Draadloze boxen

Ga naar inhoud
Menu openen Menu sluiten
Home

Draadloze boxen – perfect geluid zonder kabel wirwar

Draadloze speakers

Productlijst filter

Filter Herstellen

34 Resultaten

Alle Draadloze boxen producten: 34 Resultaten
Sluiten
  • € 99,00 € 3.990,00

Productlijst

Alle Draadloze boxen producten: 34 Resultaten

Sorteren

Voordelen

Icon - Bester Shop

Beste prijs

Teufel distribueert de producten zelf. Zonder prijsopslag voor tussenhandelaren. En dat bespaart jou geld.

Icon - Bester Shop

Beste garantie

Teufel staat voor kwaliteit, kwaliteit en nog eens kwaliteit. Daarom bieden we tot 12 jaar garantie en 8 weken retourrecht.

Icon - Bester Shop

Beste reviews

Teufel landt bij vergelijkende test en enquêtes onder lezers regelmatig bovenaan en is in thuisland Duitsland marktleider in het home cinema segment.

Icon - Bester Shop

Beste shop

De Teufel webshop weet zelfs de meest kritische keurmeesters te overtuigen als het gaat om gebruiksgemak, veiligheid en comfort.

Over draadloze speakers

Daarom draadloze speakers

De beste oplossing voor een perfect en ongebonden geluid zijn draadloze speakers. Met de draadloze speakers van Teufel beleef je een unieke stereo of surroundsound. Met een uitstekende geluidskwaliteit en een ultiem luistergenot, in stereo of surround.

Wat betekent draadloos voor de luidsprekers?

Draadloze speakers zijn luidsprekers die niet via een luidsprekerkabel op een externe versterker aangesloten hoeven te worden. Dit betekent dat je deze draadloze speakers bijna overal kunt neerzetten of ophangen. Deze systemen ontvangen hun muziek bijvoorbeeld via bluetooth streaming. Tel je de stroomkabel mee, dan zijn de deze luidsprekers niet volledig draadloos.

Zijn draadloze luidsprekers eigenlijk hetzelfde als draadloze luidsprekers?

Ja. Een systeem dat in Engelstalige landen als wireless speaker wordt aangeduid, komt overeen met het begrip draadloze speakers.

Met de Teufel Streaming-serie stream je muziek via wifi. Hierdoor heb je nog meer voordelen. Je kunt namelijk multiroom-systemen installeren, van overal toegang hebben tot je muziek, waar het ook in het netwerk is opgeslagen, maar ook het systeem volledig via de app bedienen. Muzeik begeleidt je met de draadloze boxen van Teufel Streaming in iedere ruimte en met hetzelfde bediengemak als van een reguliere stereo-installatie.

Draadloze speakers: draadloze surround sound

Draadloze 5.1 luidsprekers maken een volledige draadloze surround-setup mogelijk. Dit is een kinderspel met de Teufel RearStation 4. Sluit de zender eenvoudigweg aan op de zogenaamde pre-out-connectoren van de AV-ontvanger en plaats de ontvanger aan de voorkant of rearspeakers en sluit deze vervolgens aan op de luidspreker.

De voordelen van draadloze luidsprekers

  • Draadloze Teufel luidsprekers hebben een weergaloze sound en gebruiksgemak zijn een perfecte combinatie van eenvoud en luisterplezier
  • Hoge flexibiliteit zorgen ervoor dat je ze bijna overal kunt plaatsen
  • Met speakers uit de Teufel Streaming serie kun je ook een multiroom systeem aanleggen
  • De bediening gaat via de app op je telefoon

Relevante thema's

und spannende Kategorien