AmpStation

Ga naar inhoud
Menu openen Menu sluiten
Home

AmpStation

(1) € 999.99 Incl. btw
 • Binnen 1 werkdag verzendklaar
 • € 9.99 Verzending

 • 8 weken proberen
 • Direct bij de fabrikant
 • Gratis retourneren!

Highlights

AmpStation - Set

Alle specs en features op een rij

 • Ultra compacte 8-kanaals-eindversterker voor excellente geluidsprestaties
 • Geschikt voor de AV-centrale/voorversterker DecoderStation 7 en 6
 • 800 Watt totaalvermogen voor groot dynamisch bereik en hoge volumes zonder vervorming
 • High end Class D versterker van Texas Instruments
 • Discrete Output Stage Circuits voor fijne details en warm geluid
 • Massief aluminium frontpaneel, solide, vergulde aansluitingen, grote verlichte VU-meter
 • Geen ventilator dus geen vervelend ventilatorgeluid

Voor veel vermogen heb je geen grote eindversterker nodig. Dit bewijst de ultra compacte 8-kanaals eindversterker AmpStation van Teufel: de krachtcentrale voor elke Teufel luidspreker.

De AmpStation beschikt over 8 aparte 100 Watt versterkermodules in een extreem kleine behuizing van slechts 270 x 65 x 250 mm. Ondanks het compacte formaat behoort deze eindversterker tot de absolute topklasse.

De technische eigenschappen van de ApmStation, met onder andere de nieuwste Class D technologie van Texas Instruments, zijn zo goed dat ook HD geluidsformaten zoals Dolby Digital True HD en DTS HD Master perfect worden verwerkt. Dit is vooruitgang die je kunt horen.

800 Watt puur vermogen

De AmpStation werkt als pure vermogensversterker, die tot 8 aparte luidsprekers, met 100 Watt uitgangsvermogen (bij 4 ohm) per luidspreker, kan voorzien. Daarmee beschikt de AmpStation over genoeg power voor overweldigende weergave van film en muziek. Zelfs in grote kamers met full-range vloerstaande luidsprekers. De AmpStation reageert onmiddellijk op snelle volumewisselingen. Op deze manier tovert hij uit elke luidspreker in een home cinema set, een gedetailleerde, levendige weergave met, tegelijkertijd, een warm geluid. Als alternatief kan de AmpStation in een 5.1 setup ook worden ingezet om een extra paar stereo speakers te versterken, die bijvoorbeeld in een andere kamer staan opgesteld.

Digitale versterker behoort tot de absolute topklasse

De moderne Class D technologie van Texas Instruments TAS5611 garandeert extreem veel vermogen in een voorversterker met een zodanig kleine behuizing zoals van de AmpStation. Naast power levert de AmpStation ook een zeer fijne dynamiek. De voorversterker beschikt over een frequentiebereik van 10 tot 40.000 Hz, is absoluut rechtlijnig en garandeert een natuurgetrouwe reproductie.

Massieve hardware

Het ontwerp van de AmpStation is precies zo compromisloos als het geluid. Een massief aluminium frontpaneel en de solide, vergulde aansluitingen vormen een harmonische combinatie met de akoestische prestaties.
De AmpStation heeft dezelfde formaten als de DecoderStation 6 en 7. Ze kunnen dus perfect worden gecombineerd.

Stijlvol en zinvol

De nostalgische VU-meter roept oude herinneringen op. De twee instrumenten geven niet alleen de niveaus aan van de afzonderlijke kanalen, ze zien er ook nog eens goed uit.

No fans, no noise

Om vervelende ventilatorgeluiden te voorkomen, is de AmpStation uitgerust met oversized koelribben. Dankzij het ontwerp met de ventilatie aan de zijkant, kan de eindversterker ook in een tv-meubel worden geplaatst.

Kwaliteitsversterker

De AmpStation beschikt over meer dan genoeg power en kwaliteit om alle actuele en oudere luidsprekersystemen van Teufel op een nog hoger geluidsniveau te tillen: extreem akoestische transparantie, vervormingsvrije dynamiek en authentieke geluidsweergave.

Perfecte partners

Niet alleen dankzij het universele ontwerp is de AmpStation de ideale partner van de DecoderStation 7, ook technisch passen de twee perfect samen. Met elkaar vormen ze een prachtige combinatie: AV-voorversterker en AV-eindversterker met high end kwaliteit tegen een onklopbare prijs.

Inhoud levering

 • 1× Teufel-Link 3,5 jack cable for AmpStation
 • 1× Netzteil für AmpStation
 • 1× AmpStation

Technische details

 • AmpStation - Set

  AmpStation

  De AmpStation is een super compacte hoogwaardige 8-kanaals-eindversterker, een regelrechte krachtpatser voor alle Teufel luidsprekers.  

  De technische specificaties van de met de nieuwste Class-D technologie van Texas Instruments uitgeruste AmpStation zijn dusdanig indrukwekkend, dat ook HD audiosignalen, Dobly Digital True HD en DTS HD Master perfect worden verwerkt. Daarnaast zorgt een uiterst lage vervormingsfactor (0,03%) ervoor dat instrumenten klinken zoals ze zijn opgenomen in de studio en garandeert de signaal-ruisverhouding (-105 dB) een schoon en ruis-vrij geluid. De frequentiegang van het systeem is HD audio compatible en heeft een bereik van 10 tot 40.000 Hz, waarmee een zo puur mogelijk geluid wordt geproduceerd.
  Dat dit systeem voor innovatie staat, dat is puur een kwestie van horen.

  • Beschrijving Artikel
   Breedte 27,00 cm
   Gewicht 2,50 kg
   Hoogte 6,50 cm
   Diepte 25,00 cm
  • Beschrijving Artikel
   High level luidsprekeruitgangen 8
   Analoge ingangen 8
   Cinch ingang stereo 4
  • Beschrijving Artikel
   Soort display Analoog
   Kleur display Wit
   Display Ja
   Spanning 230 Volt
   Maximaal verbruik 800 watt
   Beschermingsgraad 2
   Overige Versterker: Class-D technologie van Texas Instruments TAS5611
   Standby-functie Ja
   Standby verbruik 0,50 watt
   Standby-functie Ja

Recencies & reviews

Dit vinden andere klanten van het product
(5 van 5 bij 1 beoordelingen)
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
wifi-systeem voltooid
Met de Ampstation heb ik mijn buitenluidsprekers in mijn bestaande ruimte-veld-systeem geïntegreerd, in combinatie met het Station7 - perfect geluid.
(Automatisch vertaald *)