Home

Ga naar inhoud
Home

MOVE BT

Singing in the rain

(385)
Kleur: Zwart

SUPREME IN

Bekijk een soortgelijk product.

Highlights

Bluetooth

Mogen we voorstellen

De eigentijdse in-ear is het rondom-pakket voor een actieve lifestyle. Met bluetooth aptX, een batterij met een speelduur van 15 uur en een multifunctionele bediening. Als klap op de vuurpijl is de MOVE BT spatwaterdicht – zodat je zelfs tijdens een Hollandse bui nog onbezorgd van je muziek kunt genieten.

Bluetooth

Alle specs en features op een rij

 • Ultra compacte bluetooth in-ear; voor intensief, dagelijks gebruik
 • Lineair afgestemd geluid, met een lichte nadruk op de bas
 • Spatwaterdicht volgens DIN IP54, perfect voor iedere outdoor activiteit
 • Robuust design: aluminium body, kabels met knikbescherming
 • Bluetooth met aptX voor een draadloze, lossless signaaloverdracht tot 30 meter
 • 20 uur lang muziek, snel opgeladen in slechts 2 uur
 • Kable met geïntegreerd remote voor volume en handsfree bellen
 • Veel extra’s: hoogwaardige transport-case, transport tube & vier paar ear-tips
Logo - Telegraaf
"Robuuste in-ear"
Telegraaf
02.01.2017
Alle recensies
(4.51 van 5 bij 385 beoordelingen)
Alle reviews

Technische details

null Inear Bluetooth Schwarz von Teufel

MOVE BT

Bluetooth® in-ear koptelefoon

 • Beschrijving Artikel
  Gewicht 17 g
 • Beschrijving Artikel
  Android Ja
  iOS Ja
  Microsoft Ja
 • Beschrijving Artikel
  Type batterij Lithium-ion
  Aan-/uitschakel automatiek Ja
 • Beschrijving Artikel
  Gevoeligheid (2.83 V / 1 m) 100 dB
  Frequentiebereik van/tot 20 - 20000 Hz
  Impedantie 16 Ohm
  Sproeiwaterdicht IPX5 Ja
 • Beschrijving Artikel
  Bluetooth Ja
  Bluetooth aptX Ja
  Handsfree functie Ja
  Aansluitingen - charging station Ja

Reviews

customer.review.ratings.filter.no.results

Logo - Telegraaf
"Robuuste in-ear"
Telegraaf
02.01.2017
Meer...
Logo - Telegraaf
"Veel in-ear koptelefoons doen plastic aan, maar dat geldt niet voor de Teufel Move BT. De robuuste gadget heeft een aluminium behuizing en kabel met knikbescherming. Waterdicht tot 1 meter en de accu gaat 20 uur mee."(Recensie heeft betrekking op voorlopermodel)
DailyCappuccino
"Draagcomfort en topgeluid"
DailyCappuccino
05/2019
Meer...
DailyCappuccino
Conclusie: De in-ear bluetooth koptelefoon van Teufel draagt zeer comfortabel. Het enige wat je er tijdens je work-out van merkt is de muziek. En dat is voor mij een dikke plus.
Logo - SVS Magazine
"Een aanrader"
SVS magazine
04/2019
Meer...
Logo - SVS Magazine
"(...) Opvallend is de verpakking. Geen transparant plastic doosje wat na drie keer stoten kapot is. Maar een etui met daarin een speciale houder. Deze houder is op zichzelf al voldoende en zo ontworpen dat je je oordopjes makkelijk meeneemt in je tas. Naar de gym bijvoorbeeld. Het etuitje daaromheen maakt het wel helemaal af.(...) Het geluid is opvallend goed en de dopjes lijken mijn oren af te sluiten. Hierdoor hoor ik de muziek nog beter. Ik geniet er van dat ik mijn muziek kan luisteren zonder geluid van buiten af en zonder irritant kabeltje. Waar ik helemaal los ging met deze koptelefoon was thuis. Ik was een dag druk bezig en luisterde naar Spotify op mijn telefoon. Deze lag op het aanrecht. En ik kon het hele huis door lopen zonder het contact tussen mijn telefoon en de oordopjes te verbreken. Ideaal, en vanaf dat moment blijft mijn telefoon in mijn gym bag terwijl ik zonder extra gedoe onder het genot van mijn eigen playlist aan het trainen ben.(...)"
Logo - Androidics
"De Teufel Move BT is echt een top headset"
Androidics
11.09.2018
Meer...
Logo - Androidics
"(...) Zodra je de muziek opstart merk je gelijk hoe zuiver het geluid is. De Move BT heeft een frequentiebereik van 20 – 20000 Hz. Hiermee kan de headset alle frequenties produceren die het menselijk oor kan horen. De Bass van de Move BT is voor mij meer dan voldoende, maar als Bass voor jou belangrijker is dan de zuiverheid van het geluid, dan is de Move BT niet de beste keuze. Teufel heeft zich echt gefocust op de perfecte mix tussen lage tonen, hoge tonen en de Bass. Hierdoor is de Move BT geschikt voor de grootste groep consumenten. Waar wij bij headsets ook naar kijken is of er muziek uitlekt. Iedereen kent wel zo’n scenario waarbij je lekker een boekje zit te lezen of probeert te slapen in het vliegtuig, maar je hoort de hele tijd herrie uit de headset van de persoon die naast je zit. Veel mensen vinden dit best irritant. De ene headset kent dit probleem veel meer dan de andere, maar de Move BT kent dit vrijwel niet. De headset sluit zo goed af en de oordopjes zijn zo goed afgewerkt dat er zelfs bij een hoog volume vrijwel geen muziek uitlekt. Dit is wel zo prettig wanneer je met andere mensen in een kamer zit en ze niet wilt storen. De geluidskwaliteit is dus uitstekend en dankzij de accu kun je hier ook nog eens lang van genieten. De Move BT heeft namelijk een accuduur van 15 uur. Dit is erg lang voor een in-ear headset. De meeste draadloze in-ear headsets die wij hebben getest gaan ongeveer half zo lang mee op één acculading. Opladen duurt ongeveer 2 uur. (...) Conclusie (Voordelen / Nadelen) Als we een conclusie moeten trekken kunnen we simpel zijn. De Teufel Move BT is echt een top headset. De bouwkwaliteit is uitstekend, het geluid is perfect afgesteld, de accuduur is opvallend lang en mensen om je heen zullen weinig last van je hebben wanneer je besluit om het volume eens wat hoger te zetten. (...)" (Recensie heeft betrekking op voorlopermodel)
Logo - Androidworld
"heeerlijk comfortabel geluid"
Androidworld
03/2018
Meer...
Logo - Androidworld
(...) Hoe klinken ze?

Ik kan jullie natuurlijk vertellen dat de speakers extreem gevoelig zijn een impedantie hebben van 16 Ohm en een frequentiebereik hebben tussen 20 en 20.000 Hz maar dan lees ik de specificaties voor en grote kans dat jullie er net zoveel van begrijpen als ik en dat is bitter weinig. Ik kan je wel vertellen dat deze headset een heerlijk comfortabel geluid heeft en dat is natuurlijk mijn eigen ervaring. Omdat de in-ears goed in je oor zitten sluit het de boel goed af en dat komt de beleving van het geluid ten goede. In mijn geval zijn dat bass-tonen die duidelijk aanwezig zijn en hoge tonen die niet je ogen uit de kassen blazen. Wanneer ik de Teufel Move BT gebruik zit ik in een fijn geluidscoconnetje en heb ik een hele goede ervaring wat betreft het beluisteren van muziek.(...)"

Hardware.info
"Geluidstechnisch klinken ze bovenal gewoon ‘lekker’"
Hardware.info
30.10.2017
Meer...
Hardware.info
DailyCappuccino
"Teufel Move BT doet wat het moet doen, en veel meer"
DailyCappuccino
18.10.2017
Meer...
DailyCappuccino
"Ik weet niet of ik gekke oren heb, maar de standaard muziek/telefoonoortjes, blijven bij mij nooit zitten. Als ik niet te veel beweeg, bijvoorbeeld in de trein, gaat het nog wel. Maar op de fiets of tijdens het rennen werkt het niet. Koptelefoons met grote doppen zijn geen optie. Het ziet er niet uit en zeker als je zweet is dat oncomfortabel. Daarom had ik tot nu toe nerdy oortjes die met een plastic haak om mijn oren zitten. Definitely uncool! Tijd om een alternatief te proberen: de bluetooth in-ear koptelefoon van Teufel.Hoewel het natuurlijk om de oortjes zelf gaat, voelt het uitpakken van de Teufel Move BT als het uitpakken van een cadeautje. De oortjes zijn slim gedrapeerd in een speciale etui en zien er strak uit. Als je ze uitpakt valt meteen de vorm op. Geen platte schaaltjes, maar speciaal vormgegeven ‘plugs’ met soepele siliconen die perfect in je oor passen. Veel draagcomfort met als voordeel weinig vals omgevingsgeluid. Bij mij pasten ze meteen, maar als het niet lekker zit, biedt Teufel ook alternatieven. Die zitten in een plastic buisje je waarmee ze – al schuddend – ook kunt reinigen.(...)Leuk al die specs, maar hoe is het geluid? Echt meer dan prima. Zowel rustige klassieke muziek als een stevige beat komen lekker binnen. De bas is lekker intens. En als tussendoor je telefoon gaat, pak je het gesprek met de 3-knoppige afstandsbediening meteen over. Er zit ook extra functionaliteit op om via je headset een gesprek te starten of je laat dat natuurlijk door Siri doen. Wat mij betreft is er maar een conclusie: Teufel Move BT doet wat het moet doen, en veel meer."
Ausgezeichnet Tech Testers
Recommended Award
techtesters.eu
04.07.2017
Meer...
techtesters.eu Ausgezeichnet Tech Testers
"(...) Intern vinden we een lekker stevige, zij het ietwat forse gezien het product, draagtas. Kwalitatief in elk geval keurig, en de in-ears zitten er lekker snug in met de kabel in de aanwezige gleuf gewikkeld. (...) Verder in de verpakking, een clipje, en een opvallende tube met daarin vier sets dopjes in vier verschillende maten. De tube zelf speelt ook een rol in het product, het idee is namelijk dat je deze met water en een beetje zeep kan vullen om je gebruikte caps eenvoudig schoon te maken door hem te schudden. Simpel als het is, het werkt wel en dergelijke details waarderen we toch wanneer een setje in-ears ruim voorbij de gebruikelijke instappers van een paar tientjes gaat.Veel op tafel is de Teufel Move BT natuurlijk niet, twee in-ears met een kabel aan elkaar gekoppeld en daarbij een kleine control- en oplaad unit nabij je linker oor, enkele centimeters eronder. Die lichte unit kent drie knoppen, te herkennen met de vinger aan het uitsteeksel of het gaatje danwel het ontbreken daarvan, waarmee je hem in-/uit- schakeld, het volume aanpast, door je playlist skipt of gesprekken aan neemt. Een kleine status-LED geeft wat basale zaken aan, en opladen gaat met een bekende Micro-USB aansluiting met rubberen dopje welke je er wel op moet doen om hem waterdicht te houden. Aannemen en ophangen van gesprekken gaan ook via de unit, dus so far so good, zij het natuurlijk een bekend verhaal. Is je batterij bijna leeg? Dan gaat het lampje aan, verteld de headset je ‘battery low’ en zal je binnenkort een keer een lader moeten zoeken, de exacte tijd is mij niet bekend maar hij bleef aardig lang doorspelen zodat ik de lader consequent eerder bereikte dan dat ik echt leeg ging. (...)Na een riedel over-ears dezelfde playlists afgewerkt met deze Teufel Move BT en zoals vaker bleken vrouwlief en ikzelf unaniem: deze set kan wat geluidervaring toch meer dan goed mee met (gaming) headsets rond de 100 euro zoals de SteelSeries Arctis 5, de Edifier G4 of de Creative H5 en zet ook af tegen de goedkopere modellen in onze recente geschiedenis. Hoewel het hoofd-trillende laag van een flinke headset niet geëvenaard wordt is het wel een setje met een met gaming-headset vergelijkbare lichte focus op die lagere (tot laag-mid) tonen die weliswaar niet dreunen maar wel helder en ook nadrukkelijk aanwezig zijn.

Net als in die betere gaming headsets is het midden of midden-hoge segment ook echt niet verkeerd, in tegenstelling tot de goedkopere lijnen, en dat merk je bijvoorbeeld bij iets lekker elektronisch zonder al te veel ‘laag’, maar is van een hele nadrukkelijke seperatie van instrumenten of van een brede soundstage weinig sprake. Dat met kanttekening dat ik niet weet in hoeverre een in-ear unit sowieso voor een zeer ruime soundstage kan zorgen. Hoe dan ook, er bestaat weinig twijfel dat de muziek hier vrijwel direct je brein en je bloedbaan in gestreamd wordt. Hoewel je met enige eq tuning uiteraard wat kan spelen ontdoet ook deze Teufel Move BT ons niet van de indrukken dat het vooral een lekker pop, dancy of kies je muzieksoort waarbij een beetje extra volume veelal de voorkeur heeft boven een zo laag mogelijke instelling. Hij nodigt gewoon uit om hem telkens een standje hoger te zetten, want er zitten toch verdomd lekkere beats in dat ding, of wanneer je hem tijdens je outdoor activiteit wilt gebruiken je uitnodigt om een standje vlotter te schakelen. Laat ik hem er één voor de spinners noemen meer dan één voor de avondvierdaagse? (...)"

Computer Totaal
Testwinnaar in een test met 21 draadloze in-ears
Computer totaal
06/2017
Meer...
Computer Totaal

Testmethode "(...) Voor de groepstest hebben we sportoordopjes uit bijna ieder prijssegment verzameld, van vier tientjes tot 250 euro. (...) Ook het ontwerp en de prijs-kwaliteitverhouding spelen mee in de beoordeling. Onze redacteuren hebben de sportoordopjes wekenlang bij diverse sporten uitgeprobeerd, waaronder hardlopen en zwemmen (alleen waterdichte oordopjes).

Naast onze eigen bevindingen, nodigden we elf leden van ons TechPanel uit om de sportoordopjes te testen tijdens een bootcampsessie, om de dopjes te kunnen testen bij verschillende activiteiten. Iedere deelnemer kreeg op de testmiddag minimaal twee setjes sportoordopjes, zodat wij als redactie meerdere recensies per setje kregen voor een goede vergelijking. Na afloop was er ruimte voor een groepsdiscussie en werden de bevindingen uitgebreid op papier gezet. De ongezouten en kritische meningen van de TechPanelleden hebben we meegewogen bij het beoordelen van de sportoordopjes. De combinatie van zowel onze redactionele beoordeling als die van de TechPanel-leden, resulteert in een zo objectief mogelijk resultaat van onze groepstest. We vonden het comfort verreweg de belangrijkste eigenschap, waardoor dat ook de doorslag gaf bij het kiezen van de uiteindelijke winnaar. Teufel MOVE BT De Teufel Move BT biedt een ruime keuze aan dopjes en was de enige set die zonder uitstekende vleugels toch een zeer stevige pasvorm kon creëren. Door een goede pasvorm komt de muziek die je luistert ook volledig tot zijn recht. Om de earplugs schoon te houden,wordt de set geleverd met een buis die de gebruiker met water kan vullen om de verschillende pasvormen effectief schoon te maken. De sportoortjes zelf kunnen worden bewaard in de meest luxueuze opbergcase die we in de test hebben gezien. Als klap op de vuurpijl ondersteunt de Teufel Move BT ook nog Siri. Wat betreft comfort en accessoires zijn deze sportoordopjes verreweg de beste keuze." Test met 21 draadloze in-ears waaronder Apple Airpods, Bose Soundsport, Samsung Gear Iconx, Skullcandy Sport, Sony Mdr-xb50bs, Jaybird X3
Logo - On-mag.fr
"sfuimpje omhoog voor Teufel"
hvt
06/2017
Meer...
Logo - On-mag.fr
Testbericht - Gadgetgear - Zilver
"De Teufel Move BT laat voor liefhebbers van dikke beats niets te wensen over"
gadgetgear
30.05.2017
Meer...
Logo - gadgetgear Testbericht - Gadgetgear - Zilver

Design(...) Teufel maakt gebruik van donkergrijs aluminium voor de behuizing in combinatie met zwart siliconenrubber. De keuze voor aluminium is niet vreemd. Er moet veel meer elektronica in de oortjes en waarschijnlijk zitten hier ook de accu’s. Het aluminium kan dan als koelelement functioneren. Daarnaast kent aluminium positieve akoestische eigenschappen doordat het erg rigide is.

Opnieuw zijn de eargels op een schuin geplaatst buisje gezet zodat ze op een meer natuurlijke manier in de gehoorgang komen te hangen en opnieuw is er voor een ronde kabel gekozen. Waar het risico op verstrengeling op papier wat hoger ligt van bij een platte kabel, is dat niets om je zorgen over te maken. De kabel is eigenlijk te kort om echt in de knoop te raken.

DraagcomfortDe dunne, ronde kabel vergroot ook het draagcomfort. Doordat deze kabel van de Teufel Move BT veel flexibeler is, past deze zich gemakkelijker aan, aan de nek en de kleding die je draagt.

Ondanks dat de oordopjes zwaarder zijn, zitten deze goed in het oor. De Eargels houden deze ook goed op hun plaats. De afstandsbediening is wat grover van vorm doordat deze ook de micro-USB aansluiting moet huisvesten. Deze wordt gebruikt om de headset te laden. Dit levert geen negatief effect op het draagcomfort op.

GeluidservaringDe behuizing van de Move BT bestaat uit ander materiaal en een ander ontwerp. Dat moet dus een compleet ander geluid opleveren dan de originele Move. Zou je denken tenminste. In de praktijk valt het eigenlijk enorm mee. Het geluid is qua detail vrijwel gelijk gebleven. Ook hier levert Teufel weer een bass-heavy ervaring af. Zoals we eigenlijk een beetje gewend zijn geraakt van het bedrijf. Wat opvalt is hoe dicht het geheel bij het origineel is gebleven. Alleen lijkt de bass net iets meer punch te bevatten. Net iets scherper te zijn. Een subtiel, maar duidelijk verschil.

Net als bij de Teufel Move moeten we dan ook concluderen dat deze in-ear headset er één voor de bassheads is. Voor de liefhebbers van dance en urban muziekstijlen. (...) als basshead wordt je hier helemaal happy van.

Qua bluetooth verbinding laten dit soort headsets weleens te wensen over. Maar dat speelt geen rol voor deze Move BT. De verbinding is en blijft goed wanneer ik mijn smartphone in mijn broekzak heb zitten. Een prima antenne dus.

SchoonmakenTeufel levert ook deze Move BT met haar speciale schoonmaak tube. In de review van de Teufel Move hebben we die al uitvoering besproken. Net als de overige verschillen tussen deze headsets.ConclusieDe Teufel Move BT laat voor liefhebbers van dikke beats niets te wensen over. De beats zijn laag en intens. (...) Het is dus een headset met een specifieke doelgroep, die die doelgroep erg blij zal maken.

coole suggesties
"Dat deze koptelefoon luxe uitstraalt hoef ik je niet te zeggen. Dat kun je zien."
coole suggesties
05/2017
Meer...
coole suggesties
"Wat opvalt aan de koptelefoon is de degelijkheid van het setje. De kabel die beide oortjes met elkaar verbind is stevig en een tikje stug. Niet zo stug dat je hem lastig in kunt doen of waarbij de kabel de oortjes uit je oren wil trekken, maar wel stevig genoeg om de kabel zelf goed te beschermen. Ze zullen niet zo maar knikken! De oortjes van de Teufel Move BT zelf hebben een rvs behuizing. Als extraatje zijn ze spatwaterdicht. Je kunt hem dus zonder problemen buitenshuis dragen en gebruiken. Ook zijn ze zweetbestendig – handig tijdens het sporten!(...) Dat deze koptelefoon luxe uitstraalt hoef ik je niet te zeggen. Dat kun je zien. Dat de rvs oortjes degelijk aanvoelen en verbazend licht zijn, zie je natuurlijk niet aan de plaatjes. Ook niet dat er maar liefst vier verschillende rubber oortjes worden meegeleverd. Het meegeleverde en gepatenteerde buisje is gedacht om de plugs in te bewaren én te reinigen. Een soort wasmachine dus: laat er een beetje lauwwarm water in lopen, flink schudden maar en schoon zijn je oordopjes weer. Bovendien krijg je de koptelefoon geleverd in een luxe opberg-etui. Handig, voor het geval je de koptelefoon even niet op wil!"
Logo - Verkoren
"Geluid: heel erg goed, voor deze prijs zelfs uitmuntend!"
Verkoren
02/2017
Meer...
Logo - Verkoren
"Geluid: heel erg goed, voor deze prijs zelfs uitmuntend! Mooie bas en geen rare bijgeluiden. Dankzij de in-ear-pasvorm sluit de Move BT ook goed af voor omgevingsgeluiden zodat je ongestoorder kunt genieten van je muziek. Of beter kunt verstaan wat er aan de telefoon gezegd wordt.Afwerking/details: handig doosje waar de set slim en eenvoudig in kan worden opgeborgen zodat hij niet snel kapot zal gaan of kwijt zal raken in je tas, onderweg of waar dan ook. De zachte oordopjes voelen erg prettig aan in het oor en zijn relatief makkelijk in te brengen. Ze passen goed in verschillende maten gehoorgangen doordat er meerdere groottes bijgeleverd worden. Er zit een 'badje' (soort buisje) bij waarin je de dopjes kunt wassen. De doppen voelen zwaar aan, geen plastic rommel, maar kwaliteit.Mooi product, waar je zeker blij van zult worden."
Logo - Partyscene
"Prettig is het totaalpakket wat Teufel levert"
Partyscene
01/2017
Meer...
Logo - Partyscene
"De Move BT is de allereerste draadloze in-ear koptelefoon van Teufel. Zoals we gewend zijn van Teufel is er ook bij de Move BT gedaht aan een stevige behuizing. De koptelefoon is voorzien van aluminium waabij beide kangen verbonden zijn met een snoer. In het snoer is een afstandsbediening verwerkt waarmee je de headphone bedient. Verder krijg je verschillende formaten opzetstukken bij de headphones waardoor j er zeker van bent dat de Move BT altijd comfortabel zit. Niet onbelangrijk, want Teufel richt zich met de headphones echt op actieve gebruikers zoals sporters. (...) De bediening zelf kan eigenelijk niet makkelijker. Je hebt twee volumetoetsen tot je beschikking plus een contextgevoelige toets waarmee je je muziek aanzet en pauzeert, (...) Lekker is de bass boost die Teufel de headphones hebben meegegeven. Het maakt dat de headphones uitermate geschikt zijn voor elektronische muziek. (...)  Prettig is het totaalpakket wat Teufel levert bij de Move BT. Bij de headphones krijg je een stevige beschermhoes m je Move BT in op te bergen. Ook best wel uniek: de Teufel Tube: hierin bevestig je je oordoppen en je vult de Tube vervolgens met water. Vervolgens schud je en je maakt je oordoppen schoon. Handig!!
Logo - Noordhollands Dagblad
"Je hoort onmiddelijk wat deze in-ears in huis hebben"
Noordhollands Dagblad
23.12.2016
Meer...
Logo - Noordhollands Dagblad
"De nieuwste draadloze in-ears van Teufel lossen een probleem van Apple op. Eigenwijs als die gasten vanApple zijn laten ze de hoofdtelefoonuitgang op de laatste iPhone vervallen en gebruiken vervolgens de aptX codec niet. (...) De MoveBT ine-ears hebben aptX wel aan boord en dat hoor je gelijk. Op een iPhone 7 werken ze overigens prima, (...) Eenmaal aangesloten op een smart phone of digitale audioplayer hoor je meteen wat die in-ears in huis hebben. De combinatie van gemak en kwaliteit overtuigt dan wel degelijk. Opvallend is het draagcomfort van deze in-ears (...). Opvallend is de hoeveelheid bijgeleverde extra oortjes en afdekkapjes diein een caosule zitten waarin je ze kunt wassen. Verder vind je in de verpakking een etui waarin de in-ears je ze kunt wassen (...) Het bereik is dertig meter en de speelduur op een volle acculading bedraagt twintig uur met een laadtijd van twintig minuten. De aluminium body en anti-knoop bekabeling makend dat het geheel robuust aandoet. (...)"
Logo - Gezond eten
"je perfecte sportgenoot"
Gezond eten
12/2016
Meer...
Logo - Gezond eten
"Zo'n tikkend koptelefoondraadje tegen je gezicht tijdens je vaste hardlooprondje vinden we bij Gezond eten helemaal niks. Het haalt je uit je concentratie, het is iritant en het belemmert je in je beweging. Met de nieuwste in-ears uit de MOVE-serie van Teufel loop je gegarandeerd irritatievrij: deze draaloze koptelefoon is je perfecte sportgenoot.De oortelefoon is voorzien van bluetooth waardoor je favoriete oppompende nummers supergoed klinken en door het bereik van 30 meter kun je rustig je telefoon in je zak houden (of aan je hardloopmatjegeven die wel een jaszak heeft). Zweetdruppels hebben ook geen effect op de koptelefoon: de n-ears zijn helemaal spatwaterdicht. Ook ultralopers zullen geen problemen hebben: de batterij houdt het wel 20 uur vol. En extra fijn voor mensen die van schone dopjes houden: bij de koptelefoon zit ook de Teufel Tube. Deze 'wasmachine' voor de dopjes zorgt ervoor dat het zelfs het smerigste dopje weer brandschoon wordt. Mud runs het we come!"
Logo - chip online.de
"niet alleen de goede sound blinkt uit, maar ook de bijgeleverde accessoires en een lange speelduur"
www.chip.de
22.12.2016
Meer...
Logo - chip online.de
"Tijdens de luistertest overtuigt vooral de zuivere, aanwezige bas van de koptelefoon. De in-ear constructie geeft de Move BT een warme sound, die vooral bij strakke, elektronische tracks als Marek Hemmanns "Gemini" (...) diepte en volume krijgt. Ook andere genres als pop en rock biedt de koptelefoon een goed podium. Door een gebalanceerd midden horen we de accoordenwissel van de gitaren in Smith & Burrows "Wonderful Life" (...) en ook Beyoncés "Partition" [...] krijgt power door de volle bas. "
Logo - The Huffington Post
"Teufel heeft hier echt goed werk afgeleverd"
www.huffingtonpost.de
24.11.2016
Meer...
Logo - The Huffington Post
"Tijdens de test heb ik naar verschillende muziekgenres als rock, metal, punk, hip-hop/rap, pop en klassiek, maar ook een paar podcasts geluisterd. Opvallend is dat de in-ears behoorlijk wat bas hebben die echter niet opdringerig klinkt (...)""Verder hebben de in-ears een gebalanceerd, helder en warm geluidsbeeld dat perfect harmonieert met de bas."Conclusie:"De in-ears hebben een goede en gebalanceerde sound, een hoog draagcomfort en een lange speelduur. De uitstekende afwerking en de bijbehorende accessoires maken er een goed totaalpakket van (...)."

Inhoud levering

MOVE BT
 • 1 × Reinigings- /transportbuisje
 • 2 × Siliconen ooradapters (L) – Zwart
 • 2 × Siliconen ooradapters (M) – Zwart
 • 2 × Siliconen ooradapters (S) – Zwart
 • 2 × Siliconen ooradapters (XS) – Zwart
 • 1 × Bevestigingsclip
 • 1 × Softcase voor MOVE BT
MOVE BT - Outline [SVG]