Home

Ga naar inhoud
Home

BenQ Beamer W4000i

Smart thuisbioscoop van de bovenste plank

€ 2.999,00 Incl. btw
Kleur: Zwart
 • Bestel nu! Op voorraad: binnen 1 werkdag verzendklaar
 • € 19,99 verzendkosten
 • 8 weken proefluisteren
 • 0% effectieve jaarlijkse rente: betaal met Alma in 2 of 3 keer. Meer informatie

100% sound. 0% financiering.*

Slechts voor een korte tijd!

Bespaar nu %SHIPPING% verzendkosten met code

VKF-46J
Gekopieerd
Voucher kopiëren en inwisselen.*

Aanbieding nog beschikbaar

Dag
uur
min
sec.
Opmerking: de meegeleverde Android TV stick wordt bediend met de Beamer afstandsbediening. Een aparte afstandsbediening kan optioneel worden aangeschaft bij de fabrikant.

Highlights

Mogen we voorstellen

Hoge kwaliteit is belangrijk voor ons en daarom bevelen wij geselecteerde partners zoals BenQ aan voor een technisch hoogstaande samenwerking. Het topmodel BenQ W4000i combineert een uitstekende home cinema ervaring op professionele niveau met de nieuwste smart TV-functies via Android TV.

Alle specs en features op een rij

 • Topklasse 4K UHD LED projector met professionele lichtintensiteit (3.200 ANSI lumen) en geïntegreerde Android TV
 • Geschikt voor opzicht-, tafel-, achter- en plafondprojectie met beelddiagonalen van meer dan 5 meter
 • Vooraf gekalibreerd voor absolute kleurprecisie
 • CinematicColor™ 4LED dekt 100% van de professioneel gedefinieerde DCI-P3-kleurruimte met fascinerende kleurdiepte
 • Ondersteunt de nieuwste standaarden zoals 16:9, HDR10+, HDR10 en HLG, HDTV
 • Indrukwekkende beeldscherpte: met 8,3 miljoen pixels, beeldkwaliteit vier keer beter dan Full HD, inclusief 3D-ondersteuning
 • Android TV met toegang tot de Google Play Store voor het rechtstreeks afspelen van content van Amazon Prime, Netflix en meer
 • Veel aansluitmogelijkheden met 2 x HDMI 2.0/HDCP 2.2, 1 x HDMI eARC, 2 x USB type A ingangen, 1 x optische uitgang, 1 x jack uitgang, 1 x netwerk LAN, 1 x RS-232, inclusief afstandsbediening en lensbescherming
Opmerking: de meegeleverde Android TV stick wordt bediend met de Beamer afstandsbediening. Een aparte afstandsbediening kan optioneel worden aangeschaft bij de fabrikant.

Technische details

BenQ Beamer W4000i

 • Beschrijving Artikel
  Breedte 42,05 cm
  Hoogte 13,5 cm
  Diepte 31,2 cm
  Gewicht 6,6 kg
 • Beschrijving Artikel
  Android Ja
 • Beschrijving Artikel
  HDR10+ Ja
 • Beschrijving Artikel
  Video-ingangen HDMI 2
  Minijack uitgang 3,5 mm 1
  Digitale uitgang optisch 1

Reviews

customer.review.ratings.filter.no.results

Inhoud levering

BenQ Beamer W4000i
Opmerking: de meegeleverde Android TV stick wordt bediend met de Beamer afstandsbediening. Een aparte afstandsbediening kan optioneel worden aangeschaft bij de fabrikant.

**NB Gespreid betalen met 0 % rente

Minimumleeftijd: 18 jaar. Je moet in Nederland , België, Frankrijk, Ierland, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Portugal of Spanje wonen. Gespreide betaling via Alma kan met een creditcard, betaalkaart of SEPA-domiciliëring, afhankelijk van het land.

Onder voorbehoud van kredietwaardigheidscontrole door Alma. Je betaalt het bedrag in 2 of 3 maandelijkse termijnen, afhankelijk van je keuze. Bij gespreide betaling via Alma betaalt de klant geen kosten. De effecctieve jaarlijkse rente van 0,00 % is van toepassing op kredietovereenkomsten die worden afgesloten in de periode tussen 16.07.2024 en 22.07.2024. De gespreide betaling met 0 % rente geldt uitsluitend voor geselecteerde goederen met een bestelwaarde tussen 99 euro en 5.000 euro en alleen voor transacties in euro. Het individuele maandbedrag voor je bestelling hangt af van de waarde van de producten en is te vinden op de desbetreffende productpagina's en in de Alma-checkout. 

Kredietverstrekker: Alma SAS, 176 Avenue Charles de Gaulle, 92200 Neuilly-sur-Seine, Frankrijk. De veiligheid van betalingen is door Alma en haar serviceproviders gegarandeerd. Alle betalingen zijn beschermd door 3D Secure. Om in aanmerking te komen moeten klanten een geldige en geaccepteerde creditcard of bankpas als betalingsbron hebben, afhankelijk van het land, of Alma een SEPA-machtiging tot automatische incasso geven. 


Meer informatie over betalen op afbetaling met Alma vind je hier: https://teufelaudio.nl/betaalmogelijkheden

* Geldig t/m 22.07.2024, 23:59 uur. De kortingscode geldt alleen op www.teufelaudio.nl en is niet geldig op reeds geplaatste en/of gedane bestellingen en aankopen. Je kunt een kortingscode niet inruilen voor geld. Deze kortingscode kan niet in combinatie met andere kortingscodes worden gebruikt en geldt alleen voor particulieren. Kortingscodes die op www.teufelaudio.nl staan vermeld, mogen niet worden doorverkocht of  gepubliceerd worden door derden zonder schriftelijke toestemming van Lautsprecher Teufel GmbH. Voor de exacte voorwaarden verwijzen wij je naar de Algemene Voorwaarden.