Statieven

Ga naar inhoud
Menu openen Menu sluiten
Home
Lautsprecherständer

Met de sound op luisterhoogte

Statieven

Productlijst filter

Filter Herstellen

11 Resultaten

Alle Statieven producten: 11 Resultaten
Sluiten
  • € 23,00 € 350,00

Speaker statief – een solide bevestiging  van jouw speakers

Alle speaker statieven van Teufel zijn speciaal ontworpen voor luidsprekers van Teufel maar zijn eventueel ook met vergelijkbare speakers te bevestigen. De speakerstandaarden van Teufel zorgen er voor dat de speakers een optimale akoestische prestatie leveren. Het statief zorgt er tevens voor dat de speakers een stabiele ondergrond hebben. De basweergave wordt met deze statieven niet via de grond weergegeven maar direct. Dit is zowel beter voor de geluidskwaliteit als voor de relatie met de buren.

Verschillende statieven voor meerdere luidsprekers

In een checklist - die je van Teufel -  kun je controleren of de luidspreker op de standaard past. Voor satellieten - die bij verschillende home cinema sets worden geleverd - heeft Teufel elegante en sterke speakerstandaarden. Deze statieven zorgen er voor dat de front en rear speakers op gelijke hoogte kunnen worden geplaatst. Teufel Audio heeft  statieven voor grotere, middelgrote en kleine compacte luidsprekers.

Voor bevestiging aan de muur heeft Teufel diverse wandbeugelsin het assortiment. Met de wandbeugels bevestig je eenvoudig (dipool) luidsprekers en satellieten aan de muur.

Op de website van Teufel Audio vind je diverse speaker standaarden voor een voordelige prijs. De opstelling van je speaker is erg belangrijk voor de kwaliteit van de geluidsweergave. Met de statieven van Teufel zorg je niet alleen voor een betere prestatie van jouw speakers maar ook voor een optische verbetering in de woonkamer.