Home

Selecteer een land of regio om de inhoud voor je locatie te bekijken en online te shoppen.
Ga naar inhoud
Home

Razer DeathAdder V3 Pro

Jouw team staat klaar.

€ 159,99 Incl. btw
Kleur: Zwart
 • Bestel nu! Binnen 1 werkdag verzendklaar
 • € 1,99 verzendkosten
 • 8 weken proefluisteren
 • 0% effectieve jaarlijkse rente: betaal met Alma in 2 of 3 keer. Meer informatie

100% sound. 0% financiering.*

Slechts voor een korte tijd!
Niet inbegrepen

Highlights

Mogen we voorstellen

De standaard voor pro gaming. De Razer DeathAdder V3 Pro is zorgvuldig geoptimaliseerd. Dankzij de lichtere behuizing, een nog betere vorm en meer functies wint deze draadloze e-sportmuis elk spel.

Alle specs en features op een rij

 • Professionele, draadloze gamingmuis van absolute topklasse
 • Lichtste e-sportmuis ooit ontwikkeld, uiterst ergonomisch, voor lange, moeiteloze gamesessies.
 • De ultra-nauwkeurige Razer™ Focus Pro optische sensor met 30K zorgt voor de beste scherpstelling ooit.
 • Vernieuwde plaatsing van knoppen en muiswiel voor een eenvoudigere bediening, verhoogde kromming voor een betere grip van de handpalm, extra ringvingersteun voor meer houvast.
 • Gedeelde toetsafdekking voor betere gevoeligheid bij het klikken, asymmetrische cut-off om lift-off en landingsafstand aan te passen aan je speelstijl.
 • Smart Tracking voor een constante liftafstand, ongeacht het huidige oppervlak, Motion Sync voor een nog consistentere tracking, verbeterde oppervlaktecompatibiliteit, perfecte tracking zelfs op glas, betere energie-efficiëntie.
 • Optische muisschakelaars, batterijlevensduur tot 90 uur, geïntegreerd geheugen voor DPI, sampling rate, lift-off distance
 • Uit te breiden met de Razer HyperPolling Wireless Adapter voor de snelste draadloze prestaties ooit.
Niet inbegrepen

Technische details

Razer DeathAdder V3 Pro

 • Beschrijving Artikel
  Breedte 6,8 cm
  Gewicht 63 g
  Hoogte 4,4 cm
  Diepte 12,8 cm

Reviews

Inhoud levering

Razer DeathAdder V3 Pro
Niet inbegrepen

**NB Gespreid betalen met 0 % rente

Minimumleeftijd: 18 jaar. Je moet in Nederland , België, Frankrijk, Ierland, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Portugal of Spanje wonen. Gespreide betaling via Alma kan met een creditcard, betaalkaart of SEPA-domiciliëring, afhankelijk van het land.

Onder voorbehoud van kredietwaardigheidscontrole door Alma. Je betaalt het bedrag in 2 of 3 maandelijkse termijnen, afhankelijk van je keuze. Bij gespreide betaling via Alma betaalt de klant geen kosten. De effecctieve jaarlijkse rente van 0,00 % is van toepassing op kredietovereenkomsten die worden afgesloten in de periode tussen 23.04.2024 en 29.04.2024. De gespreide betaling met 0 % rente geldt uitsluitend voor geselecteerde goederen met een bestelwaarde tussen 99 euro en 5.000 euro en alleen voor transacties in euro. Het individuele maandbedrag voor je bestelling hangt af van de waarde van de producten en is te vinden op de desbetreffende productpagina's en in de Alma-checkout. 

Kredietverstrekker: Alma SAS, 176 Avenue Charles de Gaulle, 92200 Neuilly-sur-Seine, Frankrijk. De veiligheid van betalingen is door Alma en haar serviceproviders gegarandeerd. Alle betalingen zijn beschermd door 3D Secure. Om in aanmerking te komen moeten klanten een geldige en geaccepteerde creditcard of bankpas als betalingsbron hebben, afhankelijk van het land, of Alma een SEPA-machtiging tot automatische incasso geven. 


Meer informatie over betalen op afbetaling met Alma vind je hier: https://teufelaudio.nl/betaalmogelijkheden