Teufel Sounddeck Streaming

Ga naar inhoud
Menu openen Menu sluiten
Home

Teufel Sounddeck Streaming

Puur filmgenot

(19)
Kleur: Zwart

 • 8 weken proberen
 • Direct bij de fabrikant
 • Gratis retourneren!

Highlights

Sounddeck Streaming Schwarz von Teufel

Mogen we voorstellen

Vanuit de Sounddeck komen al je dierbare films en muzikale schatten zomaar in je woonkamer aan. Een prachtig geluid, dat door de geïntegreerde Wellenfeld technologie door de hele ruimte wordt weergegeven. Stuur voortaan je film- en tv-sound aan vanuit de sounddeck via de app en gooi de trossen los op muziekgebied waar en hoe je maar wilt. De sounddeck biedt een veilige maar bovenal een mooie vrijhaven voor elk muziekgenre en elke tv-sound.

Alle specs en features op een rij

 • Een kant-en-klare wifi sounddeck – zet de tv erop, klaar, compatibel met alle apparatuur
 • Innovatieve Wellenfeld technologie voor een origineel geluid, die je overal omhult dankzij de brede sweet spot
 • 6 High End tuners, 2 downfire subwoofers & geïntegreerde 280 Watt Class D versterker voor een krachtig, perfect geluid van de tv en je favoriete muziek
 • Verkrijgbaar in wit en zwart
 • Een tijdloos ontwerp en daarbij een fraaie houten behuizing, veredeld met hoogwaardige slijplak en aluminium elementen
 • Sounddeck en tv door slechts één HDMI kabel met elkaar verbonden, geen overbodige apparatuur en alle kabels zijn bij de levering inbegrepen
 • Spotify, SoundCloud, TIDAL, Internetradio TuneIn, Napster, Google Cast
Power Unlimited
"Met pijn in m'n hart stuur ik 'm weer terug naar Teufel"
Power unlimited 10/2017
Deze recensie heeft betrekking op de voorganger Raumfeld Sounddeck

"Het Teufel Raumfeld Sounddeck is letterlijk het grote broertje van de Cinebase, kwalitatief zijn ze grotendeels vergelijkbaar, al heeft de Raumfeld een belangrijke extra optie.


Het verschil zit hem vooral in het design en de functionaliteit, want de Raumfeld ziet er nog meer high-end uit dan de Cinebase en heeft zelfs wifi-ondersteuning!
Dat betekent dat je praktisch al jeapparaten erop kunt aansluiten, zolang je maar op het netwerk zit. Met bluetooth benje wat meer gebonden aan afstand dan met wifi en het vret bovendien een stuk meer van je batterij op je mobiele apparaten dan wifi, waar je sowieso al mee verbonden bent.(...)

Daarnaast is de geluidskwaliteit zelfs nóg iets beter dan de Cinebase, al moet je een getraind oor hebben om dat echt te merken tijdens normaal gebruik. (...)
De Raumfeld is op dit moment tweehnderd euro duurder dan de Cinebase, maar dan heb je wel een sounddeck waar je alles op kunt aansluiten, met een meesterlijk kamervullend geluid. Met pijn in mijn hart stuur ik hem weer terug naar Teufel."

(4.53 van 5 bij 19 beoordelingen)
Alle reviews

Veelzijdig, ongecompliceerd en comfortabel – drie eigenschappen van de sounddeck. De sounddeck bewijst zijn veelzijdigheid bij zijn gebruiksmogelijkheden: hij geeft het geluid van de tv origineel en ruimtelijk weer dankzij de Wellenfeld technologie. Zijn genereuze sweet spot garandeert het beste geluid vanuit alle posities. Door de geïntegreerde WIFI Raumfeld module is de sounddeck ook uitgerust voor een perfecte audiostreaming.

Ongecompliceerd is ook de plaatsing van de sounddeck in de woonkamer – plaats hem onder de tv. Eenvoudig is ook de aansluiting – één HDMI kabel en alle apparatuur is met elkaar verbonden.

De sounddeck bezit een tijdloos design. Hij is gebouwd uit hoogwaardige materialen net als zijn houten behuizing, die met kostbare slijplak is afwerkt. De bedieningselementen zijn uit geborsteld aluminium vervaardigd.

Een ware bedieningscomfort van de sounddeck ligt aan de voor Raumfeld typische plaatsonafhankelijke besturing met één druk op de knop via de app en de meegeleverde afstandsbediening met voorkeuzetoetsen voor songs en playlists. Alle trossen los voor de ideale sounddeck.

Wi-Fi streaming

Teufel Sounddeck Streaming

 • Teufel Streaming WiFi Raumfeld App
 • Teufel Streaming Spotify Music Streamingdienst
 • Raumfeld

  Met de Teufel Raumfeld app luister je naar muziek in cd-kwaliteit, zonder dat je gestoord wordt door telefoontjes of berichtjes. Je kunt muziek van je pick-up of cd-speler restreamen naar een speaker. Ook muziek op je telefoon, USB of harde schijf speel je af via de app.

  Teufel Raumfeld app ontdekken

 • Spotify

  Spotify luisteren? Dat kan via bluetooth of wifi, maar ook via Spotify Connect. Zo profiteer je van de features van de Spotify App. In een mum van tijd switch je de muziek van je smartphone naar je speaker – zonder break.

De nieuwe streaming speakers hebben zo veel streamingdiensten, internetradiozenders en podcast als geen ander streamingsysteem. Ontdek alle muziekbronnen van onze drie streaming technologieën.

Einer der beliebtesten Streaming-Dienste mit Millionen Songs. Datenraten von bis zu 320 kbps (fast CD-Qualität).
Der Streaming-Dienst aus San Francisco. Höre über 100.000 lokale und internationale Radiosender kostenlos mit Datenraten von bis zu 128 kbps (FM-Radio Qualität).
Streame Millionen Songs in verlustfreier Qualität und mit Datenraten von bis zu 1411 kbps (echte CD-Qualität).
Einer der ältesten Streaming-Dienste überhaupt. Streame Millionen Songs, Playlisten, Hörbücher und Podcasts mit bis zu 192 kbps.
Streame Millionen Songs in verlustfreier Qualität und mit Datenraten von bis zu 1411 kbps (echte CD-Qualität).
Chromecast built-in
USB-Anschluss.
Beinhaltet einen CD-Player zum Abspielen von CDs, CD-Rs und CR-RWs.
Verfügt über einen Schallplattenanschluss.
TV Sound
Musik kann im Netzwerk oder auf dem Smartphone gespeichert werden und wird auf das Gerät kabellos gestreamt.

Multiroom met Raumfeld

Alle Teufel Streaming speakers kun je dankzij de Raumfeld-technologie met elkaar verbinden. Luister via meerdere speakers naar dezelfde of andere muziek in verschillende ruimtes. Met de Teufel Raumfeld app bedien je de luisterruimtes, het volume en nog veel meer. Gemakkelijk en overzichtelijk.

Alle Teufel Streaming speakers kun je dankzij de Raumfeld-technologie met elkaar verbinden. Luister via meerdere speakers naar dezelfde of andere muziek in verschillende ruimtes. Met de Teufel Raumfeld app bedien je de luisterruimtes, het volume en nog veel meer. Gemakkelijk en overzichtelijk.

Streaming Multiroom
Streaming Multiroom

Bediening

De soundbar wordt geleverd met een robuuste aluminium afstandsbediening. De AB heeft een groot bereik - meubels vormen geen obstakel wanneer je de soundbar van een afstand wilt bedienen. De Teufel Streaming speakers hebben presettoetsen die je ook terugvindt op de afstandsbediening. Start je favoriete songs of playlists met een druk op de knop vanuit je luie stoel. Fantastisch comfortabel.

HDMI met ARC/CEC, optische digitale ingang en stereo cinch

Door de moderne HDMI 1.4 standaard worden geluidssignalen probleemloos overgedragen. Een HDMI kabel tussen de sounddeck en de tv zorgt voor alle benodigde verbindingen. De HDMI aansluiting ondersteunt ook CEC – de standaard voor de besturing van de verschillende apparaten. Zo kun je, als je tv dit ondersteunt, via de afstandsbediening van de tv ook de sounddeck besturen.

De Sounddeck kan alleen via de HDMI-ARC/CEC op de tv aangesloten worden wanneer de tv dit formaat (HDMI 1.4 met ARC) ondersteunt. Het is ook mogelijk om de tv via een digitaal optische aansluiting aan de Sounddeck te koppelen.

De power uit de machinekamer

De in de Raumfeld sounddeck ingebouwde Class D versterker beschikt over 280 Watt vermogen voor zijn zes 70 mm High End breedband tuners en de twee 130 mm subwoofers. De beide lagetonenluidsprekers kunnen de bassen weergeven tot een grensfrequentie van 42 Hz.

Teufel Sounddeck Streaming

Raumfeld Wellenfeld technologie - masterminded in Berlijn

Veel luidsprekers klinken goed als je op juist die ene plek, de sweet spot, zit, maar, daar is echter plaats voor één persoon. De Sounddeck daarentegen biedt, dankzij zijn geïntegreerde Wellenfeld technologie, een breed gedimensioneerde sweet spot. Het resultaat: in bijna de hele ruimte bereikt je een perfecte geluidweergave. Dat vinden je vrienden en familieleden vast plezierig.

De voordelen op een rijtje:

 • op elke luisterpositie een evenwichtige en originele geluidsweergave van muziek en film;
 • Ruimtelijke geluidsimpressies, zonder extra rear luidsprekers;
 • Goede positionering van soundevents in de ruimte;
 • Hoge, heldere pegels bij een optimale spraakweergave.

Klangbild Standard Soundbar
Streaming WiFi Raumfeld Sounddeck 1
Teufel Produkt mit Wellenfeld Technologie
Streaming WiFi Raumfeld Sounddeck 2

Perfect streamen? De sounddeck kan het

Met de High End D/A omvormer van Cirrus Logic™, die audio bestanden ondersteunt met een resolutie van 24 Bit en een bemonsteringsfrequentie van 192 kHz, gaat geen enkel detail verloren. Alles onder controle in de machinekamer Schakel zo je wilt meerdere ruimtes aan elkaar in een multiroom setup tot een synchrone weergave. Je ziet in één oogopslag wat waar speelt.

Teufel Sounddeck Streaming

Inhoud levering

 • 1× Stroomkabel
 • 1× Afstandsbediening RFRC1
 • 1× 1,5m HDMI-kabel voor Sounddeck/Soundbar
 • 1× Teufel Sounddeck Streaming
Raumfeld Sounddeck - Outline [SVG]

Technische details

 • Sounddeck Streaming Weiss von Teufel

  Teufel Sounddeck Streaming

  Direct speelklare wifi sounddeck - tv erop en klaar.

  • Beschrijving Artikel
   Breedte 73,00 cm
   Gewicht 12,00 kg
   Hoogte 11,00 cm
   Diepte 41,00 cm
  • Beschrijving Artikel
   Cinch ingang stereo 1
   Audio-ingangen HDMI Ja
   Digitale ingang optisch 1
   HDMI-versie 1.4b
   Overige CEC/ARC
   Compatibel met Amazone Echo Ja
   Compatibel met Google Home Ja
   LAN Ja
   LAN Ja
   USB 2.0 Ja
   Wifi Ja
   Wifi Ja
  • Beschrijving Artikel
   Android Ja
   iOS Ja
  • Beschrijving Artikel
   Raumfeld Ja
   Geïntegreerde DSP Ja
   Aantal presets 4
   Afstandsbediening Draadloze
   Materiaal Aluminium
   Presets Ja
   Programmeerbaar Ja
   Diversen Inclusief batterij voor afstandsbediening
   Stroomvoorziening Knoopcelbatterij
   Spanning 230 volt
   Maximaal verbruik 320 watt
   Netsnoer aansluiting Ja
   Beschermingsgraad 2
   Veiligheid Yes
   Standby-functie Ja
   Standby verbruik 2 watt
   Versterkervermogen satellietenkanaal (RMS) 20 watt
   Versterkervermogen subwooferkanaal 80 watt
   Versterkervermogen satellietenkanaal (peak) 25 watt
   Versterkervermogen subwooferkanaal (peak) 130 watt
   Multiroom Ja
   Versterker-configuratie 6.2
   Versterker - technologie Class-D
   Versterkerkanalen 7
   10/100-Mbit/s ethernet Ja
   Wifi-standaard 802.11n/g
   Wifi-beveiliging WPA2
  • Beschrijving Artikel
   AAC Ja
   ASF Ja
   FLAC Ja
   MP3 Ja
   OGG Ja
   WAV Ja
  • Beschrijving Artikel
   Internetradio Ja
   Sleeptimer Ja
  • Beschrijving Artikel
   Akoestisch principe 2-kanaals
   Downfire Ja
   Opbouw behuizing bassreflex
   Materiaal behuizing MDF
   Afwerking behuizing Lacquer
   Magnetische afscherming Ja
   Geïntegreerd statief Ja
   Breedbandluidspreker (aantal per speaker) 6
   Breedbandluidspreker (doorsnede) 70,00 mm
   Breedbandluidspreker (materiaal) Cellulose, gelaagd
   Woofer (aantal per speaker) 2
   Woofer (diameter) 130,00 mm
   Woofer (materiaal) Cellulose, gelaagd
  • Beschrijving Artikel
   Chromecast Ja
   SoundCloud Ja
   Spotify Ja
   TIDAL Ja
   Napster Ja
   TuneIn Ja

Recencies & reviews

 • Power Unlimited
  "Met pijn in m'n hart stuur ik 'm weer terug naar Teufel"
  Power unlimited 10/2017
  Power Unlimited
  Deze recensie heeft betrekking op de voorganger Raumfeld Sounddeck

  "Het Teufel Raumfeld Sounddeck is letterlijk het grote broertje van de Cinebase, kwalitatief zijn ze grotendeels vergelijkbaar, al heeft de Raumfeld een belangrijke extra optie.


  Het verschil zit hem vooral in het design en de functionaliteit, want de Raumfeld ziet er nog meer high-end uit dan de Cinebase en heeft zelfs wifi-ondersteuning!
  Dat betekent dat je praktisch al jeapparaten erop kunt aansluiten, zolang je maar op het netwerk zit. Met bluetooth benje wat meer gebonden aan afstand dan met wifi en het vret bovendien een stuk meer van je batterij op je mobiele apparaten dan wifi, waar je sowieso al mee verbonden bent.(...)

  Daarnaast is de geluidskwaliteit zelfs nóg iets beter dan de Cinebase, al moet je een getraind oor hebben om dat echt te merken tijdens normaal gebruik. (...)
  De Raumfeld is op dit moment tweehnderd euro duurder dan de Cinebase, maar dan heb je wel een sounddeck waar je alles op kunt aansluiten, met een meesterlijk kamervullend geluid. Met pijn in mijn hart stuur ik hem weer terug naar Teufel."

  Meer... Details inklappen...
 • Logo - Hardware.info
  "Het geluid is kraakhelder, de impact is heerlijk"
  Meer... Details inklappen...
 • Ausgezeichnet Streaming WiFi Raumfeld Sounddeck
  "een sterke combinatie van soundbar en netwerkspeler"
  www.techtest.org 19.08.2017
  Logo - techtest.org Ausgezeichnet Streaming WiFi Raumfeld Sounddeck

  Deze recensie gaat over de voorganger Raumfeld Sounddeck
   
  "Teufel's Raumfeld Sounddeck is een krachtige combinatie van soundbar en netwerkspeler! Hij scoort goed met de typische features van Raumfeld zoals internet radio, Spotify Connect, Google Cast, enz. Maar ook de Soundbar functies zijn perfect […] niet alleen de levendige (...) en sterke bas [.], maar ook de prettig compacte afmetingen en het strakke en hoogwaardige design! De Sounddeck is probleemloos in een eigentijdse woonkamer te integreren zonder hier kostbare ruimte in te nemen. Natuurlijk biedt de Soundbar ook een erg goed geluid. Vooral de EQ-aanpassingen die je via de Raumfeld app kunt regelen zorgen ervoor dat je de luidspreker precies naar je luisterbehoeftes kunt instellen." (Vertaald vanuit het Duits)


  Meer... Details inklappen...
Dit vinden andere klanten van het product
(4.53 van 5 bij 19 beoordelingen)
5
10
4
9
3
0
2
0
1
0
geweldige producten
Ik heb mijn stereo met pijn in het hart weggedaan en ben een beetje boos dat ik het niet eerder heb gedaan. Zo geweldig. Klasse
(Automatisch vertaald *)
verrassend goed
voor een verrassend goed geluid en "wham"... voor mij nog steeds niet te vergelijken met een thuisbioscoopsysteem met subwoofer en satellietluidsprekers, dus slechts 4 sterren maar veel minder installatie-inspanning en echt snel geïntegreerd in het netwerk!
Zeer hoge kwaliteit en uitstekend geluid
Eindelijk een product dat niet alleen van hoge kwaliteit is, maar ook werkt zoals het in eerste instantie zou moeten werken. Installatie en inbedrijfstelling waren kinderspel. De spartaanse afstandsbediening en de nog meer spartaanse bedieningsknoppen op het apparaat irriteerden me in eerste instantie. Maar zodra je het apparaat bij hen gebruikt, zijn ze ineens heel intuïtief en laat me de volledig overbelaste besturingselementen van andere fabrikanten helemaal niet meer missen. Het geluid is echt goed, het kan geoptimaliseerd worden met de equalizer in de app. Ik gebruik de balk zowel als geluidsbalk voor de TV als voor het luisteren naar de radio of musickstromen. Mijn favoriete streaming-platform is niet geïntegreerd, maar met Chromecast kan ik er wel musick van afspelen. Verder heb ik mijn musickcollectie via een USB-disk bij de bar staan. Aangezien de geluidsbalk dan als musickserver in het netwerk verschijnt, kan ik er ook zonder problemen bij. Alleen als ik de schijf een keer opnieuw moet aansluiten, wordt deze niet altijd direct herkend. Soms is het zelfs nodig om de balk volledig uit en aan te zetten. Maar aangezien ik dat zelden doe, is dit geen grote fout. De app (ik kan alleen spreken voor de Android app) is erg goed gedaan, vooral het individuele ontwerp van de thuisomgeving is erg behulpzaam. De app werkt zeer stabiel en snel. Het ontwerp van de bar is onopvallend, waardoor hij perfect harmonieert met de TV en het meubilair en zich niet visueel opdringt. Echt goed gedaan.
Net wat ik nodig heb!
Oorspronkelijk wilde ik mijn oude platenspeler van de kelder terug naar de woonkamer verplaatsen, maar ik had geen zin om de grote versterker mee naar boven te nemen en ik had geen stereo-luidsprekers meer. Dus ik dacht aan alternatieven. Ik wilde maar één apparaat hebben, geen extra sub, geen satellieten, ik heb geen behoefte aan een thuisbioscoop of Dolby Surround, het geluidsdeck biedt alleen maar stereo! Connecties en natuurlijk wifi was belangrijk, omdat ik naar internetradio wilde luisteren en ook gebruik wilde maken van streamingdiensten via de mobiele telefoon. Dus besloot ik dit apparaat te kopen. Setup via de app, verbinding met de wifi en u kunt het Sounddeck gebruiken. Gebruik de ARC-aansluiting via een bijbehorende TV, zodat u alleen via het geluiddeck kunt luisteren. Het geluid is voller, rijker en de bas is erg mooi en absoluut voldoende voor mij. Tussen de draaitafel en het geluidsdeck zit een kleine voorversterker, die door de geluidsreductie niet meer als een plaat klinkt, maar het geluid is absoluut top naar mijn smaak. Ik van mijn kant, heb alles goed gedaan hier en ik ben blij met dit apparaat, zelfs als ik geen referentie mogelijkheid heb, want ik heb geen andere apparaten geprobeerd.
Soundbar perfect
Aangenaam geluid, eenvoudig te beheren en te controleren. Perfecte afhandeling, wat wil je nog meer. En uiteindelijk een geweldig geluidsvolume
(Automatisch vertaald *)
Soundeck
De opstelling verliep zonder problemen, het systeem heeft een goed geluid en is goed gemaakt. Qua geluidsaanpassing had ik graag een versie met meer hoge tonen gehad.
(Automatisch vertaald *)
Geweldig apparaat!!
Uitstekende bedienbaarheid in combinatie met de Raumfeld App en met de snelkiesknoppen op de afstandsbediening - Al met al een geweldig apparaat met een uitstekend geluid.
(Automatisch vertaald *)
Gemakkelijk inrichten, klinkt geweldig
Allemaal heel ongecompliceerd!
(Automatisch vertaald *)
Super systeem met goed geluid
Ik ben zeer tevreden met de Soundbar. Met haar heb ik de juiste geluidservaring. Ik kan het systeem met een zuiver geweten aanbevelen.
(Automatisch vertaald *)
Geluidsdek in plaats van 5.1
Het geluidsdek heeft een geweldig geluid en heeft ons oude 5.1 systeem goed vervangen. Maar het heeft vaak storingen bij het wisselen van het programma van de TV, het begint dan te ritselen. Het komt ook vaak voor dat het niet meteen begint, zodat men meerdere pogingen nodig heeft.
* automatisch vertaald door DeepL