party-speakers

Ga naar inhoud
Menu openen Menu sluiten
Home

Gebalanceerde sound met vette bas

Party speakers

Productlijst filter

Filter Herstellen

19 Resultaten

Alle party-speakers producten: 19 Resultaten
Sluiten
  • € 129,00 € 2.300,00

Productlijst

Alle party-speakers producten: 19 Resultaten

Sorteren

Voordelen

Icon - Bester Shop

Beste prijs

Teufel distribueert de producten zelf. Zonder prijsopslag voor tussenhandelaren. En dat bespaart jou geld.

Icon - Bester Shop

Beste garantie

Teufel staat voor kwaliteit, kwaliteit en nog eens kwaliteit. Daarom bieden we tot 12 jaar garantie en 8 weken retourrecht.

Icon - Bester Shop

Beste reviews

Teufel landt bij vergelijkende test en enquêtes onder lezers regelmatig bovenaan en is in thuisland Duitsland marktleider in het home cinema segment.

Icon - Bester Shop

Beste shop

De Teufel webshop weet zelfs de meest kritische keurmeesters te overtuigen als het gaat om gebruiksgemak, veiligheid en comfort.

Over party speakers

Party speakers zijn speakers waar je met een groep naar luistert en die een flink volume hebben. Hoe hard zo'n feest klinkt, ligt natuurlijk aan de afmetingen van de ruimte en van het aantal feestgangers. Wordt er gedanst, dan moet het volume hoog kunnen.

Party speakers van Teufel

Party speakers hebben niet echt een goede reputatie. Waarom? Meestal hebben ze een slechte geluidskwaliteit en worden ze voor stampende muziek gebruikt. Bij Teufel zien we dit een beetje anders en willen vooral dat party speakers goed klinken, dat ze een gebalanceerd geluid hebben. De overgangsfrequentie moet zuiver klinken en de speaker moet een brede geluidsafstraling hebben. Dezelfde sound engineers die hier in Berlijn de vloerstaande speakers uit de Definion serie hebben gemaakt, ziijn ook verantwoordelijk voor onze mobiele bluetooth speaker als de ROCKSTER, BOOMSTER en BAMSTER - speakers die zeer goed dienst doen als party speaker. De grote ROCKSTER kan wel 50 partypeeps aan, de ROCKSTER AIR en BOOMSTER XL ongeveer de helft. De BOOMSTER is een goed compromis voor alle andere gelegenheden.

Natuurlijk kunnen ook onze stereo systemen als de Ultima 40 Club Edition en Ultima 40 Kombo Power Edition op een party spelen. Je sluit ze gemakkelijk op je tv, gaming console aan. ook de kleine Ultima 20 Kombo stereo is goed voor een (klein) feest.