Gesloten koptelefoons

Ga naar inhoud
Menu openen Menu sluiten
Home
[SEO] Kopfhörer - Geschlossen Bauweise

Gesloten koptelefoons

Productlijst filter

Filter Herstellen

5 Resultaten

Alle Gesloten koptelefoons producten: 5 Resultaten
Sluiten
  • € 75,00 € 130,00

 

Product vergelijken

Voordelen

Icon - Bester Shop

Beste prijs

Teufel distribueert de producten zelf. Zonder prijsopslag voor tussenhandelaren. En dat bespaart jou geld.

Icon - Bester Shop

Beste garantie

Teufel staat voor kwaliteit, kwaliteit en nog eens kwaliteit. Daarom bieden we tot 12 jaar garantie en 8 weken retourrecht.

Icon - Bester Shop

Beste reviews

Teufel landt bij vergelijkende test en enquêtes onder lezers regelmatig bovenaan en is in thuisland Duitsland marktleider in het home cinema segment.

Icon - Bester Shop

Beste shop

De Teufel webshop weet zelfs de meest kritische keurmeesters te overtuigen als het gaat om gebruiksgemak, veiligheid en comfort.

Over gesloten koptelefoons

Bij gesloten koptelefoons is de oorschelp zo geconstrueerd dat hij zo min mogelijk geluid naar buiten doorlaat.  Er zijn gesloten koptelefoons die op het oor liggen en gesloten koptelefoons met oorschelpen die over het hele oor heen gaan.

Voordelen van gesloten koptelefoons

De voordelen van een gesloten koptelefoon zijn dat het geluid slechts een beetje naar buiten doordringt, terwijl er tegelijkertijd weinig omgevingsgeluid van buitenaf naar binnen kan komen. Gesloten koptelefoons zijn meestal iets zwaarder dan open of halfopen koptelefoons. Ze worden vooral gebruikt in lawaaierige omgevingen. Door het iets grotere ontwerp ervan worden meestal ook grotere membranen gebruikt, zodat een gesloten hoofdtelefoon meestal harder kan en beter klinkt dan een kleinere in-ear koptelefoon. Gesloten koptelefoons hebben een iets dieper, geaccentueerd basgeluid in tegenstelling tot open koptelefoons. In de professionele sector, zoals in opnamestudio'S, wordt vaak gebruik gemaakt van gesloten koptelefoons.

Relevante thema's

en spannende categorieën