Home

Ga naar inhoud
Home

PC Bamster

Stereo luidsprekerbar voor PC/Mac/Notebook

(41)
Kleur: Silver

MOTIV® GO

Bekijk een soortgelijk product.

MOTIV GO - silver - Set

Highlights

PC Gaming von Teufel

Mogen we voorstellen

Actieve luidsprekerbar met ingebouwde geluidskaart, USB-aansluiting en innovatieve Double Bass System voor nauwkeurige en krachtige bassen.

Alle specs en features op een rij

 • Ultra compacte luidsprekerbar
 • Snelle verbinding met pc en laptop
 • Innovatief Double Bass System
 • Hoogwaardige aluminium behuizing
 • Full-range geluidsweergave
 • Met ingebouwde geluidskaart
Gamezoom Gold Award
' De compacte soundbar is niet alleen een ideale reisgenoot, maar weet zich ook op het bureau akoestisch en optisch te bewijzen'
game-zoom.de
08/2013
Alle recensies
(4.56 van 5 bij 41 beoordelingen)
Alle reviews

Geniet ook op de pc van je favoriete muziek en films. De PC BAMSTER van Teufel biedt een vol en natuurlijk geluid uit een ultra compacte luidsprekerbar. De PC BAMSTER is ideaal als je het geluid uit je pc, Mac of notebook wilt versterken om muziek en films in hogere kwaliteit weer te geven en is bijzonder geschikt als versterking bij presentaties en vergaderingen. Waar je laptop ook mee naar toe neemt, met de PC BAMSTER beschik je overal over een groots geluid.

Pure performance


De combinatie van nieuwe technologieën en het innovatieve Double Bass System zorgt voor een full-range geluidsweergave met nauwkeurige, krachtige bassen en heldere hoge tonen in een compacte aluminium behuizing. De PC BAMSTER is ontworpen met het oog op eenvoud, gebruiksgemak en compatibiliteit met pc's en laptops. Zo verbind je de luidsprekerbar eenvoudig met behulp van een USB-kabel met je computer en vanwege de ingebouwde geluidskaart wordt de PC BAMSTER meteen als afspeelapparaat door de computer herkent.

De hoogwaardige behuizing, die uit één deel bestaat, zorgt voor een heldere geluidweergave zonder vibraties en dankzij het gebruik van aluminium ben je in het bezit van een luidsprekerbar met strak design die ook optisch perfect aansluit bij laptop, Mac of pc. De PC BAMSTER is voorzien van een One-Button-Design: één knop voor aan en uit, waarmee je tevens het volume regelt.

Een maximaal vermogen voor een minimale prijs

Naast de akoestische performance, het gebruiksgemak en de eenvoud is de prijs-kwaliteitverhouding van de PC BAMSTER van Teufel van ongekende klasse. Voor slechts € 99,99 worden films en muziek met maximaal vermogen weergegeven en breng je je pc, notebook of Mac tot leven. Test de PC BAMSTER 8 weken en oordeel zelf!

Ontdek alle highlights

Technische details

PC Gaming von Teufel

PC Bamster

De PC Bamster is een compacte en krachtige aluminium luidsprekerbar voor PC/MAC/Notebook. De aluminium behuizing is voorzien van 2 breedband woofers en het Double Bass System met 2 passieve subwoofers. Alle luidsprekers performen afzonder van elkaar in een aparte akoestische kamer, waardoor een harmonische geluidsweergave ontstaat. De luidsprekerbar is voorzien van een aux ingang voor het aansluiten van een geluidsbron middels de 3.5 mm jackplug, USB-ingang voor connectie met pc, ingebouwde geluidskaart en One-Button-Design.

 • Beschrijving Artikel
  Breedte 30 cm
  Hoogte 5,2 cm
  Diepte 4,4 cm
  Gewicht 0,59 kg
 • Beschrijving Artikel
  Minijack ingang 3,5mm 1
  USB 2.0 Ja
 • Beschrijving Artikel
  Spanning 230 V
  Aan-/uitschakel automatiek Ja
  Maximaal verbruik 10 W
  Beschermingsgraad 2
  Standby-functie Ja
  Standy verbruik 0,4 W
  Versterker-configuratie 2.0
  Versterker - technologie Class D
  Versterkerkanalen 2
  Versterkervermogen satellietenkanaal (RMS) 3 W
 • Beschrijving Artikel
  Materiaal behuizing Aluminium
  Magnetische afscherming Ja
  Statief geïntegreerd Ja
  Fullrange speaker (aantal per speaker) 2
  Fullrange speaker (diameter) 32 mm
  Fullrange speaker (materiaal) Cellulose
  Woofer (aantal per speaker) 2
  Woofer (diameter) 56 mm
  Woofer (materiaal) aluminium
  max. belastbaarheid (IEC - Long Term) 5 W
  Frequentiebereik van/tot 90 - 20000 Hz
  max. belastbaarheid (IEC - short term) 15 W
  Maximale geluidsdruk 83 dB/1m
  Akoestisch principe 2-kanaals-systeem
  Opbouw behuizing gesloten

Reviews

customer.review.ratings.filter.no.results

Gamezoom Gold Award
' De compacte soundbar is niet alleen een ideale reisgenoot, maar weet zich ook op het bureau akoestisch en optisch te bewijzen'
game-zoom.de
08/2013
Meer...
gamezoom.net Gamezoom Gold Award
'Deze soundbar haalt een maximaal volume van 5 Watt sinus. We waren blij verrast over het hoge volume van de PC Bamster: ook bij 90 procent maximaal volume konden we geen vervorming horen.Ondanks het compacte formaat overtuigt de Bamster in sound. Hoge en krachtige bassen zijn geen probleem voor de PC Bamster. Zelfs zware bassen worden bij hoge volumes niet vervormd.'Conclusie'Met de Bamster levert Teufel een zeer interessant audioproduct. De compacte soundbar is niet alleen een ideale reisgenoot, maar weet zich ook op het bureau akoestisch en optisch te bewijzen. Daar bovenop komt een zeer hoogwaardige afwerking en een eenvoudige installatie '
AREA DVD - superb
'Edel, hoogwaardig, klinkt helder'
Area DVD
08/2013
Meer...
AREA DVD - superb
'Teufel heeft met de PC Bamster een nieuw product-genre: een enorm edel uitziende, hoogwaardig verwerkte, daarbij ultracompacte en qua geluid sterke luidspreker in een soundbar-design. Als een externe soundkaart te gebruiken, weet de PC Bamster te overtuigen met helder, ruimtelijk geluid met nauwelijks de neiging tot vervormingen.'

Inhoud levering

PC Bamster
 • 1 × Anschlusskabel 3,5-mm-Stereo-Miniklinke-Kabel
 • 1 × USB-dubbele-aansluitkabel
 • 1 × Stroomkabel voor PC BAMSTER