Cubycon Impaq Easy

Ga naar inhoud
Menu openen Menu sluiten
Home
 • SALE

Cubycon Impaq Easy

Larger than life

(6) € 1549.99 € 1349.99 Incl. btw 12% korting
 • Binnen 1 werkdag verzendklaar
 • € 49.99 Verzending

 • 8 weken proberen
 • Direct bij de fabrikant
 • Gratis retourneren!

Highlights

AV-Receiver Impaq 8000

Mogen we voorstellen

Een meer complete Blu-ray home cinema set dan de nieuwe Cubycon Impaq Easy zul je in dit prijssegment niet snel tegenkomen. Met een kleinere subwoofer dan de Cubycon Impaq. Een filmavondje thuis krijgt met deze sound een hele nieuwe dimensie!

AV-Receiver Impaq 8000

Alle specs en features op een rij

 • 5.1 Blu-ray set met 4K-UHD-support met high end 2-kanaals satellietspeakers
 • Met geavanceerde slimline Blu-ray AV-receiver met HD-audio, HDMI/CEC, bluetooth, 3D en DLNA
 • Uitpakken & speelklaar
 • Krachtige, meeslepende sound bij film, games & muziek
 • Compacte, draadloze subwoofer
 • Satellietspeakers met geïntegreerde wandbevestiging
 • Subwoofer met droge, precieze bas
 • Veel extra's als FM radio + RDS, USB, 7.1-optie, slot-in drive; NFC, aptX
"Krachtig bioscoopgeluid"
Computer Totaal 18.08.2016

Het pakket

Het nieuwste systeem van Teufel is een 5.1-kanaals set die uitgebreid kan worden tot zeven speakers en biedt ondersteuning voor 4K Ultra HD-resolutie. De Teufel Cubycon is een alles-in-één systeem; je kan dus alle hardware die je woonkamer rijk is op de receiver aansluiten.

Naast de Impaq 8000 Blu-ray Receiver bestaat de set van Cubycon Impaq uit de subwoofer T 4000 en een vijftal satellietspeakers, waarvan er eentje als centrale speaker dient. De satellietspeakers hebben gaatjes aan de achterkant waardoor de speakers makkelijk kunnen worden opgehangen. De subwoofer kun je op de grond plaatsen maar kan ook aan de wand worden gehangen met de onderkant richting de muur. Gelukkig paste de subwoofer in mijn geval onder de bank.

Design

Het design van elk onderdeel van de Teufel Cubycon Impaq is duidelijk op elkaar afgestemd. Van de speakers tot de receiver; alles is mooi strak met zwart afgewerkt. Een mooi detail is de witte zijkanten van de subwoofer.

De speakers zijn door hun afmetingen en kleur onopvallend op een prettige manier. Ze zijn makkelijk weg te werken en als je huis strak is ingericht kunnen ze zelfs een aanvulling zijn op je woonkamer. Persoonlijk vind ik het belangrijk om te kunnen genieten van een 5.1-set zonder de hele tijd naar speakers te kijken.

Connectiviteit

De passieve satellietspeakers halen hun stroom en audio uit de standaard speakerkabels die je gewend bent van andere passieve speakers. De subwoofer is te verbinden via een kabel, maar kan ook draadloos contact maken met de receiver dankzij een Wireless Module. Dit werkte feilloos en we hadden dan ook vrij snel alles aangesloten.

Je kan de speakers en eventueel de subwoofer op de klassieke manier aansluiten op de receiver door de kabels aan de koperen ontvangers te bevestigen. De Impaq 8000 telt drie hdmi-poorten waardoor je al je hardware kan aansluiten op de receiver. De T 8000 kan via wifi op het thuisnetwerk worden aangesloten maar heeft ook een LAN-ingang voor een snellere verbinding. (...)

Genoeg herrie

De 5 satellietspeakers kunnen op de lange termijn maximaal belast worden met 100 Watt. Op korte termijn hebben ze zelfs 140 Watt aan vermogen. Ze zijn uitgerust met één tweeter met een doorsnee van 20 millimeter en twee mid range speakers van 80 millimeter in doorsnede. Het geluid is net zo goed als je zou verwachten van Teufel-speakers die 140 Watt aankunnen; je blaast je ruiten eruit. Zelfs als we de subwoofer uitzetten kunnen de satellietspeakers genoeg geluid creëren om je volledig in te leven in datgene wat je bekijkt of beluistert. (...)

Conclusie

Al met al geeft de Impaq Cubycon je meer dan genoeg geluid om optimaal te genieten van je media. De afstandsbediening en de draaiknop op de receiver zelf maken het makkelijk om de set volledig naar wens af te stellen. Met 3 hdmi-ingangen kun je alles op de receiver aansluiten en dankzij de strakke vormgeving van de speakers is de set beslist geen doorn in het oog. Het wisselen tussen kanalen in de (...) is de Impaq Cubycon een goede keus om in één klap je woonkamer om te toveren tot een thuisbioscoop.
(4.67 van 5 bij 6 beoordelingen)
Alle reviews

Meteen speelklaar

Een meer complete Blu-ray home cinema set dan de nieuwe Cubycon Impaq Easy zul je in dit prijssegment niet snel tegenkomen. Met een kleinere subwoofer dan de Cubycon Impaq. Een filmavondje thuis krijgt met deze sound een hele nieuwe dimensie!

De satelietenluidsprekers: wat is er veranderd?

De speakers hebben een geanodiseerde behuizing voor een elegante look en feel. De speakergrills zijn eveneens uit aluminium met een licht gewelfd design voor een betere geluidskwaliteit en een betere bescherming van de drivers.

De prijswinnende Cubycon coaxial driver is na uitgebreide hoortests compleet geoptimaliseerd en herzien. Met als resultaat een neutralere weergave, met een uitgebreidere basistoon, meer geluidsdetails én een hoger rendement (90 dB bij 2,83 v/1m). De nieuwe Cubycon heeft een hoger vermogen waardoor zelfs de hoogste frequenties zuiver klinken.

De aluminium behuizing heeft een lage reflectie met een speciaal voor de Cubycon ontworpen coaxial driver. Deze bestaat uit een 20mm tweeter met wave-guide techniek en een 80mm midrange driver die ervoor geplaatst is. Dit duo wordt gecomplementeerd met een 80 mm midbas driver. Elke driver is verantwoordelijk voor zijn eigen frequentiebereik en beschikt over een superlicht membraan.

De frequentieopdeling bestaat slechts uit 4 componenten waardoor de klank zeer precies is zonder ruis of bijgeluiden. Dit maakt de satellietenspeakers echte allrounders – van klassiek tot electro – en natuurlijk je home-cinema sound.

Heimkino Micro-Lautsprecher Aluminium Cubycon Teufel 2 FCR Lautsprecher Schwarz

5.1 surround sound

Alle satellieten zijn voorzien van hetzelfde chassis en klinken daarom identiek. Zo is het mogelijk om effecten tijdens het gamen precies te plaatsen en waan je je midden in een film. De Wave-Guide techniek zorgt dankzij een brede sweet spot ervoor dat de sound overal even goed klinkt.

Teufel Cubycon

In de kast, aan je muur of op een standaard

De speakers hebben een geïntegreerde wandbevestiging waarmee je ze snel en gemakkelijk aan je muur ophangt. Wil je de luidsprekers liever niet ophangen, dan zet je ze in de kast of plaats je ze op het bijpassende statief AC 3001 SP.

Heimkino Micro-Lautsprecher Aluminium Cubycon 2 FCR Lautsprecher Schwarz

Impaq 8000 Blu-ray receiver

De Impaq Blu-ray receiver is Blu-ray player, AV-receiver, netwerkspeler, radio, CD player en meer. Je hebt geen extra apparatuur meer nodig. Home cinema was nog nooit zo simpel, compact en chique.

Een gebalanceerde weergave, ongeacht het genre – bij de ontwikkeling van de Impaq stond dit bovenaan het lijstje van de soundengineers. Daarom kozen ze voor een versterker van Texas Instruments. Deze eersteklas versterkers garanderen een authentieke, vervormingsvrije weergave met veel detail en dynamiek.

PlayStation 4, Xbox One, Wii U, tv, SAT- of kabel receiver, Apple TV, smartphone of tablet kun je via HDMI, digitale of analoge input aan de Blu-ray receiver aansluiten.

7.1-optie: met de cinch pre-out aansluitingen aan de achterkant van de Impaq is het simpel om een 7.1 systeem op te zetten. Je hebt hiervoor actieve speakers nodig. En met de RearStation 4 bedien je zelfs passieve rear-speakers draadloos.

AV-Receiver Impaq 8000 Blu-ray

Bluetooth, radio, streaming

Natuurlijk heeft de Impaq ook een FM radio en blutooth aan boord. Zo stream je muziek van bijv Spotify en Apple Music meteen naar je Impaq. De aptX codec garandeert een lossless geluidsoverdracht. De afstandsbediening van je tv kun je gebruiken om het volume harder of zachter te zetten (voorwaarde is de HDMICECcompabiliteit van je tv).

De receiver kun je toegang geven tot de harde schijf in je thuisnetwerk om films, muziek en foto's te bekijken of te beluisteren. Een andere mogelijkheid: verbind je smartphone met je thuisnetwerk en speel zo video's op je tv af.

AV-Receiver Impaq 8000 Teufel

Draadloze rear speakers

Bedien je rearspeakers draadloos met de los verkrijgbare Wireless Audio set.


Voorkant

RearStation en SubConnect voor een draadloze overdracht aan de rearspeakers en subwoofer

RearStation 4 Main Slave Back

Achterkant

De RearStation geeft de signalen aan de rearspeakers door

RearStation 4 - RS 4 Mk2 WLR Receiver - Back

Draadloze subwoofer

Powerful bass

De subwoofer heeft alleen een stroomkabel, maar werkt verder draadloos. De geluidsoverdracht is lossless en zonder hoorbare vertragingen.

Soundbar Cinebar One Subwoofer Bass

Bass reflex system

Aan de onderkant van de behuizing bevinden zich de drivers en de bassreflex-opening. Het basreflexsysteem zorgt voor een vette, diepe en krachtige bas en dat bij een vrij vompacte behuizing.

Soundbar Cinebar One Subwoofer Bass

Een HDMI-kabel is de ideale verbinding tussen twee apparaten die digitaal beeld en digitaal geluid weergeven (bijv. van de Impaq DVD-speler naar je tv).

De kabel is geconfigureerd met vergulde, massief metalen HDMI-stekkers en twee ferritringen.


De Teufel HDMI-kabel voldoet aan de HDMI-versie 1.4 en ondersteunt:
 • 3D
 • sRGB
 • YCbCr
 • 8 kanalen LPCM (192 kHz, 24 Bit)
 • Blu-ray en HD DVD Video met maximale resoluties
 • CEC
 • ARC
 • DVD-Audio
 • Super Audio CD
 • Auto lip-sync
 • Dolby TrueHD Bitstream
 • DTS-HD Master Audio
 • Ethernet Channel
 • 4K resolutie

2-aderige standaard luidsprekerkabel met doorsnede van 1,0 mm². Wanneer hogere eisen aan de weergave kwaliteit worden gesteld of lengtes van meer dan 5 meter overbrugd moeten worden gebruik je deze kabel. De pluspool is gekenmerkt.

Voor vele gebruiksdoeleinden geschikt, vooral voor multimediasystemen en home cinema sets. In twee lengtes verkrijgbaar.

Inhoud levering

 • 1× Center luidspreker CUB 2 C 15
 • 4× Satellietspeaker CUB 2 FR 15 (stk)
 • 1× Stroomkabel
 • 1× Afstandsbediening IP 8000 RC
 • 1× FM antenne voor IP 8000 BR
 • 1× Impaq 8000 Blu-ray Receiver
 • 1× T 6 Subwoofer
 • 1× HDMI 1.4 kabel 1.5m - C1515V
 • 1× 30m luidsprekerkabel 1.0 mm2 - C1030S

Technische details

 • Aktiv Subwoofer Bass SW von Teufel

  T 6 Subwoofer

  Krachtige downfire subwoofer, draadloos te bedienen

  • Beschrijving Artikel
   Breedte 21,00 cm
   Gewicht 8,57 kg
   Hoogte 40,00 cm
   Diepte 38,00 cm
  • Beschrijving Artikel
   Spanning 230 Volt
   Aan-/uitschakel automatiek Ja
   Maximaal verbruik 120 watt
   Beschermingsgraad 2
   Standby-functie Yes
   Standby verbruik 0,40 watt
   Laagste grensfrequentie (-3 dB) 33 Hz
   Draadloze subwoofer Ja
   Versterkervermogen subwooferkanaal 60 watt
   Versterkervermogen subwooferkanaal (peak) 90 watt
   Versterker - technologie Class-D
   Versterkerkanalen 1
   Subwoofer Ja
  • Beschrijving Artikel
   Akoestisch principe 1-kanaals
   Compensatieopeningen (positie) Onder
   Compensatieopeningen 1
   Downfire Ja
   Opbouw behuizing bassreflex
   Materiaal behuizing MDF
   Afwerking behuizing Folie, mat
   Netto volume 20 liter
   Geïntegreerd statief Ja
   Woofer (aantal per speaker) 1
   Woofer (diameter) 165,00 mm
   Woofer (materiaal) Gelaagd cellulose
   Frequentiebereik van/tot 33 - 200 Hz
   SPL 104 dB/1m
   Opbouw behuizing Bass reflex
  • Beschrijving Artikel
   Overige Subwoofer receives audio signal wirelessly
  Cubycon - cub 2 FCR 02 - black - front angled right

  Satellietspeaker CUB 2 FR 15 (stk)

  High end 2-kanaals aluminium satelliet speakers

  • Beschrijving Artikel
   Breedte 18,80 cm
   Gewicht 1,40 kg
   Hoogte 9,50 cm
   Diepte 9,70 cm
  • Beschrijving Artikel
   High level luidsprekeruitgangen 1
   Aansluitklemmen Vergulde schroefaansluitingen
   Aanbevolen minimale uitgangsvermogen versterker 20 watt
  • Beschrijving Artikel
   Geschikt voor AV-receiver Ja
   Geschikt voor bananenstekker Ja
   Maximale kabeldiameter 4,00 mm
   Akoestisch principe 2-kanaals
   Compensatieopeningen (positie) Achter
   Compensatieopeningen 2
   Opbouw behuizing bassreflex
   Materiaal behuizing Aluminium
   Afwerking behuizing Geanodiseerd
   Magnetische afscherming Ja
   Netto volume 1,2 liter
   Sleutelgatophanging Ja
   Bevestiging wandbeugel Ja
   Tweeter (aantal per speaker) 1
   Tweeter (diameter) 20,00 mm
   Tweeter (materiaal) Zijde
   Midrange (aantal per speaker) 2
   Midrange (diameter) 80,00 mm
   Midrange driver (materiaal) Cellulose, gelaagd
   max. belastbaarheid (IEC - Long Term) 100 watt
   Gevoeligheid (2.83 V / 1 m) 90 dB
   Frequentiebereik van/tot 200 - 20000 Hz
   max. belastbaarheid (IEC - Short Term) 140 watt
   SPL 100 dB/1m
   Impedantie 4 - 8 Ohm
   Crossover frequentie interne crossover 5000 Hz
  Cubycon - cub 2 FCR 02 - black - center front angled left

  Center luidspreker CUB 2 C 15

  High end 2-kanaals aluminium satelliet speakers

  • Beschrijving Artikel
   Breedte 9,50 cm
   Gewicht 1,40 kg
   Hoogte 18,80 cm
   Diepte 9,70 cm
  • Beschrijving Artikel
   High level luidsprekeringangen 1
   Aansluitklemmen Vergulde schroefaansluitingen
   Aanbevolen minimale uitgangsvermogen versterker 20 watt
  • Beschrijving Artikel
   Geschikt voor AV-receiver Ja
   Geschikt voor bananenstekker Ja
   Maximale kabeldiameter 4,00 mm
   Akoestisch principe 2-kanaals
   Compensatieopeningen (positie) Achterkant
   Compensatieopeningen 2
   Opbouw behuizing bassreflex
   Materiaal behuizing Aluminium
   Afwerking behuizing Geanodiseerd
   Magnetische afscherming Ja
   Netto volume 1,2 liter
   Sleutelgatophanging Ja
   Bevestiging wandbeugel Ja
   Tweeter (aantal per speaker) 1
   Tweeter (diameter) 20,00 mm
   Tweeter (materiaal) Zijde
   Midrange (aantal per speaker) 2
   Midrange (diameter) 80,00 mm
   Midrange driver (materiaal) Cellulose, gelaagd
   max. belastbaarheid (IEC - Long Term) 100 watt
   Gevoeligheid (2.83 V / 1 m) 90 dB
   Frequentiebereik van/tot 200 - 20000 Hz
   max. belastbaarheid (IEC - Short Term) 140 watt
   SPL 100 dB/1m
   Impedantie 4 - 8 Ohm
   Crossover frequentie interne crossover 5000 Hz
  AV-Receiver Impaq 8000 von Teufel

  Impaq 8000 Blu-ray Receiver

  Slanke Blu-ray AV-receiver met HD-audio, streaming via bluetooth en DLNA

  • Beschrijving Artikel
   Breedte 40,00 cm
   Gewicht 4,80 kg
   Hoogte 8,00 cm
   Diepte 36,00 cm
  • Beschrijving Artikel
   Cinch uitgang stereo 1
   High level luidsprekeruitgangen 5
   Subwoofer uitgang 1
   Cinch ingang stereo 1
   Digitale ingang coax 1
   Digitale ingang optisch 1
   Bluetooth aptX Ja
   Bluetooth Ja
   LAN Ja
   LAN Ja
   NFC Ja
   USB 2.0 Ja
   Wifi optioneel
   Wifi Ja
   HDMI-versie 1.4b
   HDMI-versie 1.4b
   Video-ingangen HDMI Ja
   Video-ingangen HDMI Ja
   Bluetooth Yes
  • Beschrijving Artikel
   AAC Ja
   ASF Ja
   Apple Lossless Ja
   FLAC Ja
   HDCD Ja
   M4A Ja
   MP2 Ja
   MP3 Ja
   OGG Ja
   WAV Ja
   WMA Ja
   DTS Ja
   Dolby Digital Plus Ja
   Dolby Digital Ja
   Dolby koptelefoon Ja
   Dolby Pro Logic II Ja
   Dolby Pro Logic II Ja
   AVC/H.264 Ja
   BMP Ja
   DivX HD Ja
   DivX Ja
   FLV Ja
   GIF Ja
   JPEG Ja
   MKV Ja
   MPEG1 Ja
   MPEG2 Ja
   MPEG4 Ja
   RealMedia Ja
   WMV Ja
   Xvid Ja
   BDAV Ja
   BDMV Ja
   Blu-ray Ja
   CD-audio Ja
   DVD-audio Ja
   DVD-Video Ja
   SVCD Ja
   VCD Ja
   BD-R Ja
   BD-RE Ja
   Blu-ray Ja
   CD Ja
   CD-R Ja
   CD-RW Ja
   DVD+R Ja
   DVD+RW Ja
   DVD Ja
   DVD-R Ja
   DVD-RAM Ja
   DVD-RW Ja
  • Beschrijving Artikel
   Audio digitaal-analoog-omzetter Texas Instruments
   Geïntegreerde DD/dts/PLII-decoder Ja
   Geïntegreerde DSP Ja
   Geïntegreerde True HD/dts HD/DD/dts/PLII-decoder Ja
   Display Ja
   OSD Ja
   Afstandsbediening infrarood
   Stroomvoorziening AAA
   Spanning 230 Volt
   Aan-/uitschakel automatiek Ja
   Maximaal verbruik 700 watt
   Netsnoer aansluiting Ja
   Beschermingsgraad 2
   Geheugen voor instellingen bij onderbreking stroom Ja
   Standby-functie Ja
   Standby verbruik 0,40 watt
   Versterkervermogen satellietenkanaal (RMS) 75 watt
   Versterkervermogen satellietenkanaal (peak) 100 watt
   Versterker-configuratie 5.0
   Versterker - technologie Class-D
   Versterkerkanalen 5
   10-Mbit/s ethernet Ja
   10/100-Mbit/s ethernet Ja
   Overige DLNA
   4K UHD Upscale Ja
   HDMI 3D ARC CEC‌ Ja
  • Beschrijving Artikel
   FM - UKW Ja
   RDS Ja
   Met radio Ja
   Programmeerbare zenders - FM 30

Recencies & reviews

 • "Krachtig bioscoopgeluid"
  Computer Totaal 18.08.2016

  Het pakket

  Het nieuwste systeem van Teufel is een 5.1-kanaals set die uitgebreid kan worden tot zeven speakers en biedt ondersteuning voor 4K Ultra HD-resolutie. De Teufel Cubycon is een alles-in-één systeem; je kan dus alle hardware die je woonkamer rijk is op de receiver aansluiten.

  Naast de Impaq 8000 Blu-ray Receiver bestaat de set van Cubycon Impaq uit de subwoofer T 4000 en een vijftal satellietspeakers, waarvan er eentje als centrale speaker dient. De satellietspeakers hebben gaatjes aan de achterkant waardoor de speakers makkelijk kunnen worden opgehangen. De subwoofer kun je op de grond plaatsen maar kan ook aan de wand worden gehangen met de onderkant richting de muur. Gelukkig paste de subwoofer in mijn geval onder de bank.

  Design

  Het design van elk onderdeel van de Teufel Cubycon Impaq is duidelijk op elkaar afgestemd. Van de speakers tot de receiver; alles is mooi strak met zwart afgewerkt. Een mooi detail is de witte zijkanten van de subwoofer.

  De speakers zijn door hun afmetingen en kleur onopvallend op een prettige manier. Ze zijn makkelijk weg te werken en als je huis strak is ingericht kunnen ze zelfs een aanvulling zijn op je woonkamer. Persoonlijk vind ik het belangrijk om te kunnen genieten van een 5.1-set zonder de hele tijd naar speakers te kijken.

  Connectiviteit

  De passieve satellietspeakers halen hun stroom en audio uit de standaard speakerkabels die je gewend bent van andere passieve speakers. De subwoofer is te verbinden via een kabel, maar kan ook draadloos contact maken met de receiver dankzij een Wireless Module. Dit werkte feilloos en we hadden dan ook vrij snel alles aangesloten.

  Je kan de speakers en eventueel de subwoofer op de klassieke manier aansluiten op de receiver door de kabels aan de koperen ontvangers te bevestigen. De Impaq 8000 telt drie hdmi-poorten waardoor je al je hardware kan aansluiten op de receiver. De T 8000 kan via wifi op het thuisnetwerk worden aangesloten maar heeft ook een LAN-ingang voor een snellere verbinding. (...)

  Genoeg herrie

  De 5 satellietspeakers kunnen op de lange termijn maximaal belast worden met 100 Watt. Op korte termijn hebben ze zelfs 140 Watt aan vermogen. Ze zijn uitgerust met één tweeter met een doorsnee van 20 millimeter en twee mid range speakers van 80 millimeter in doorsnede. Het geluid is net zo goed als je zou verwachten van Teufel-speakers die 140 Watt aankunnen; je blaast je ruiten eruit. Zelfs als we de subwoofer uitzetten kunnen de satellietspeakers genoeg geluid creëren om je volledig in te leven in datgene wat je bekijkt of beluistert. (...)

  Conclusie

  Al met al geeft de Impaq Cubycon je meer dan genoeg geluid om optimaal te genieten van je media. De afstandsbediening en de draaiknop op de receiver zelf maken het makkelijk om de set volledig naar wens af te stellen. Met 3 hdmi-ingangen kun je alles op de receiver aansluiten en dankzij de strakke vormgeving van de speakers is de set beslist geen doorn in het oog. Het wisselen tussen kanalen in de (...) is de Impaq Cubycon een goede keus om in één klap je woonkamer om te toveren tot een thuisbioscoop.
  Meer... Details inklappen...
 • Testbericht - i-fidelity - Cubycon Impaq 06/2016
  "het trio met vijf speakers roept een collectief geluksgevoel op"
  www.i-fidelity.de 09.06.2016
  Testbericht - i-fidelity - Cubycon Impaq 06/2016
  Ook wanneer soundbars en sounddecks ondertussen dankzij slimme technologieën een uitstekende ruimtelijke klank voortbrengen: vijf losse speakers, optimaal opgesteld in een ruimte, zijn toch echt iets anders. Stemmen, muziek en geluiden komen uit alle hoeken en richtingen, het wordt niet nagebootst, maar het is daadwerkelijk zo. Teufel bouwt van alle kanten een stevige geluidsmuur op. De dynamiek en kracht die er uit deze vijf compacte speakers komt, zou je nooit hebben verwacht. Echt bioscoopgevoel in een klein formaat voor thuis.
    
  Stemmen uit het midden bijvoorbeeld zijn ontzettend krachtig. Extreem duidelijk, aangenaam warm en helder. Dan de subwoofer die met volle, diepe bassen speelt, zonder zich overheersend in de voorgrond te dringen. De fabrieksinstellingen van het systeem zijn heel neutraal afgestemd en ook in grotere woonkamers hoeft hij niet voluit te spelen.
     
  Watervallen aan de ene kant, fluitende vogeltjes aan de andere, dan nog het geluid van een langsrijdende auto’s. Teufel ontleed het geluid uiterst zorgvuldig, verdeelt de tonen zo over de speakers dat je alles ontspannen en gedifferentieerd waarneemt, zonder dat je gehoor wordt overbelast.
     
  Conclusie:
  (A)lle componenten van het home cinema pakket Cubycon Impaq zijn perfect op elkaar afgestemd, kwalitatief hoogwaardig en de ideale basis voor een betoverende sound en geweldige beelden. Waarom zou je lang naar losse componenten zoeken en moeizaam configureren wanneer Teufel dit al voor je heeft gedaan? Een Blu-ray speler, AV-receiver en versterker in één, dan vijf terughoudende speakers en een subwoofer – meer heb je niet nodig om gelukkig te zijn in je nieuwe thuisbios.
  Wel het liefste met familie en vrienden want het trio met de vijf speakers roept een collectief geluksgevoel op.
  Meer... Details inklappen...
 • Testbericht - av magazin - Cubycon Impaq 05/2016
  "combineert kwaliteitsbeeld en -geluid met uitgebreide features in ene compact formaat"
  AV-Magazin 27.05.2016
  Testbericht - av magazin - Cubycon Impaq 05/2016
  „Bij de soundcheck verrast de Cubycon set met een gedifferncieerde en ruimtelijke klank. De bassen van de subwoofer klinken pittig en agiel, terwijl de kleine speakerboxen de ruimte vullen met geweldige effecten. Ondanks het vrij terughoudende middenbereik is de spraakweergave ook wanneer je van de zijkant staat, zeer goed – dit heeft te maken met het goede afstraalvermogen van het coaxiale chassis. Filmdialogen en nieuwslezers klinken zeer realistisch. Bij muziek heeft het Teufel systeem een breed en aangenaam gebalanceerd karakter dat opvalt door een fundamentele diepte, een strak klankbeeld en duidelijk aanwezige hoogtes.
     
  Conclusie:
  De Cubycon Impaq set combineert een eersteklas beeld- en geluidskwaliteit met veelzijdige functies en een compact formaat. Hierdoor is de slimme all-in-one set van Teufel thuis flexibel te integreren en gemakkelijk voor verschillende doeleinden te gebruiken. "
   
  Vertaald uit het Duits
    
  Meer... Details inklappen...
 • Testbericht - lite-magazin - Cubycon Impaq 05.2016
  "Overrompelend met veel gevoel voor detail"
  www.lite-magazin.de 22.05.2016
  Testbericht - lite-magazin - Cubycon Impaq 05.2016

  "Het Cubycon ensemble doet muren beven. De subwoofer zorgt voor de nodige ondersteuning en kickt de bas met behoorlijk veel druk de woonkamer in. De speakers spelen to the point, dynamisch, aggressief en erg precies. Hierdoor hebben de snelle en hectische confrontaties precies het gewenste effect.

  Verbazingwekkend is het volume dat de Blu-ray receiver IP 8000 BR bereikt en dat terwijl hij pas op een derde van zijn potentieel speelt. We liggen in onze luisterruimte van ca. 25 m2 al duidelijk boven het normale luistervolume – het scheelt niet veel of het zou bij sommige actiescènes waar veel wordt geschoten bijna te hard zijn geweest. Dit ter zijde voor iedereen die bij de aanblik van de compacte afmetingen van de Cubycon denkt dat de set niet voor grote ruimtes geschikt is.”
    

  Conclusie:

  “Compact maar krachtig. Uitgebreid maar direct speelklaar. Stylish maar simpel. Dit en meer is waar de Cubycon Impaq voor staat met bovendien (...) een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

  Wie dus zonder al te veel moeite zijn woonkamer tot een luxe thuisbios wil omtoveren, kan hier zonder te twijfelen toeslaan. Ook omdat de Cubycon speakers en de flatsubwoofer een enorm vermogen hebben en zeer flexibel  kunnen spelen - grote ruimtes zijn dus geen probleem.”
   
  Vertaald uit het Duits

  Meer... Details inklappen...
Dit vinden andere klanten van het product
(4.67 van 5 bij 6 beoordelingen)
5
4
4
2
3
0
2
0
1
0
De heer
Zeer tevreden
(Automatisch vertaald *)
Geluid en ontwerp
Ik heb het hele pakket voor Kerstmis besteld. Levering ontvangen binnen twee dagen. De verbinding was ongecompliceerd. Het geluid en het ontwerp van het systeem is absoluut uitstekend.
(Automatisch vertaald *)
Super Geluid
Het complete pakket besteld. Levering binnen de kortste tijd. Verbinding was ongecompliceerd en kostte normale tijd. Klonk perfect.
(Automatisch vertaald *)
Niet goedkoop, maar goedkoop!
Het begon met verbazing, want de levering bestond uit verschillende pakketten en de subwoofer werd vooral goed ontvangen, de test 2 dagen later. Uitgepakt en al aangenaam voldaan aan mijn verwachtinge...
(Automatisch vertaald *)
Niet goedkoop, maar goedkoop!
Het begon met verbazing, want de levering bestond uit verschillende pakketten en de subwoofer werd vooral goed ontvangen, de test 2 dagen later. Uitgepakt en al aangenaam voldaan aan mijn verwachtingen: De goederen zagen en voelden er zeer hoge kwaliteit uit. Maar er was één vervelend detail bij het aansluiten, wat ook voor niet-HiFi freaks mogelijk is: bij het aansluiten van de achterste luidsprekers via het Rearstation4 moest ik erachter komen dat je een "Level Converter" nodig had. Erg vervelend, ik moest de volgorde aanpassen en moest daarom een paar dagen zonder de geluidskwaliteitstest. Bovendien moet zo'n onderapparaat in de prijs inbegrepen zijn! Nu is alles met elkaar verbonden en.... Het geluid is echt indrukwekkend goed! Eigenlijk zou ik een half punt moeten aftrekken voor de ontbrekende converter, maar door de rest van de kwaliteit die ik laat staan....
CUBYCON IMPAQ GEMAKKELIJK
De plant is een van de beste. Ik had al eerder BOOSE gehad, maar Teufel is gewoonweg de betere oplossing voor mijn behoeften. surround sound 1 Frequenties 1 mijn kamermaat 5RICHTIGm prijs-kwaliteitver...
(Automatisch vertaald *)
CUBYCON IMPAQ GEMAKKELIJK
De plant is een van de beste. Ik had al eerder BOOSE gehad, maar Teufel is gewoonweg de betere oplossing voor mijn behoeften. surround sound 1 Frequenties 1 mijn kamermaat 5RICHTIGm prijs-kwaliteitverhouding SUPER
super goede optische megagrote optische mega goed
Dus ik koos de cubycon omdat ik dacht dat het dat was. En ik was niet teleurgesteld. Ik heb nog steeds een beetje moeite met de impaq receiver, maar ik denk dat dit nog steeds het geval zal zijn als i...
(Automatisch vertaald *)
super goede optische megagrote optische mega goed
Dus ik koos de cubycon omdat ik dacht dat het dat was. En ik was niet teleurgesteld. Ik heb nog steeds een beetje moeite met de impaq receiver, maar ik denk dat dit nog steeds het geval zal zijn als ik alle functies heb begrepen. in het geheel met de Sub een rond ding dat hopelijk de komende jaren steeds weer leuk voor mij zal maken.