deuter x Teufel - LP

Ga naar inhoud
Menu openen Menu sluiten
Home

In samenwerking met deuter hebben we een unieke daypak ontworpen, die gemaakt is voor een urban lifestyle met een goede bescherming voor je favoriete koptelefoon. De UP BERLIN is spatwaterdicht en een safe house voor je SUPREME ON omdat hij niet alleen een bag op maat heeft voor de koptelefoon, maar ook veel handige details. 

Samen met deuter hebben we een systeem ontwikkeld dat zowel een genot voor het oog als oor is. De deuter x Teufel UP BERLIN daypack bundel bestaat uit een rugzak, een koptelefoonvak en de SUPREME ON koptelefoon– een pakkende sound in een eigentijdse look.

Ontdek de deuter x Teufel UP BERLIN daypack bundel

deuter x Teufel UP BERLIN daypack

Naar het Vondelpark of een dagje Scheveningen, de rugzak is groot genoeg voor dagavonturen en kan tegen een regenbuitje. Even geen muziek aan je hoofd? Stop de SUPREME ON dan in zijn safe house. Gemaakt van 100% gerecycled materiaal.

deuter x Teufel SUPREME ON bag

Even geen muziek of podcast luisteren? Berg je koptelefoon dan op in de SUPREME ON bag.  Het tasje is speciaal op maat gemaakt en past perfect in de rugzak. Ook deze bag is volledig uit gerecycled materiaal gemaakt en spatwaterdicht. 

SUPREME ON koptelefoon

De SUPREME ON is onze meest kleurrijke en krachtigste koptelefoon. Met een speelduur van maar liefst 30 uur heb je de hele dag muziek en dat in de beste kwaliteit. Samen met de rugzak UP BERLIN en de koptelefoon bag heb je een robuust trio voor de urban jungle.

Bekijk de video
en beleef de 
 deuter x Teufel wereld.

Ontdek alle componenten van de deuter x Teufel UP BERLIN bundel