Cubycon Impaq

Ga naar inhoud
Menu openen Menu sluiten
Home

Cubycon Impaq

Larger than life

(18) € 1799.99 Incl. btw
Kleur: Zwart / zwart
 • Binnen 1 werkdag verzendklaar
 • € 69.99 Verzending (klimaatneutrale verzending door Teufel)

 • 8 weken proberen
 • Direct bij de fabrikant
 • Gratis retourneren!

Highlights

AV-Receiver Impaq 8000

Mogen we voorstellen

Een meer complete Blu-ray home cinema set dan de nieuwe Cubycon Impaq zul je in dit prijssegment niet snel tegenkomen. Een filmavondje thuis krijgt met deze sound een hele nieuwe dimensie!

AV-Receiver Impaq 8000

Alle specs en features op een rij

 • 5.1 Blu-ray set met 4K-UHD-support
 • Met geavanceerde slimline Blu-ray AV-receiver
 • Uitpakken & speelklaar
 • Krachtige, meeslepende sound bij film, games & muziek
 • Compacte 2-kanaals speakers met aluminium behuizing
 • Eigentijdse flatsubwoofer
 • Subwoofer met droge, precieze bas
 • Veel extra's als FM radio + RDS, USB, 7.1-optie, slot-in drive; NFC, aptX
Computer Totaal
"Krachtig bioscoopgeluid"
Computer Totaal 18.08.2016

Het pakket

Het nieuwste systeem van Teufel is een 5.1-kanaals set die uitgebreid kan worden tot zeven speakers en biedt ondersteuning voor 4K Ultra HD-resolutie. De Teufel Cubycon is een alles-in-één systeem; je kan dus alle hardware die je woonkamer rijk is op de receiver aansluiten.

Naast de Impaq 8000 Blu-ray Receiver bestaat de set van Cubycon Impaq uit de subwoofer T 4000 en een vijftal satellietspeakers, waarvan er eentje als centrale speaker dient. De satellietspeakers hebben gaatjes aan de achterkant waardoor de speakers makkelijk kunnen worden opgehangen. De subwoofer kun je op de grond plaatsen maar kan ook aan de wand worden gehangen met de onderkant richting de muur. Gelukkig paste de subwoofer in mijn geval onder de bank.

Design

Het design van elk onderdeel van de Teufel Cubycon Impaq is duidelijk op elkaar afgestemd. Van de speakers tot de receiver; alles is mooi strak met zwart afgewerkt. Een mooi detail is de witte zijkanten van de subwoofer.

De speakers zijn door hun afmetingen en kleur onopvallend op een prettige manier. Ze zijn makkelijk weg te werken en als je huis strak is ingericht kunnen ze zelfs een aanvulling zijn op je woonkamer. Persoonlijk vind ik het belangrijk om te kunnen genieten van een 5.1-set zonder de hele tijd naar speakers te kijken.

Connectiviteit

De passieve satellietspeakers halen hun stroom en audio uit de standaard speakerkabels die je gewend bent van andere passieve speakers. De subwoofer is te verbinden via een kabel, maar kan ook draadloos contact maken met de receiver dankzij een Wireless Module. Dit werkte feilloos en we hadden dan ook vrij snel alles aangesloten.

Je kan de speakers en eventueel de subwoofer op de klassieke manier aansluiten op de receiver door de kabels aan de koperen ontvangers te bevestigen. De Impaq 8000 telt drie hdmi-poorten waardoor je al je hardware kan aansluiten op de receiver. De T 8000 kan via wifi op het thuisnetwerk worden aangesloten maar heeft ook een LAN-ingang voor een snellere verbinding. (...)

Genoeg herrie

De 5 satellietspeakers kunnen op de lange termijn maximaal belast worden met 100 Watt. Op korte termijn hebben ze zelfs 140 Watt aan vermogen. Ze zijn uitgerust met één tweeter met een doorsnee van 20 millimeter en twee mid range speakers van 80 millimeter in doorsnede. Het geluid is net zo goed als je zou verwachten van Teufel-speakers die 140 Watt aankunnen; je blaast je ruiten eruit. Zelfs als we de subwoofer uitzetten kunnen de satellietspeakers genoeg geluid creëren om je volledig in te leven in datgene wat je bekijkt of beluistert. (...)

Conclusie

Al met al geeft de Impaq Cubycon je meer dan genoeg geluid om optimaal te genieten van je media. De afstandsbediening en de draaiknop op de receiver zelf maken het makkelijk om de set volledig naar wens af te stellen. Met 3 hdmi-ingangen kun je alles op de receiver aansluiten en dankzij de strakke vormgeving van de speakers is de set beslist geen doorn in het oog. Het wisselen tussen kanalen in de (...) is de Impaq Cubycon een goede keus om in één klap je woonkamer om te toveren tot een thuisbioscoop.
(4.5 van 5 bij 18 beoordelingen)
Alle reviews

Meteen speelklaar

Zoals gezegd, een vergelijkbare set in dit prijssegment zul je niet snel vinden. De uitmuntende versterker van Texas Instruments zorgt voor een realistische, vervormingsvrije weergave, een hoge impulsnauwkeurigheid en veel dynamiek. Met een gebalanceerde weergave – ongeacht het genre – een extreem duidelijke spraakweergave en kickin’ bass hebben de soundengineers in Berlijn de set coherent afgerond.

Computer Totaal heeft de Cubycon in novermber 2016 uitgebreid getest en noemt het "een goede keus om in één klap je woonkamer om te toveren tot een thuisbioscoop." Dat leverde dan ook een Tech Award op.

Testbericht - Cubycon Impaq

De satelietenluidsprekers: wat is er veranderd?

De speakers hebben een geanodiseerde behuizing voor een elegante look en feel. De speakergrills zijn eveneens uit aluminium met een licht gewelfd design voor een betere geluidskwaliteit en een betere bescherming van de drivers.

De prijswinnende Cubycon coaxial driver is na uitgebreide hoortests compleet geoptimaliseerd en herzien. Met als resultaat een neutralere weergave, met een uitgebreidere basistoon, meer geluidsdetails én een hoger rendement (90 dB bij 2,83 v/1m). De nieuwe Cubycon heeft een hoger vermogen waardoor zelfs de hoogste frequenties zuiver klinken.

De aluminium behuizing heeft een lage reflectie met een speciaal voor de Cubycon ontworpen coaxial driver. Deze bestaat uit een 20mm tweeter met wave-guide techniek en een 80mm midrange driver die ervoor geplaatst is. Dit duo wordt gecomplementeerd met een 80 mm midbas driver. Elke driver is verantwoordelijk voor zijn eigen frequentiebereik en beschikt over een superlicht membraan.

De frequentieopdeling bestaat slechts uit 4 componenten waardoor de klank zeer precies is zonder ruis of bijgeluiden. Dit maakt de satellietenspeakers echte allrounders – van klassiek tot electro – en natuurlijk je home-cinema sound.

Heimkino Micro-Lautsprecher Aluminium Cubycon Teufel 2 FCR Lautsprecher Schwarz

5.1 surround sound

Alle satellieten zijn voorzien van hetzelfde chassis en klinken daarom identiek. Zo is het mogelijk om effecten tijdens het gamen precies te plaatsen en waan je je midden in een film. De Wave-Guide techniek zorgt dankzij een brede sweet spot ervoor dat de sound overal even goed klinkt.

Teufel Cubycon

In de kast, aan je muur of op een standaard

De speakers hebben een geïntegreerde wandbevestiging waarmee je ze snel en gemakkelijk aan je muur ophangt. Wil je de luidsprekers liever niet ophangen, dan zet je ze in de kast of plaats je ze op het bijpassende statief AC 3001 SP.

Heimkino Micro-Lautsprecher Aluminium Cubycon 2 FCR Lautsprecher Schwarz

Impaq 8000 Blu-ray receiver

De Impaq Blu-ray receiver is Blu-ray player, AV-receiver, netwerkspeler, radio, CD player en meer. Je hebt geen extra apparatuur meer nodig. Home cinema was nog nooit zo simpel, compact en chique.

Een gebalanceerde weergave, ongeacht het genre – bij de ontwikkeling van de Impaq stond dit bovenaan het lijstje van de soundengineers. Daarom kozen ze voor een versterker van Texas Instruments. Deze eersteklas versterkers garanderen een authentieke, vervormingsvrije weergave met veel detail en dynamiek.

PlayStation 4, Xbox One, Wii U, tv, SAT- of kabel receiver, Apple TV, smartphone of tablet kun je via HDMI, digitale of analoge input aan de Blu-ray receiver aansluiten.

7.1-optie: met de cinch pre-out aansluitingen aan de achterkant van de Impaq is het simpel om een 7.1 systeem op te zetten. Je hebt hiervoor actieve speakers nodig. En met de RearStation 4 bedien je zelfs passieve rear-speakers draadloos.

AV-Receiver Impaq 8000 Blu-ray

Bluetooth, radio, streaming

Natuurlijk heeft de Impaq ook een FM radio en blutooth aan boord. Zo stream je muziek van bijv Spotify en Apple Music meteen naar je Impaq. De aptX codec garandeert een lossless geluidsoverdracht. De afstandsbediening van je tv kun je gebruiken om het volume harder of zachter te zetten (voorwaarde is de HDMICECcompabiliteit van je tv).

De receiver kun je toegang geven tot de harde schijf in je thuisnetwerk om films, muziek en foto's te bekijken of te beluisteren. Een andere mogelijkheid: verbind je smartphone met je thuisnetwerk en speel zo video's op je tv af.

AV-Receiver Impaq 8000 Teufel

Draadloze rear speakers

Bedien je rearspeakers draadloos met de los verkrijgbare Wireless Audio set.

Voorkant

RearStation en SubConnect voor een draadloze overdracht aan de rearspeakers en subwoofer

RearStation 4 Main Slave Back

Achterkant

De RearStation geeft de signalen aan de rearspeakers door

RearStation 4 - RS 4 Mk2 WLR Receiver - Back

High end actieve flatsubwoofer

De T 4000 schept een balans tussen makkelijke integratie in de woonkamer en een indrukwekkende basweergave. Met een hoogte van slechts 12,5 cm kan de subwoofer makkelijk onder de bank of een sideboard worden geplaatst. De subwoofer kan ook direct aan de muur worden bevestigd met behulp van de meegeleverde muurbeugels. En dankzij de robuuste MDF behuizing kun je ook de tv direct op de T 4000 plaatsen.

Ondanks zijn compacte formaat, levert de subwoofer een diepe basweergave met een grensfrequentie van 35 Hz (-3 dB). Met een vermogen van 250 Watt levert de subwoofer hoge volumes.
Flach-Subwoofer T 4000 - black - Couch Black 2

Een HDMI-kabel is de ideale verbinding tussen twee apparaten die digitaal beeld en digitaal geluid weergeven (bijv. van de Impaq DVD-speler naar je tv).

De kabel is geconfigureerd met vergulde, massief metalen HDMI-stekkers en twee ferritringen.


De Teufel HDMI-kabel voldoet aan de HDMI-versie 1.4 en ondersteunt:
 • 3D
 • sRGB
 • YCbCr
 • 8 kanalen LPCM (192 kHz, 24 Bit)
 • Blu-ray en HD DVD Video met maximale resoluties
 • CEC
 • ARC
 • DVD-Audio
 • Super Audio CD
 • Auto lip-sync
 • Dolby TrueHD Bitstream
 • DTS-HD Master Audio
 • Ethernet Channel
 • 4K resolutie

2-aderige standaard luidsprekerkabel met doorsnede van 1,0 mm². Wanneer hogere eisen aan de weergave kwaliteit worden gesteld of lengtes van meer dan 5 meter overbrugd moeten worden gebruik je deze kabel. De pluspool is gekenmerkt.

Voor vele gebruiksdoeleinden geschikt, vooral voor multimediasystemen en home cinema sets. In twee lengtes verkrijgbaar.

Subwoofer draadloze module

Om de SubConnect module te gebruiken heb je de subwoofer T 4000 samen met de AV receiver CoreStation nodig. De SubConnect module wordt aan de achterkant van de subwoofer T 4000 aangesloten.

Inhoud levering

 • 4× Satellietspeaker CUB 2 FR 15 (stk)
 • 1× Center luidspreker CUB 2 C 15
 • 1× Afstandsbediening IP 8000 RC
 • 1× Stroomkabel
 • 1× FM antenne voor IP 8000 BR
 • 1× Impaq 8000 Blu-ray Receiver
 • 1× Subwoofer T 4000 SW (without wireless module)
 • 1× HDMI 1.4 kabel 1.5m - C1515V
 • 1× 30m luidsprekerkabel 1.0 mm2 - C1030S
 • 1× SubConnect MOD
Cubycon Impaq - Outline [SVG]

Technische details

 • Subwoofer Bass Kabellos von Teufel

  SubConnect MOD

  Wireless Modul voor T 4000 flat subwoofer en Teufel S 6000 SW

  • Beschrijving Artikel
   Breedte 6,40 cm
   Gewicht 0,08 kg
   Hoogte 2,40 cm
   Diepte 9,00 cm
  Cubycon - cub 2 FCR 02 - black - center front angled left

  Center luidspreker CUB 2 C 15

  High end 2-kanaals aluminium satelliet speakers

  • Beschrijving Artikel
   Breedte 9,50 cm
   Gewicht 1,40 kg
   Hoogte 18,80 cm
   Diepte 9,70 cm
  • Beschrijving Artikel
   High level luidsprekeringangen 1
   Aansluitklemmen Vergulde schroefaansluitingen
   Aanbevolen minimale uitgangsvermogen versterker 20 watt
  • Beschrijving Artikel
   Geschikt voor AV-receiver Ja
   Geschikt voor bananenstekker Ja
   Maximale kabeldiameter 4,00 mm
   Akoestisch principe 2-kanaals
   Compensatieopeningen (positie) Achterkant
   Compensatieopeningen 2
   Opbouw behuizing bassreflex
   Materiaal behuizing Aluminium
   Afwerking behuizing Geanodiseerd
   Magnetische afscherming Ja
   Netto volume 1,2 liter
   Sleutelgatophanging Ja
   Bevestiging wandbeugel Ja
   Tweeter (aantal per speaker) 1
   Tweeter (diameter) 20,00 mm
   Tweeter (materiaal) Zijde
   Midrange (aantal per speaker) 2
   Midrange (diameter) 80,00 mm
   Midrange driver (materiaal) Cellulose, gelaagd
   max. belastbaarheid (IEC - Long Term) 100 watt
   Gevoeligheid (2.83 V / 1 m) 90 dB
   Frequentiebereik van/tot 200 - 20000 Hz
   max. belastbaarheid (IEC - Short Term) 140 watt
   SPL 100 dB/1m
   Impedantie 4 - 8 Ohm
   Crossover frequentie interne crossover 5000 Hz
  Subwoofer Bass T Schwarz von Teufel

  Subwoofer T 4000 SW (without wireless module)

  Platte subwoofer voor positionering aan de muur, onder een sideboard, onder de bank of direct onder de tv. Krachtige basweergave dankzij een grensfrequentie van 35 Hz (-3 dB).

  • Beschrijving Artikel
   Breedte 95,50 cm
   Gewicht 13,20 kg
   Hoogte 12,50 cm
   Diepte 30,00 cm
  • Beschrijving Artikel
   Cinch ingang stereo 1
  • Beschrijving Artikel
   Spanning 230 volt
   Aan-/uitschakel automatiek Ja
   Netsnoer aansluiting Ja
   Beschermingsgraad 2
   Veiligheid Yes
   Geheugen voor instellingen bij onderbreking stroom Ja
   Standby-functie Ja
   Standby verbruik 0,40 watt
   Ingangsvolumeregelaar Yes
   Frequentieregelaar (bereik) Yes Hz
   Phaseregelaar Yes
   Laagste grensfrequentie (-3 dB) 35 Hz
   Draadloze subwoofer Ja
   Versterkervermogen subwooferkanaal 150 watt
   Versterkervermogen subwooferkanaal (peak) 240 watt
   Overige DSP van analoge apparaten
   Versterker-configuratie 1.0
   Versterker - technologie Class-D
   Versterkerkanalen 1
   Subwoofer Ja
  • Beschrijving Artikel
   Geschikt voor AV-receiver Ja
   Akoestisch principe 1-kanaals
   Downfire Ja
   Opbouw behuizing bassreflex
   Materiaal behuizing MDF
   Afwerking behuizing mat gelakt
   Geïntegreerd statief Ja
   Overige Extreme hefcapaciteit
   Woofer (aantal per speaker) 3
   Woofer (diameter) 130,00 mm
   Woofer (materiaal) Cellulose, gelaagd
   Frequentiebereik van/tot 35-200 Hz
   SPL 102 dB/1m
  AV-Receiver Impaq 8000 von Teufel

  Impaq 8000 Blu-ray Receiver

  Slanke Blu-ray AV-receiver met HD-audio, streaming via bluetooth en DLNA

  • Beschrijving Artikel
   Breedte 40,00 cm
   Gewicht 4,80 kg
   Hoogte 8,00 cm
   Diepte 36,00 cm
  • Beschrijving Artikel
   Cinch uitgang stereo 1
   High level luidsprekeruitgangen 5
   Subwoofer uitgang 1
   Cinch ingang stereo 1
   Digitale ingang coax 1
   Digitale ingang optisch 1
   Bluetooth aptX Ja
   Bluetooth Ja
   LAN Ja
   LAN Ja
   NFC Ja
   USB 2.0 Ja
   Wifi optioneel
   HDMI 3D ARC CEC‌ Ja
   HDMI-versie 1.4b
   HDMI-versie 1.4b
   Video-ingangen HDMI Ja
   Video-ingangen HDMI Ja
   Bluetooth Yes
  • Beschrijving Artikel
   AAC Ja
   ASF Ja
   Apple Lossless Ja
   FLAC Ja
   HDCD Ja
   M4A Ja
   MP2 Ja
   MP3 Ja
   OGG Ja
   WAV Ja
   WMA Ja
   DTS Ja
   Dolby Digital Plus Ja
   Dolby Digital Ja
   Dolby koptelefoon Ja
   Dolby Pro Logic II Ja
   Dolby Pro Logic II Ja
   AVC/H.264 Ja
   BMP Ja
   DivX HD Ja
   DivX Ja
   FLV Ja
   GIF Ja
   JPEG Ja
   MKV Ja
   MPEG1 Ja
   MPEG2 Ja
   MPEG4 Ja
   RealMedia Ja
   WMV Ja
   Xvid Ja
   BDAV Ja
   BDMV Ja
   Blu-ray Ja
   CD-audio Ja
   DVD-audio Ja
   DVD-Video Ja
   SVCD Ja
   VCD Ja
   BD-R Ja
   BD-RE Ja
   Blu-ray Ja
   CD Ja
   CD-R Ja
   CD-RW Ja
   DVD+R Ja
   DVD+RW Ja
   DVD Ja
   DVD-R Ja
   DVD-RAM Ja
   DVD-RW Ja
  • Beschrijving Artikel
   Audio digitaal-analoog-omzetter Texas Instruments
   Geïntegreerde DD/dts/PLII-decoder Ja
   Geïntegreerde DSP Ja
   Geïntegreerde True HD/dts HD/DD/dts/PLII-decoder Ja
   Display Ja
   OSD Ja
   Afstandsbediening infrarood
   Stroomvoorziening AAA
   Spanning 230 volt
   Aan-/uitschakel automatiek Ja
   Maximaal verbruik 700 watt
   Netsnoer aansluiting Ja
   Beschermingsgraad 2
   Geheugen voor instellingen bij onderbreking stroom Ja
   Standby-functie Ja
   Standby verbruik 0,40 watt
   Versterkervermogen satellietenkanaal (RMS) 75 watt
   Versterkervermogen satellietenkanaal (peak) 100 watt
   Versterker-configuratie 5.0
   Versterker - technologie Class-D
   Versterkerkanalen 5
   10-Mbit/s ethernet Ja
   10/100-Mbit/s ethernet Ja
   Overige DLNA
   4K UHD Upscale Ja
  • Beschrijving Artikel
   FM - UKW Ja
   RDS Ja
   Met radio Ja
   Programmeerbare zenders - FM 30
  Cubycon - cub 2 FCR 02 - black - front angled right

  Satellietspeaker CUB 2 FR 15 (stk)

  High end 2-kanaals aluminium satelliet speakers

  • Beschrijving Artikel
   Breedte 18,80 cm
   Gewicht 1,40 kg
   Hoogte 9,50 cm
   Diepte 9,70 cm
  • Beschrijving Artikel
   High level luidsprekeruitgangen 1
   Aansluitklemmen Vergulde schroefaansluitingen
   Aanbevolen minimale uitgangsvermogen versterker 20 watt
  • Beschrijving Artikel
   Geschikt voor AV-receiver Ja
   Geschikt voor bananenstekker Ja
   Maximale kabeldiameter 4,00 mm
   Akoestisch principe 2-kanaals
   Compensatieopeningen (positie) Achter
   Compensatieopeningen 2
   Opbouw behuizing bassreflex
   Materiaal behuizing Aluminium
   Afwerking behuizing Geanodiseerd
   Magnetische afscherming Ja
   Netto volume 1,2 liter
   Sleutelgatophanging Ja
   Bevestiging wandbeugel Ja
   Tweeter (aantal per speaker) 1
   Tweeter (diameter) 20,00 mm
   Tweeter (materiaal) Zijde
   Midrange (aantal per speaker) 2
   Midrange (diameter) 80,00 mm
   Midrange driver (materiaal) Cellulose, gelaagd
   max. belastbaarheid (IEC - Long Term) 100 watt
   Gevoeligheid (2.83 V / 1 m) 90 dB
   Frequentiebereik van/tot 200 - 20000 Hz
   max. belastbaarheid (IEC - Short Term) 140 watt
   SPL 100 dB/1m
   Impedantie 4 - 8 Ohm
   Crossover frequentie interne crossover 5000 Hz

Recencies & reviews

 • Computer Totaal
  "Krachtig bioscoopgeluid"
  Computer Totaal 18.08.2016
  Computer Totaal

  Het pakket

  Het nieuwste systeem van Teufel is een 5.1-kanaals set die uitgebreid kan worden tot zeven speakers en biedt ondersteuning voor 4K Ultra HD-resolutie. De Teufel Cubycon is een alles-in-één systeem; je kan dus alle hardware die je woonkamer rijk is op de receiver aansluiten.

  Naast de Impaq 8000 Blu-ray Receiver bestaat de set van Cubycon Impaq uit de subwoofer T 4000 en een vijftal satellietspeakers, waarvan er eentje als centrale speaker dient. De satellietspeakers hebben gaatjes aan de achterkant waardoor de speakers makkelijk kunnen worden opgehangen. De subwoofer kun je op de grond plaatsen maar kan ook aan de wand worden gehangen met de onderkant richting de muur. Gelukkig paste de subwoofer in mijn geval onder de bank.

  Design

  Het design van elk onderdeel van de Teufel Cubycon Impaq is duidelijk op elkaar afgestemd. Van de speakers tot de receiver; alles is mooi strak met zwart afgewerkt. Een mooi detail is de witte zijkanten van de subwoofer.

  De speakers zijn door hun afmetingen en kleur onopvallend op een prettige manier. Ze zijn makkelijk weg te werken en als je huis strak is ingericht kunnen ze zelfs een aanvulling zijn op je woonkamer. Persoonlijk vind ik het belangrijk om te kunnen genieten van een 5.1-set zonder de hele tijd naar speakers te kijken.

  Connectiviteit

  De passieve satellietspeakers halen hun stroom en audio uit de standaard speakerkabels die je gewend bent van andere passieve speakers. De subwoofer is te verbinden via een kabel, maar kan ook draadloos contact maken met de receiver dankzij een Wireless Module. Dit werkte feilloos en we hadden dan ook vrij snel alles aangesloten.

  Je kan de speakers en eventueel de subwoofer op de klassieke manier aansluiten op de receiver door de kabels aan de koperen ontvangers te bevestigen. De Impaq 8000 telt drie hdmi-poorten waardoor je al je hardware kan aansluiten op de receiver. De T 8000 kan via wifi op het thuisnetwerk worden aangesloten maar heeft ook een LAN-ingang voor een snellere verbinding. (...)

  Genoeg herrie

  De 5 satellietspeakers kunnen op de lange termijn maximaal belast worden met 100 Watt. Op korte termijn hebben ze zelfs 140 Watt aan vermogen. Ze zijn uitgerust met één tweeter met een doorsnee van 20 millimeter en twee mid range speakers van 80 millimeter in doorsnede. Het geluid is net zo goed als je zou verwachten van Teufel-speakers die 140 Watt aankunnen; je blaast je ruiten eruit. Zelfs als we de subwoofer uitzetten kunnen de satellietspeakers genoeg geluid creëren om je volledig in te leven in datgene wat je bekijkt of beluistert. (...)

  Conclusie

  Al met al geeft de Impaq Cubycon je meer dan genoeg geluid om optimaal te genieten van je media. De afstandsbediening en de draaiknop op de receiver zelf maken het makkelijk om de set volledig naar wens af te stellen. Met 3 hdmi-ingangen kun je alles op de receiver aansluiten en dankzij de strakke vormgeving van de speakers is de set beslist geen doorn in het oog. Het wisselen tussen kanalen in de (...) is de Impaq Cubycon een goede keus om in één klap je woonkamer om te toveren tot een thuisbioscoop.
  Meer... Details inklappen...
 • Testbericht - i-fidelity - Cubycon Impaq 06/2016
  "het trio met vijf speakers roept een collectief geluksgevoel op"
  www.i-fidelity.de 09.06.2016
  Logo - i-fidelity.net
  Testbericht - i-fidelity - Cubycon Impaq 06/2016
  Ook wanneer soundbars en sounddecks ondertussen dankzij slimme technologieën een uitstekende ruimtelijke klank voortbrengen: vijf losse speakers, optimaal opgesteld in een ruimte, zijn toch echt iets anders. Stemmen, muziek en geluiden komen uit alle hoeken en richtingen, het wordt niet nagebootst, maar het is daadwerkelijk zo. Teufel bouwt van alle kanten een stevige geluidsmuur op. De dynamiek en kracht die er uit deze vijf compacte speakers komt, zou je nooit hebben verwacht. Echt bioscoopgevoel in een klein formaat voor thuis.
    
  Stemmen uit het midden bijvoorbeeld zijn ontzettend krachtig. Extreem duidelijk, aangenaam warm en helder. Dan de subwoofer die met volle, diepe bassen speelt, zonder zich overheersend in de voorgrond te dringen. De fabrieksinstellingen van het systeem zijn heel neutraal afgestemd en ook in grotere woonkamers hoeft hij niet voluit te spelen.
     
  Watervallen aan de ene kant, fluitende vogeltjes aan de andere, dan nog het geluid van een langsrijdende auto’s. Teufel ontleed het geluid uiterst zorgvuldig, verdeelt de tonen zo over de speakers dat je alles ontspannen en gedifferentieerd waarneemt, zonder dat je gehoor wordt overbelast.
     
  Conclusie:
  (A)lle componenten van het home cinema pakket Cubycon Impaq zijn perfect op elkaar afgestemd, kwalitatief hoogwaardig en de ideale basis voor een betoverende sound en geweldige beelden. Waarom zou je lang naar losse componenten zoeken en moeizaam configureren wanneer Teufel dit al voor je heeft gedaan? Een Blu-ray speler, AV-receiver en versterker in één, dan vijf terughoudende speakers en een subwoofer – meer heb je niet nodig om gelukkig te zijn in je nieuwe thuisbios.
  Wel het liefste met familie en vrienden want het trio met de vijf speakers roept een collectief geluksgevoel op.
  Meer... Details inklappen...
 • Testbericht - av magazin - Cubycon Impaq 05/2016
  "combineert kwaliteitsbeeld en -geluid met uitgebreide features in ene compact formaat"
  AV-Magazin 27.05.2016
  AV
  Testbericht - av magazin - Cubycon Impaq 05/2016
  „Bij de soundcheck verrast de Cubycon set met een gedifferncieerde en ruimtelijke klank. De bassen van de subwoofer klinken pittig en agiel, terwijl de kleine speakerboxen de ruimte vullen met geweldige effecten. Ondanks het vrij terughoudende middenbereik is de spraakweergave ook wanneer je van de zijkant staat, zeer goed – dit heeft te maken met het goede afstraalvermogen van het coaxiale chassis. Filmdialogen en nieuwslezers klinken zeer realistisch. Bij muziek heeft het Teufel systeem een breed en aangenaam gebalanceerd karakter dat opvalt door een fundamentele diepte, een strak klankbeeld en duidelijk aanwezige hoogtes.
     
  Conclusie:
  De Cubycon Impaq set combineert een eersteklas beeld- en geluidskwaliteit met veelzijdige functies en een compact formaat. Hierdoor is de slimme all-in-one set van Teufel thuis flexibel te integreren en gemakkelijk voor verschillende doeleinden te gebruiken. "
   
  Vertaald uit het Duits
    
  Meer... Details inklappen...
 • Testbericht - lite-magazin - Cubycon Impaq 05.2016
  "Overrompelend met veel gevoel voor detail"
  www.lite-magazin.de 22.05.2016
  Logo - lite-magazin
  Testbericht - lite-magazin - Cubycon Impaq 05.2016

  "Het Cubycon ensemble doet muren beven. De subwoofer zorgt voor de nodige ondersteuning en kickt de bas met behoorlijk veel druk de woonkamer in. De speakers spelen to the point, dynamisch, aggressief en erg precies. Hierdoor hebben de snelle en hectische confrontaties precies het gewenste effect.

  Verbazingwekkend is het volume dat de Blu-ray receiver IP 8000 BR bereikt en dat terwijl hij pas op een derde van zijn potentieel speelt. We liggen in onze luisterruimte van ca. 25 m2 al duidelijk boven het normale luistervolume – het scheelt niet veel of het zou bij sommige actiescènes waar veel wordt geschoten bijna te hard zijn geweest. Dit ter zijde voor iedereen die bij de aanblik van de compacte afmetingen van de Cubycon denkt dat de set niet voor grote ruimtes geschikt is.”
    

  Conclusie:

  “Compact maar krachtig. Uitgebreid maar direct speelklaar. Stylish maar simpel. Dit en meer is waar de Cubycon Impaq voor staat met bovendien (...) een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

  Wie dus zonder al te veel moeite zijn woonkamer tot een luxe thuisbios wil omtoveren, kan hier zonder te twijfelen toeslaan. Ook omdat de Cubycon speakers en de flatsubwoofer een enorm vermogen hebben en zeer flexibel  kunnen spelen - grote ruimtes zijn dus geen probleem.”
   
  Vertaald uit het Duits

  Meer... Details inklappen...
 • Logo - home cinema magazine
  "zeer strak en accuraat"
  home cinema magazine 26.10.2016
  Logo - home cinema magazine
  " (...) de speaker zeer strak en accuraat is; lage effecten komen zeer overtuigend en gedetailleerd over maar de nadruk ligt net wat teveel bij de hogere (50/60/70hz) frequenties. Dat de speaker wat minder laag gaat hoeft echter niet per se een nadeel te zijn. We hebben de woofer in de woonkamer geplaatst (onder de bank) en daar kwam hij veel beter tot zijn recht. Niet alleen omdat we hier minder doordringend laag verwachten maar ook door de akoestiek, of beter gezegd; het gebrek aan. De T 4000 is eigenlijk ook gewoon een subwoofer die een stapje verder gaat dan de standaard subwoofers die we bij home cinema-systemen krijgen. Voor de wat kleinere ruimte waar niet alles in het teken staan van een ultieme bioscoopervaring met zeer diep laag (en waar je de speakers het liefst ook niet ziet) is deze woofer uitermate geschikt.(...)
   

  Conclusie

  (...) "De T 4000 is daarentegen de ideale subwoofer voor de woonkamer, met name door zijn formaat maar vooral ook door zijn prestaties. Geen overdreven laag waardoor de ramen in de kozijnen trillen maar wel voldoende laag om zijn waarde voor je home cinema-systeem te bewijzen. Het is een subwoofer die zich op zijn gemak moet voelen bij de speakers om hem heen en daar ook iets voor moet kunnen betekenen (...). Plaats hem in de juiste opstelling onder de bank of onder je tv-meubel en zonder dat je het ziet krijgt je home cinema-ervaring in de huiskamer een extra dimensie.
   

  Meer... Details inklappen...
Dit vinden andere klanten van het product
(4.5 van 5 bij 18 beoordelingen)
5
10
4
7
3
1
2
0
1
0
Teufel goed
In plaats van de helaas afgezegde vakantie heb ik mezelf getrakteerd op een nieuwe installatie. De zending kwam niet in meerdere pakketten zoals ik had gewenst, maar in één keer. De Teufele specifieke componenten systeem receiver waren relatief snel op te zetten. Ik heb besloten om de draadloze subwoofer te gebruiken, omdat ik anders extra kabels had moeten trekken en dat zou iets moeilijker zijn geweest. Alleen de beugels voor de TV en de luidsprekers zijn teleurstellend. Ik koos voor de TV-beugel omdat ik de luidsprekers naast en onder de TV wilde laten hangen. De grondplaat werd snel gemonteerd, maar ter verbetering kon ik een uittrekbare en kantelbare versie ontwikkelen, de trekkoorden voor het ontgrendelen waren na het eerste gebruik niet bruikbaar, omdat de plastic onderdelen eraf waren gescheurd, Maar dankzij de kabelbinders kon ik het probleem elimineren. Helaas zijn de LG TV en het apparaat van de duivel niet in staat om direct met elkaar te communiceren, dus ik moet altijd eerst de ingangsbron op de TV veranderen. Met het oude home entertainment systeem (LG) werd dit direct herkend via Simplink, maar ik kan er wel mee leven. Ongebruikelijk voor mij en mijn vrouw is dat de volumeregelaar nu aan de rechterkant staat, vroeger altijd het volume had verlaten, ja, de mens is een gewoontedier, maar zal dat ook leren. Of als ik de Harmony Elite volledig en correct heb ingesteld, heb ik hem weer links. Het geluid van het systeem is geweldig, omdat ik nog steeds twee luidsprekerkabels achterin heb zal ik waarschijnlijk op tijd upgraden naar 7.1. Mijn oude systeem is in goede gezondheid met mijn 16-jarige kleinzoon, die dit van mij heeft gekregen voor zijn actieve steun, maar hij had liever de duivel gehad.
Impaq 8RICHTIGRICHTIGRICHTIG Blu-ray receiver
Alles in één. - Zeer goede beslissing. enige tekortkoming - u kunt het display niet instellen om bijvoorbeeld de tijd weer te geven. Of ik vond het gewoon niet de manier om het te doen. Alles was vlot verlopen met de levering. Ook is er niet overal een speciale korting voor vooruitbetaling beschikbaar. Top.
Cubycon IMPAQ, aangekocht in september 2RICHTIG19.
De set houdt zich aan wat het belooft. Ik kocht het vooral vanwege de vlakke subwoofer. Hij doet het geweldig. Het is echte filmfeeling die eraan komt. De compacte speakers kunnen ook onopvallend in de ruimte worden geplaatst. Mijn Samsung TV heeft het apparaat automatisch gedetecteerd via HDMI en bedient het automatisch via de afstandsbediening van de TV. Voor de geluidsopties had ik graag nog een paar instellingen in de vorm van een equalizer gehad naast de hoge en lage tonen, dus ik heb een half punt afgetrokken. Als u een beetje weet van techniek, is de installatie en inbedrijfstelling zeer eenvoudig. Over het geheel genomen kan ik een duidelijke koopaanbeveling geven.
Top product & service!
Levering ruim voor de aangekondigde leverdatum. Kwaliteits- en bedieningsinstructies zijn absoluut top en naar mijn mening bovengemiddeld in deze prijsklasse! In plaats van 3RICHTIGm werd slechts 15m luidsprekerkabel gestuurd, die na een kort telefoontje naar de klantenservice binnen 2 dagen werd hersteld. Mijn vrouw, een gestudeerde operazangeres, is enthousiast over de geluidskwaliteit en mijn dochter sluit haar SmartPhone elke dag aan om naar musick te luisteren. Zeer aan te bevelen!
Teufele klank tegen Teufele prijzen
Ik kocht deze plant, omdat mijn oude de geest opgaf en het was al langer mijn verlangen om een duivel te begraven. Zeer aantrekkelijk design, zeer onopvallend. Zelfs de grote subwoofer die aan de muur hangt is nauwelijks waarneembaar. Gemakkelijk te monteren, de afstelling is een beetje ingewikkeld, maar het geluid is direct daarna. De geluidservaring is uniek, ik heb altijd het gevoel dat ik me in de bioscoop thuis voel. Ik kan dit systeem alleen maar aanbevelen en zou het opnieuw kopen.
Super Sound / Klasse Systeem
De goederen kwamen supersnel en het geluid is uitstekend. Ik heb de surroundboxen en sub via de radio aangesloten. Werkt perfect. De instellingen zijn zonder TV, maar uiterst gecompliceerd. Dit is veel gemakkelijker met concurrentie.
Super Geluid
Ik ben zeer tevreden over het systeem. De levering verliep ook zeer snel, was er eerder dan aangekondigd. De verpakking is ook zeer goed, hoewel de speakers lichte schade vertoonden, was alles in orde met de goederen.
Briljant!
Briljant!
(Automatisch vertaald *)
Precies goed
Als je kristalheldere hoge en middelhoge tonen hebt, dan is het luisterplezier puur. Een bas die zo indringend is zonder een rollover dat je er middenin zit in plaats van er alleen maar bij te zijn. Relatief eenvoudig op te zetten.
Niet te veel beloofd
De levering was snel en probleemloos. Alle onderdelen waren zorgvuldig verpakt. Uitpakken, aansluiten en starten - zo hoort het ook. De meegeleverde kabel voor de luidsprekers was voldoende, zodat niets het hoorplezier in de weg stond. De apparaatbeschrijving is kort, maar volledig voldoende. Twee kleine druppels verdediging: 1 Het loopgeluid van de Impaq 8RICHTIGRICHTIGRICHTIG is een beetje vervelend bij pure spraakoverdracht. 2. de instelling van het geluid is niet mogelijk tijdens het luisteren naar musick. Zo kunt u "tijdens het gebruik" niet het optimale geluid benaderen. Het is een beetje vreemd om te opereren. Maar als je dat eenmaal hebt gedaan, is het een prachtig, aan te bevelen apparaat.
* automatisch vertaald door DeepL