Subwoofers

Selecteer een land of regio om de inhoud voor je locatie te bekijken en online te shoppen.
Ga naar inhoud
Home
Alle Accessoires producten

Lagedrukgebieden op komst

Subwoofers

Subwoofer
17 Producten
17 Producten

FAQ

Je wilde altijd al meer weten over speaker bluetooth ? Lees dan onze FAQ's door, hier vind je antwoord op de meeste vragen uit een bepaalde categorie. In ons audiolexicon leggen we bovendien de uiteenlopendste vakbegrippen uit als impedantie, bi-amping, bi-wiring of Ohm. 

Je muziekinstallatie of home cinema systeem uitbreiden met een subwoofer

Wie zijn muziek of films met nog intensiever, met nog meer power en bas wil genieten, die gaat al snel over tot de aanschaf van een subwoofer. De subwoofer is verantwoordelijk is voor de lage tonen die buiten het bereik van de normale speakers vallen, geven het geluid nog meer dimensie.

Wil je jouw muzieksysteem uitbreiden met een losse woofer, dan vind je een uitgebreide keuze in onze webshop.

Subwoofer los kopen - bass performance deluxe

DeT 10 is een subwoofer die veelzijdig inzetbaar is en gemakkelijk kan worden gecombineerd met bestaande systemen. Voor iets meer dan € 400 is hij ook aantrekkelijk geprijsd. De veelzijdigheid van de T 10 maakt maakt dat je hem gemakkelijk op verschillende Teufel systemen kunt aansluiten als de Theater, Ultima, LT speakerserie. De T 10 subwoofer kun je ook op de Cinebar speakers aansluiten en heeft een vermogen van 150 Watt. De T10 kan met absolute precisie bastonen tot 37 Hz leveren - een ongeloflijke brute bas. 

Een ware high-end subwoofer van uitzonderlijke klasse is de S 6000 SW . Met de door Teufel inhouse ontworpen DPU-reflextechniek zet je iets bijzonders in je thuisbioscooop neer. Hierdoor is een hoog volume mogelijk zonder stromingsgeluiden mogelijk. De S 60000 SW is een actieve subwoofer en bereikt een grensfrequentie van 28 Hz. 

Met een subwoofer van Teufel krijg je veel bas voor weinig geld

Wil je jouw home cinema systeem of stereo speakers met een losse actieve subwoofer uitbreiden, dan vind je bij Teufel diverse mogelijkheden. De subwoofer T 4000 is een flatsubwoofer die je gemakkelijk onder je bank schuift waardoor je van een krachtige sound geniet, zonder dat je nog een extra ‘meubel’ in je woonkamer hoeft te plaatsen. De actieve subwoofer T 6 is een draadloze subwoofer in een compact formaat. Met 90 Watt vermogen is hij perfect voor kleine ruimtes. De T 8 is een allround subwoofer met een indrukwekkend lage bas en een faire prijs.

Relevante thema's:
Filteren
Herstellen Sluiten