Soundbar

Ga naar inhoud
Menu openen Menu sluiten
Home
Soundbar Cinebar One Weiss

It's the sound that makes the movie

Soundbars

Productlijst filter

Filter Herstellen

31 Resultaten

Alle Soundbar producten: 31 Resultaten
Sluiten
 • € 249,00 € 1.800,00

Productlijst

Alle Soundbar producten: 31 Resultaten

Sorteren

 

Product vergelijken

Relevante thema's

en spannende categorieën

Soundbars, beter geluid voor je TV

Platte TV's geven het beeld goed weer, helaas valt het geluid weer erg tegen. De bezwaren tegen een thuisbioscoopsysteem met vijf of meer luidsprekers verspreid over de woonkamer zijn vaak: te ruimtebeslag, te complex om op te zetten en op elkaar af te stemmen, te veel zichtbaarheid van de techniek. Soundbars zijn hiervoor het perfecte alternatief.

Soundbars worden direct boven of onder de TV geïnstalleerd en vullen de ruimte wat er al is op. De installatie is zeer eenvoudig - vaak is één HDMI-kabel voldoende tussen de soundbars en de TV. Wat het geluid betreft, kunnen de huidige soundbars een volledig thuisbioscoopsysteem vervangen.

Meer informatie via de volgende links:

Virtueel surround voor een optimale beleving

Het recept voor succes van onze soundbars is: hoge prestaties in een kleine ruimte, intelligent gebruikt. Onze soundbars bevatten meerdere drivers en worden elk individueel aangestuurd, zodat een virtueel surroundgeluid kan worden gecreëerd dat veel weg heeft van "echte" home cinema systemen.

De luisteraar krijgt de indruk dat in plaats van een soundbar, een compleet 5.1-systeem met rearluidsprekers het geluid produceert. De slimme afspeelcodecs zoals Dynamore Ultra, Dolby Virtual Speaker of Sonic Emoticon™ Absolute 3D maken dit mogelijk. Deze technologieën genereren virtueel surroundgeluid door middel van geluidsreflecties, verlooptijd en niveauverschillen.

Teufel Soundbars simuleren overtuigend, wat in werkelijkheid niet mogeijk is. Het punt met de beste akoestiek - ook wel bekend als de sweet spot - kan zelfs groter zijn dan bij conventionele home cinema systemen.

Multifunctioneel dankzij bluetooth

Alle soundbars zijn voorzien van een versterker en zijn direct speelklaar. Alleen de aansluiting op de stroomvoorziening en de televisie is nodig om bij het spannende home cinema geluid te komen. Moderne soundbars bieden daarom verschillende toepassingen, zoals muziekstreaming door middel van bluetooth speakers of Wifi-speakersen aansluitingen voor een  Blu-ray/CD-speler en gamingconsoles.

Om een soundbar multifunctioneel te maken, rusten we de geluidssystemen meestal uit met minstens twee van de volgende aansluitmogelijkheden:
 • Digitale ingang: of het nu gaat om optische of coaxiale ingangen, deze worden gebruikt voor aansluiting op spelers of TV-decoders.
 • AUX-ingang: een standaard cinchkabel kan worden gebruikt om een cd-speler of iets dergelijks aan te sluiten op de soundbar.
 • Sub Out - als de bas niet toereikend is, sluit je hier gewoon een actieve subwoofer aan.

Steeds meer soundbars zijn uitgerust met een HDMI-aansluiting waarop de televisie rechtstreeks kan worden aangesloten. Het voordeel: een HDMI-kabel tussen de soundbar en het tv-toestel zorgt al voor de volledige aansluiting van het apparaat. Via ARC/CEC kan de soundbar ook worden bediend met de normale afstandsbediening van de TV.

Daarnaast hebben de volgende soundbars een bluetooth-verbinding:

 • Cinebar One
 • Cinebar 11
 • Cinebar Duett
 • Cinebar Trios
 • Cinebar Pro
 • Cinebar Lux

Sounddeck – het neefje van de soundbar

Naast soundbars biedt Teufel ook functionele sounddecks, waaronder de Teufel Cinebase en Teufel Sounddeck Streaming behoren. Sounddecks zijn dieper gebouwd dan soundbars en zijn zo stabiel dat er een flatscreen op geplaatst kan worden. Bovendien is de subwoofer geïntegreerd in het sounddeck, waardoor sounddecks een ideale oplossing zijn voor TV sideboards. De TV wordt gewoon op het deck geplaatst en het plezier kan beginnen.

THX-Soundbar

Zo compact als het ontwerp van onze soundbars, zo geavanceerd is de luidsprekerarchitectuur. In de soundbars zijn 2-weg of 3-weg systemen geïntegreerd die een authentieke en nauwkeurige weergave in alle frequentiebereiken garanderen.

Een THX-soundbar voldoet aan de hoogste eisen van het door George Lucas (Star Wars) geïnitieerde THX-certificaat en zorgt voor een perfecte akoestische toon en geluidsoverdracht. Dus als je op zoek bent naar een bijzonder rijke bas, kies dan voor onze Cinebar 52 THX. De 2 tweeters en 4 drivers voor het middenbereik van de soundbar worden ondersteund door een 250 Watt subwoofer bij lage frequenties en leveren samen een uitstekend geluid.

Soundbars mit optionele rearluidsprekers

Geselecteerde Teufel-soundbars kun je ook upgraden met rearluidsprekersTeufel Effekt of uit de Trios serie met een eigen surround-speakern. Dus als je ondanks de virtuele surroundgeluiden die al beschikbaar zijn, nog meer thuisbioscoopgevoel wilt, kun je de achterste luidsprekers achteraf upgraden of een soundbarsysteem inclusief achterluidsprekers.

Uitbreidbaar met Teufel Effect achterluidsprekers zijn momenteel beschikbaar:
 • Cinebar Pro
 • Ultima 40 Aktiv
 • Cinebar Lux
Configureerbaar met achterluidsprekers
 • Cinebar Trios > Cinesystem Trios

Relevante themas:Soundbase van Teufel – tilt je tv sound naar een hoger level

Of je nu een audiofiel bent of niet, met het dunne geluid dat uit je tv komt, hoef je geen genoegen te nemen. Waarom zou je ook? Er zijn tegenwoordig mooie oplossingen verkrijgbaar die je tv de sound geven die hij verdient. Om het voor jou passende systeem te vinden, is het zaak dat je kijkt naar de beschikbare ruimte en je luisterwensen. Teufel Audio heeft een groot aanbod aan compacte tv-soundsystemen met een groots geluid – woon je niet al te groot of houd je meer van een alles-in-een systeem, dan is een soundbar of soundbase wellicht de passende oplossing voor jou.

Soundbase of soundbar – wat is het verschil?

Met de komst van de soundbar en later de soundbase, ook wel sounddeck genoemd, is de vraag naar compacte home cinema systemen flink gestegen. Niet iedereen heeft namelijk de ruimte voor een complete 7.1 of 5.1 surround set. Wil je een kwalitatief hoogwaardig systeem dat niet veel ruimte in beslag neemt, dan is de soundbase een mooi alternatief. Maar wat is een soundbase nu precies? Anders dan de soundbar die je voor je tv zet of erboven hangt, is de soundbase een speaker in een ruime behuizing die je onder je tv plaatst. In de basis zijn meerdere speakers in een regelmatige afstand van elkaar ingebouwd die zo voor een virtuele surround weergave zorgen. Ingebouwde woofers, geïntegreerd in alle Teufel sounddecks, garanderen een krachtige bas.

Soundbase – specs en features

De Raumfeld Sounddeck uit de Teufel/Raumfeld collectie is een wifi soundbase met een speciaal door Teufel ontworpen technologie. Deze Wellenfeld-techniek zorgt voor een breed geluidsbeeld waardoor je overal in je kamer van een goede klank geniet. Bovendien heeft de Raumfeld Sounddeck een bijzonder feature met vier verschillende sound-modi die het geluid optimaliseren. Kijk je naar een sport event, dan zet je de sounddeck om in Arena-modus. Theater en Voice zijn speciaal voor het gesproken woord ontwikkeld en Stereo is de perfecte modus wanneer je naar muziek luistert.

De Cinebase, een compacte soundbase van Teufel Audio maakt gebruik van de Sonic Emotion™ Absolute 3D-technologie waardoor je in iedere luisterpositie een goede geluidsweergave ervaart. Dankzij bluetooth 4.0 met aptX codec luister je via je smartphone of tablet draadloos en zonder kwaliteitsverlies naar alle muziek ter wereld. In combinatie met de Raumfeld Connector wordt de Cinebase zelfs een wifi streaming muzieksysteem, dat samen met andere Raumfeld systemen in een multiroom opstelling werkt. De geïntegreerde Class D versterkers met 280 Watt vermogen bij de Raumfeld Sounddeck en 257 Watt bij de Cinebase laten je van een extreem dynamische geluidsweergave genieten. Alles bij elkaar opgeteld twee audiosystemen die een meer dan volwaardig alternatief zijn voor een 5.1 surround set en een waar genot bij het kijken van films, het spelen van games en het luisteren naar muziek.

Soundbase – getest en voor zeer goed bevonden

Klantenreviews en tests van audioexperts zijn een waardevolle bron van informatie wanneer je een hoogwaardig audiosysteem als de soundbase besluit aan te schaffen. Ze helpen je bij het maken van een keuze. Daarom hechten we bij Teufel grote waarde aan eerlijke meningen en vind je bij alle audiosystemen klantenbeoordelingen en uitvoerige reviews van gerenommeerde hifi-experts. Zo ben je goed geïnformeerd om een gefundeerde beslissing te nemen!

Teufel Audio – de beste keuze als het om je nieuwe soundbase gaat

De beste tv sound voor de beste prijs en met de beste service – dat klinkt toch als muziek in je oren! Teufel maakt het waar! Door de directe verkoop besparen wij op opslagkosten en tussenleveranciers en dat merk je in de prijs! Bovendien mag je tot 8 weken lang de sounddeck thuis uitproberen met je lievelingsmuziek, je filmbibliotheek en je games. Ben je tevreden, dan zijn wij het ook. Is de soundbase niet wat je zocht? Even goede vrienden – we halen de soundbase dan gewoon weer bij je op, zonder dat hier extra kosten voor jou aan verbonden zijn. Typisch Teufel!