‘We blijven maar nieuws posten over de nieuwste hippe systemen waar je je iPhone of iPad in kwijt kunt. Niets kan voorlopig tippen aan de BeoSound waar we eigenlijk nog steeds verliefd op zijn. Maar, dat ding is relatief duur. De iTeufel Radio v2 is een stuk goedkoper en qua design best cool.  Zoiets moet er natuurlijk ook wel cool uitzien, anders verzuip je in de moordende concurrentie. De iTeufel valt ons inziens wel op. Niet alleen qua desing, overigens. Ook de mogelijkheden doen ons serieus overwegen er eentje op de redactie neer te zetten. Zo kunnen alle iPod/iPhone modellen aangesloten worden, zit er een FM-ontvanger in, een wekker met signaaltoon. En dat allemaal geeft 50 Watt dankzij 2 breedband luidsprekers en 1 subwoofer in de bodem van de behuizing.’
Logo - Media Totaal
Mooi, functioneel en verrassend goed.
Media Totaal
03/2011
Meer...
Logo - Media Totaal
‘Teufel maakt niet alleen gebruik van een tweetal hoogwaardige ‘wideband’ luidsprekers voor links en rechts, maar ook een goede en regelbare subwoofer aan de onderkant. Omdat dan de kast waarop uw radio staat, bijvoorbeeld uw keukenkastje als een soort klankkast dienst doet, klinkt de radio uiteindelijk voller en krachtiger dan u van zo’n compacte kast verwacht. Het wat minimalistische design biedt een relatief groot en qua lichtsterkte regelbaar display, waarop u in forse letters de naam van het radiostation kunt lezen (mits via RDS aangegeven), de afstemming en – indien ingesteld – de juiste tijd. Het is geen ouderwetse afstemschaal, maar een digitale variant die zijn werk naar behoren doet.’ ‘De muzikale kwaliteit is uitstekend en de eenvoud van bediening navenant. Mooi, functioneel en verrassend goed.’
Logo - StyleCowboys
Het geluid klinkt meer dan goed
Stylecowboys.nl
01/2011
Meer...
Logo - StyleCowboys
‘Het geluid van iTeufel klinkt meer dan goed, en dat is ook geen wonder met twee keer 7,5 W speakers en een 35 W subwoofer. Vooral de lage bastonen klinken lekker vol. Je kunt de bas zelf ook aanpassen naar eigen voorkeur.’‘Voor wie een degelijke en stijlvolle wekkerradio met iPodfunctionaliteit zoekt voor in de slaapkamer kan de iTeufel Radio v2 een uitkomst zijn. Het geluid klinkt bijzonder goed in de vernieuwde versie en hier kan menig wekkerradio niet aan tippen. De afstandsbediening is een leuke extra en maakt iPodbediening op afstand mogelijk, waarbij het ook als vervanger dient voor het iPoddock.’
MEDIA DETAIL
'Een plaatje om te zien'
MEDIADETAIL
10/2010
Meer...
MEDIA DETAIL
'Met een combinatie van retro ronde vormen en een moderne en strakke hoogglans of matte afwerking is de iTeufel Radio v2 een plaatje om te zien. De twee full-range drivers bieden een prachtig stereogeluid, terwijl de woofer zorgt voor mooie lage tonen.'
Area DVD
"Groot geluid, hoogwaardig verpakt, voor weinig geld"
Area DVD
10/2010
Meer...
Area DVD
De iTeufel Radio v2 ontpopt zich als ideale compagnon voor akoestische uitbreiding van de eigen iPod. De stijlvolle radiowekker heeft sterk geluid en goed volume. Solide verwerkingskwaliteit en comfortabele bediening zorgen voor extra pluspunten. De optiek slaat geslaagd de brug tussen retro-look en moderne elementen. + Puntgave verwerkingskwaliteit+ Makkelijk gebruik en bediening+ Afstandsbediening+ Radio-ontvangst met RDS+ Goed volume in relatie tot klasse
AV
"Verschillende designs"
AV Magazin
10/2010
Meer...
AV
"Met vier verschillende designs voor de behuizing past de nieuwe iTeufel in nagenoeg elke woonomgeving – of het nu de woon- of werkkamer, keuken of kinderkamer is. Naast de bekende optiek in walnoot biedt Teufel de radio nu in klassiek zwart, trendy wit en gewaagd roze aan. Voor elke behoefte en elk woondesign de juiste outfit. Hoofdoogmerk heeft Teufel zoals gewoonlijk op de geluidskwaliteit, bediening en functionaliteit gelegd."Testresultaat:Geluid: zeer goedUitrusting: zeer goedBediening: goed tot zeer goedVerwerking: zeer goed

Inhoud levering

iTeufel Radio v2
 • 1 × Universele dock-adapter – Zwart
 • 1 × Afstandsbediening iTeufel Radio – Zwart