Cubycon Serie

Ga naar inhoud
Home
Alle Home cinema producten

Waar kleine speakers groots in zijn – plaatsbesparend met behoorlijk veel power.

Cubycon

Headerbild - Narrower - Cubycon-Serie [Stageteaser]
1 Producten
1 Producten

Cubycon - De tegenstelling tussen micro en high-end indrukwekkend weerlegd


Als regel geldt: hoe groter de luidspreker, hoe groter het geluid. Maar er is één uitzondering die deze regel op zijn kop zet: Cubycon van Lautsprecher Teufel betekent microbox met maximaal geluid. En dit alles is voor een ongewoon lage prijs online beschikbaar. Met de Cubycon 2, die momenteel verkrijgbaar is in de online shop van Lautsprecher Teufel, bieden wij je de nieuwste luidsprekertechnologie aan. Ondanks de kleine afmetingen produceert de set een geluidsbeeld waar andere grotere luidsprekersets van opkijken. En ook kleine surroundsets van andere fabrikanten kunnen niet op tegen het verbluffende geluid van de Cubycon set. Dat betekent voor jou: Als je fan bent van kleine luidsprekersets en nog steeds houdt van geweldig bioscoopgeluid in huis, hoeft je geen compromissen te sluiten. Geweldig geluid uit de kleinste luidsprekers: dat is de kracht van de Cubycon-serie.

De Cubycon-satellieten. - De grootte doet er niet toe

Om dit geluidspotentieel te bereiken, hebben we speciaal gelet op de innerlijke waarden van de set: Of het nu gaat om de vijf satellieten CUB 2 FCR in een chique aluminium behuizing, die verantwoordelijk zijn voor de voorkant, het midden en de achterkant, of om de krachtige subwoofer US 5305/1 SW. Er is alleen gebruik gemaakt van de allernieuwste technologie.

In combinatie met de waardevolle know how van de Teufel ontwikkelaars bieden wij je vijf satellieten van het krachtige Cubycon-systeem aan, die niet veel duurder zijn dan een balpen. In een CUB 2 FCR van aluminium zit pure hightech. De kleine twee-kanaals boxen bevatten elk een coaxiale driver, die speciaal voor de set is ontworpen en bestaat uit een 80 mm midrange driver, een 20 mm claxon tweeter in golfgeleidertechnologie en een andere 80 mm mid/low driver. Alle drie de drivers hebben ultralichte membranen. Het hoogtepunt, de dubbele bass reflex, zorgt voor een verbluffende bassweergave. In tegenstelling tot het gebruikelijke één-kanaal systeem van dit formaat kan een veel gedifferentieerder en krachtiger geluidsbeeld worden geproduceerd. Dit zorgt er ook voor dat het signaal niet vervormd en helder klinkt. Uiteraard zijn alle 5 de satellieten op dezelfde manier opgebouwd, waardoor er een zeer homogeen geluidsbeeld ontstaat.

De Subwoofer - Geschikte ondersteuning voor lage tonen

De subwoofer van de Cubycon doet dan de rest. Het geeft krachtige, laagfrequente ondersteuning. Ondanks zijn extreem kleine afmetingen is het interieur des te verbazingwekkender: drie 130 mm lange laagfrequente drivers in combinatie met een krachtige 150 W klasse D-versterker zorgen trillingen in alle muren. De sub gaat lekker diep tot een frequentie van 33 Hz.

Je zult je oren nauwelijks geloven als je hoort hoe complex en organisch het geluid van deze fraaie luidspreker set is. Heldere hoogtes, diepste bas en een solide middengedeelte; geschikt voor muziek, filmgeluid en games. De Cubycon is elegant en klein maar biedt een groot geluid.

Gerelateerde onderwerpen:

Filteren
Herstellen Sluiten