LT 4 "5.1>7.1 Uitbreidingsset zuilen"

Ga naar inhoud
Menu openen Menu sluiten
Home

LT 4 "5.1>7.1 Uitbreidingsset zuilen"

(2) € 579.99 Incl. btw
 • Binnen 1 werkdag verzendklaar
 • € 19.99 Verzending

 • 8 weken proberen
 • Direct bij de fabrikant
 • Gratis retourneren!

Highlights

Heimkino LT 4 Mk2
Heimkino LT 4 Mk2

Alle specs en features op een rij

 • 7.1 uitbreidingsset voor LT 4 en LT 4 Power Edition
 • Componenten: 2 x L 430 FR
 • Gebruik: front / rear / rear-center
 • Plaatsing: vrij
 • Vermogen: 70 / 100 Watt

LT 4 uitbreidingsset

Voor de uitbreiding van de 5.1 home cinema set LT 4 (set M, L en Power Edition) naar een 7.1 systeem. De set bestaat uit 2 zuilluidsprekers L 430 FR. Deze zijn verantwoordelijk voor de weergave van de extra rear-center kanalen.

Een 7.1 set zorgt voor een nog uitgebreidere soundervaring en een uiterst precieze plaatsing van geluidsdetails bij zowel film als muziek.

Goed te integreren

De slanke tower speakers zijn niet groter dan een A5 velletje en nemen daardoor nauwelijks ruimte in beslag. De licht glanzende aluminium behuizing past in ieder woonconcept.

Heimkino null LT 4 Mk2 L FR Lautsprecher Schwarz

Het oog luistert mee

Niet alleen je gehoor maar ook wat je voelt en wat je ziet, draagt bij aan een sensationele geluidsbeleving. Onze ingenieurs die de LT 4 hebben ontwikkeld, hebben tijdens de ontwikkeling ervan gestreefd naar een home cinema systeem waarbij optische en akoestische eigenschappen elkaar versterken. Dit is ze gelukt! De LT 4 is doelgericht, puur en uitsluitend gemaakt van hoogwaardige materialen. Het geborstelde aluminium zorgt voor een tijdloos design met een minimalistische look & feel en heeft als tweede eigenschap dat vervormingen en trillingen worden gereduceerd.

Overweldigende sound performance

De LT 4 staat garant voor een overweldigende soundperformance. Bij films levert de LT 4 een ruimtelijke geluidsweergave met spectaculaire precisie. Met de AV-receiver in stereo modus, geniet je van een detailrijke stereo weergave.

 • De 3-kanaalsopbouw: verdeelt de inkomende signalen van de AV-receiver over vijf drivers – vier midrange drivers en een tweeter – die hierdoor in hun frequentiebereik beter performen dan 2-kanaals of breedbandsystemen.
 • Vier midrange drivers met een grote 75-mm membraan; produceren krachtige, warme midden tonen voor een uitstekende spraakverstaanbaarheid en buitengewoon natuurlijke muziekweergave.
 • Drivers met grote membraanophanging; zorgen voor betere beheersing van de conusuitslag en minimale vervorming bij lage tonen.
 • Een groot 20-mm dome tweeter; geeft spraak en effecten een zijdeachtig en gedetailleerd geluid.
Heimkino LT 4 Mk2 Teufel

Gemakkelijke setup en installatie

We onthullen graag waarom home cinema systemen van Teufel zo goed performen: bij Teufel beschikken alle luidsprekers in de surround set over een identiek aantal drivers. Het maakt niet uit of je de satellieten (Set-M) voor of achter plaatst. Met beide opstellingen geniet je van een realistische en ruimtelijke geluidsweergave. Zelfs de center speaker beschikt over hetzelfde aantal drivers. Daarom is Teufel uniek!

Heimkino null LT 4 Mk2 L FR Lautsprecher Schwarz Frontansicht

Inhoud levering

 • 2× Zuilluidspreker L 430 FR (stuk)

Technische details

 • LT 4 Mk2 - silver - FR

  LT 4 "5.1>7.1 Uitbreidingsset zuilen"

Recencies & reviews

Dit vinden andere klanten van het product
(4.5 van 5 bij 2 beoordelingen)
5
1
4
1
3
0
2
0
1
0
Uitbreidingsset met discreet uiterlijk
Ik heb de uitbreidingsset als zodanig gekocht, maar niet als aanvulling op een bestaande Teufelset, maar als surround-luidsprekers op mijn voorheen onvolledige surround-systeem. De LT 4 heeft mij als ...
(Automatisch vertaald *)
Uitbreidingsset met discreet uiterlijk
Ik heb de uitbreidingsset als zodanig gekocht, maar niet als aanvulling op een bestaande Teufelset, maar als surround-luidsprekers op mijn voorheen onvolledige surround-systeem. De LT 4 heeft mij als aanvulling optisch beloofd, omdat ze niet zo massaal zijn. Ik had al enkele jaren een 5.1 set van de LT 3 gekocht. Ik heb deze ongeveer een jaar geleden verkocht, omdat de musick op mijn voorgrond staat en de LT 3 niet noodzakelijkerwijs voor de musick is gemaakt. De LT 4 is nu een aanvulling op mijn zelf geconfigureerde surround systeem. Voor het puur luisteren naar musick gebruik ik echter mijn geweldig klinkende stereo-installatie, die wordt bediend met echte "herenluidsprekers".
Zoals altijd zeer goed!
De afwerking en het uiterlijk van de zuilen is zeer goed. Je ziet er in natura beter uit dan op de foto's. Het geluid op mijn Pioneer AV-receiver is uitstekend, niet alleen in surround maar ook in ste...
(Automatisch vertaald *)
Zoals altijd zeer goed!
De afwerking en het uiterlijk van de zuilen is zeer goed. Je ziet er in natura beter uit dan op de foto's. Het geluid op mijn Pioneer AV-receiver is uitstekend, niet alleen in surround maar ook in stereomodus.