10 jaar

Selecteer een land of regio om de inhoud voor je locatie te bekijken en online te shoppen.
Ga naar inhoud
Home

We vieren onze 10e verjaardag en kijken terug naar al het moois wat ons gemaakt heeft tot wat we zijn, en wat ons ook in de jaren die nog komen zal begleiden. En omdat onze community hier een grote rol in speelt, willen we jullie bedanken met 10 van onze bestsellers uit de afgelopen 10 jaar. 

10 jaar, 10 redenen

1

Zo direct als Berlijn

Bij Teufel ontwikkelen we onze producten zelf en verkopen ze direct. Wat dat betekent? Nou, doordat we niet met tussenhandelaren werken, komen er geen extra kosten bij kijken en dat merk jij aan de prijs! Vergeleken met andere merken in dezelfde prijsklasse krijg je bij ons meer features en een betere sound.

2

Sound of Berlin

Geïnspireerd door de bruisende hoofdstad Berlijn, ontwikkelen wij audiosystemen voor iedere leefstijl. Van in-ears tot home cinema set: bij ieder ieder product hebben we hetzelfde doel voor ogen: we streven naar een sound die al net zo uniek is als jij.

3

Passie die je hoort

Teufel staat voor goed geluid. En dat is niet toevallig: velen van ons zijn muzikant in hart en nieren en dus tegelijkertijd ook onze grootste critici. De behoefte aan goed equipment is groot en het innoveren van onze producten ligt ons na aan het hart. Pas wanneer deze goed genoeg zijn voor ons, zijn ze ook goed genoeg voor onze fans.

4

Sound unites

Jullie, onze fans, zijn onze inspiratiebron voor nieuwe producten, zodat je waar je ook bent en wat je ook doet, nooit je favoriete muziek hoeft te missen. Maak deel uit van onze community en inspireer duizenden andere fans door je Teufel op Instagram te delen met de hashtags #followyoursound en #teufelaudio.

5

Al meer dan 40 jaar Teufel sound

We vieren het 10-jarig jubileum van Teufel Nederland, maar het merk Teufel is al veel ouder. In 1979 zijn we als leverancier voor luidsprekerbouwpakketten begonnen en sindsdien hebben we niet alleen woonkamers, maar ook bioscopen, kerken en parken met krachtige Teufel sound gevuld, Ondertussen hebben we webshops in 9 landen en zijn we niet van plan om een toontje lager te gaan zingen.

6

Voor iedereen

Zo veelzijdig als de mensen om ons heen is ook onze Teufel sound. Of je nu downhill op je mountainbike gaat, op een bootje dobbert op het water of aan het picknicken bent in het park – bij al je avonturen zorgen wij voor de passende soundtrack.

7

Voor een leven lang

Al meer dan 40 jaar overtuigen wij met hoogwaardige audio highlights. Dat geldt niet alleen voor onze sound, maar ook voor de afwerking van onze producten. Om er lang van te kunnen genieten, maken we gebruik van eigentijdse technologieën en hoogwaardige materialen

    10 jaar, 10 prijzen

    Ons 10-jarig bestaan hebben we ook aan onze fans te danken. Daarom hebben we voor onze nieuwsbriefabonnees een bedankje: test je Teufel kennis en maak kans op een van onze mooie Teufel systemen. Kijk de komende 10 dagen in je mailbox en beantwoord de vraag uit de mail. Onder de juiste antwoorden, trekken wij dan de gelukkige winnaars.  We duimen voor je!

    Let's stay loud.

    Teufel is meer dan een goede sound alleen. We staan voor integriteit, kwaliteit en diversiteit. We blikken niet alleen terug op de afgelopen jaren, maar kijken ook vooruit naar een duurzame toekomst. Benieuwd waar de vibe, onze community en onze producten de komende 10 jaar heen zullen brengen? Dat lees je op onze website.