Effekt

Ga naar inhoud
Menu openen Menu sluiten
Home

Effekt

What comes around, goes surround

(9) € 399.99 Incl. btw
 • Binnen 1 werkdag verzendklaar
 • € 9.99 Verzending (klimaatneutrale verzending door Teufel)

 • 8 weken proberen
 • Direct bij de fabrikant
 • Gratis retourneren!

Highlights

Effekt Lautsprecher von Teufel Schwarz

Mogen we voorstellen

Nog nooit was het zo makkelijk om een Teufel home cinema systeem tot een echte surroundset om te toveren. De Effekt rearspeakers worden draadloos aangestuurd en hebben een geïntegreerde versterker.

Alle specs en features op een rij

 • Draadloze, actieve rearspeakers, geschikt voor de Cinebar Pro en Ultima 40 Active (nieuw)
 • Met hoge capaciteits Class D-versterker voor een gering stroomverbruik
 • Top 2-kanaals systeem met brede geluidsafstraling en long throw midrange driver voor een vol en helder volume op iedere luisterpositie
 • Draadloze signaaloverdracht, easy setup, bereik tot 15 meter, auto on/off
 • Hangen dicht tegen de muur, matte en neutrale afwerking
 • Geschikt voor Dolby, DTS en andere surround- of stereo content
 • 4 meter kabel, geïntegreerde wandbevestiging, passen op statief (AC 1001 SP) of op dressoir
 • Geïntegreerde wandbevestiging, passen ook op statief of in de kast
Logo - testr.at
"geweldig geluidsspectrum"
www.testr.at 13.08.2019
 "Zo voel je je midden in de film en krijg je een geweldig geluidspectrum gepresenteerd!
(...) Hier krijg je wat de prijs-kwaliteitverhouding betref een uitstekende, goed op elkaar afgestemde set, waar je zeker nog lang plezier van zult hebben."
(4.89 van 5 bij 9 beoordelingen)
Alle reviews

Draadloze surroundsound

Wil je ook thuis van een realistische bioscoopsound genieten, dan heb je surroundsound nodig. Alleen zo hoor je hoe de vijand van achter komt aansluipen, hoe de raceauto volop gas geeft in de bocht en hoe het publiek uit z'n dak gaat wanneer de band het podium opkomt.

Het hoogwaardige 2-kanaals systeem, de brede geluidsaftraling en de longthrow basdriver garanderen een volle sound in het rearbereik van je woonkamer.

De EFFEKT speakers ontvangen draadloos het signaal van de Teufel speakers/soundbars. Per speaker heb je een stopcontact nodig. De maximale afstand bedraagt 15 meter. De speakers hebben een geïntegreerde muurbevestiging en gaan automatisch aan en uit.

Inhoud levering

 • 2× Satelliet luidspreker effekt (Stk.)
Effekt [Outline]

Technische details

 • Frontansicht

  Satelliet luidspreker effekt (Stk.)

  • Beschrijving Artikel
   Breedte 11,20 cm
   Gewicht 0,96 kg
   Hoogte 15,30 cm
   Diepte 11,20 cm
  • Beschrijving Artikel
   Aan-/uitschakel automatiek Ja
   Overige Lengte spanningskabel > 4 meter
   Geheugen voor instellingen bij onderbreking stroom Ja
   Standby-functie Ja
   Standby verbruik 0,50 watt
   Vermogen versterker: satellieten 35 watt
   Versterker - technologie Class-D
   Versterkerkanalen 2
  • Beschrijving Artikel
   Akoestisch principe 2-kanaals
   Opbouw behuizing gesloten
   Materiaal behuizing Kunststof
   Afwerking behuizing Behuizing: zijde mat, cover: glans
   Sleutelgatophanging Ja
   Overige Passende statieven: Teufel AC 1001
   Bevestiging wandbeugel Ja
   Tweeter (aantal per speaker) 1
   Tweeter (diameter) 19,00 mm
   Midrange (aantal per speaker) 1
   Midrange (diameter) 76,00 mm
   Frequentiebereik van/tot 120 - 20000 Hz

Recencies & reviews

 • Logo - testr.at
  "geweldig geluidsspectrum"
  www.testr.at 13.08.2019
  Testbericht testr.at Effekt
  Logo - testr.at
   "Zo voel je je midden in de film en krijg je een geweldig geluidspectrum gepresenteerd!
  (...) Hier krijg je wat de prijs-kwaliteitverhouding betref een uitstekende, goed op elkaar afgestemde set, waar je zeker nog lang plezier van zult hebben."
  Meer... Details inklappen...
 • Testbericht hifi-journal.de Ultima 40 Aktiv (2019) Surround mit Effekt
  "technisch en optisch in het jaar 2019 aangekomen"
  www.hifi-journal.de 28.04.2019
  hifi-journal
  Testbericht hifi-journal.de Ultima 40 Aktiv (2019) Surround mit Effekt
  "De bij ons 4.0 systeem meegeleverde Teufel Effekt speakers zorgen voor een goed surround-geluid, dat dankzij de draadloze verbinding snel kan worden gerealiseerd. Het feit dat Teufel een vier meter lange voedingskabel bij de kleine actieve luidsprekers levert, is een enorme hulp bij de installatie. De 'kleintjes' zijn qua geluid goed aanwezig en bieden tot een bepaald volume een sfeervol geluidsbeeld en harmoniëren met de krachtige vloerstaande luidsprekers. Deze zorgen bij films voor een goede dynamiek en geven de essentie van de film vakkundig weer aan de luisteraar."
  Meer... Details inklappen...
 • Testbericht - AV-Magazin - Effekt Preis/Leistung "gut"
  "gebalanceerd en gedetailleerd"
  AV-Magazin 28.05.2019
  Testbericht - AV-Magazin - Effekt Ergebnis
  Testbericht - AV-Magazin - Effekt Preis/Leistung "gut"
  Testbericht - AV-Magazin - Effekt Oberklasse
   "(...) Wie een hifi- surroundsysteem zoekt dat goed in zijn woonconcept past, die krijgt met de Ultima 40 Active en de Teufel Effekt speakers een mooie combinatie. Gemakkelijk geïnstalleerd en zonder extra apparatuur of kabels zet de set een bioscoopwaardige sound neer; van televisie, Blu-ray of Netflix. De instellingsmogelijkheden zijn veelzijdig, net als de setupmogelijkheden. We kunnen de Teufel Effekt speakers als uitbreiding van de Ultima 40 Active en Cinebar Pro onvoorwaardelijk aanraden."
  Meer... Details inklappen...
Dit vinden andere klanten van het product
(4.89 van 5 bij 9 beoordelingen)
5
8
4
1
3
0
2
0
1
0
Surround-Meister
Ik heb mijn Ultima 40 Active Club Edition aangevuld met de effectluidsprekers. Zo heb ik een uitstekend home cinema en surround systeem voor mijn behoeften. De draadloze verbinding met de actieve luidspreker is absoluut stabiel, kwalitatief is het een super product en sonisch uitstekend.Een kleine wijziging aan de achterzijde zou wenselijk zijn, een tweede sleutelgatbevestiging zou ertoe leiden dat bij gebruik van de muurbevestiging AC 3500 SM de luidspreker twist-proof gemonteerd kan worden.Het product zelf krijgt mijn absolute aanbeveling.
Zuiver surround-geluid
Heb het cinedeck met de kleine effect luidsprekers toegevoegd. Perfect surround sound, enige aanpassing nodig omdat de woonkamer geen rechthoekige plattegrond heeft. Als je het menu van het geluidsdeck keer hebt geopend gaat dat prima.
Klein maar fijn
Een must voor elke Teufel geluidsbalk. De kleine dingen hebben het echt in zich. Een perfecte oplossing voor een 4.1 geluid.
(Automatisch vertaald *)
Efekt achterste luidspreker
Zeer mooie actieve achterluidsprekers.snel en eenvoudig aan te sluiten en te registreren op de Ultima Soundbar. Ik krijg soms de indruk dat ze niet genoeg geluid aan de film toevoegen, maar als je bedenkt dat in de meeste films de actie van voren komt, krijg je een grote schrik als de actie van achteren komt. Ze doen precies wat ze moeten doen! Ze doen precies wat ze moeten doen, verbeteren het surroundgeluid en maken van de film ook een luisterervaring!
superonderdelen
een zeer goed geluid en een redelijke boom
(Automatisch vertaald *)
gewoonweg geweldig
Laat de Cinelux Bar voor het eerst solo gaan. Heeft me in de 1. tien minuten nogal teleurgesteld, maar in combinatie met de Sub T 10 en het effect is het gewoon klasse. Dit is nu mijn 3e Teufel systeem, ben zeer tevreden
Verrassend goed.
Mooie afgewerkte set rearspeakers. Het geluid dat speakers produceren is verrassend goed.
Spreker van het effect
Gewoonweg onverslaanbaar.... massaal aanbevolen.
(Automatisch vertaald *)
Cinemar-Lux // Het alternatief, voor beperkte installatiemogelijkheden
Als u niet de optimale omstandigheden in uw kamers kunt creëren, bijvoorbeeld om een 7.1.x of Dolby Atmos systeem te installeren, raad ik u aan om deze oplossing te gebruiken, maar gelukkig kan ik in mijn omgeving gebruik maken van twee bijpassende draadloze Teufelseffectluidsprekers.Maar nu de vele positieve aspecten, die echt overtuigend waren: De Dynamore mode is de "kers op de taart" van de Cinemar-Lux, die erin slaagt om een breder ruimtelijk geluid goed over te brengen. Een andere verrijking is de stereo mode voor de achterste luidsprekers, die een ongelooflijke toegevoegde waarde aan de musick geeft. Naar musick luisteren met dit systeem (vooral Techno (Trance/Dance)/HipHop (Drill...) is echt leuk.onzichtbaar, maar toch "daar", is de subwoofer. Wat een technologisch meesterwerk. Ik vraag me steeds weer af, hoe deze tamelijk kleine soundbar zoveel bas kan produceren.het geluid is m.M.n. erg gebalanceerd en is "ongelooflijk" goed. Een overdrive of vervorming van het bronmateriaal kan ik niet waarnemen met mijn volumebehoefte. Ik hou vooral van de directe integratie van Spotify. Mijn TV is aangesloten op het systeem via HDMI en speelt nu eindelijk series en films af die een Dolby-track hebben in hoge kwaliteit.Hier zijn een paar aspecten die verbeterd moeten worden: Soundbar schakelt zichzelf van tijd tot tijd aan, hoewel de TV uit staat (TVHDMI) kan ik dit gedrag met geen enkel ander apparaat begrijpen en "moet" door de soundbar komen. Er is een kleine mogelijkheid om de bronkeuze te beperken, bijvoorbeeld als u geen OPT of AUX nodig heeft, zodat u onnodig vaak op de shift-toets moet drukken, als u bijvoorbeeld van TV-modus naar Spotify wilt overschakelen.de afstandsbediening moet een sneltoets bevatten om de stereomodus voor de achterste luidsprekers uit te schakelen, omdat sommige films/series, die geen Dolby-track hebben, hier soms het inferieure audiomateriaal verkeerd is voorbereid voor de achterste luidsprekers. (bijv. de eerste afleveringen van "Malcolm in the Middle") Een DIRECT integratie van Amazone- of Apple-musick (naar het Spotify-model) zou ik ook graag zien.
* automatisch vertaald door DeepL