Cyber Monday deals 2022 met soundbars, koptelefoons etc | Teufel

Ga naar inhoud
Storefinder
Home

Was sind die Black Deals?

Singles Day, Black Friday, Cyber Monday – allemaal vinden ze in november plaats en op alle dagen shop je met superscherpe kortingen. Om niet 3 wekkers te hoeven zetten, geven wij je nu onze Teufel promise: dit zijn onze prijzen tot en met Black Friday – we verlagen ze dus ook niet op Black Friday zelf. Onder het motto “NOVEMBERMANIA” bieden we een maand lang BLACK DEALS met aantrekkelijke kortingen op bluetooth speakers, koptelefoons, soundbars, hifi-sets en meer. Wees er snel bij want het aanbod is beperkt. Bestel nu al en ontvang je Teufel sound zonder grote vertraging.

Grootse sound, kleine prijzen. Bespaar in iedere categorie.

Soundbars voor een avondje thuis voor de buis

Geen film verdient de magere sound van je tv. Onze soundbars tillen de sound van je tv naar een heel nieuw level en geven je tv-avond de sound van een avondje bios. Of je nu voor de budgetvriendelijke en strak uitgevoerde CINEBAR 11, 2.1 set gaat of voor de power soundbar CINEBAR ULTIMA: het installeren is kinderspel. De soundbar en de tv koppel je met slechts een HDMI-kabel; meer komt er niet bij kijken.

Ontdek de soundbars
Teufel Soundbars

Bluetooth koptelefoons voor altijd & overal

Of je nu met de AIRY SPORTS naar je wekelijkse workout gaat, of met de noise cancelling koptelefoon REAL BLUE NC aan een videocall deelneemt – met onze bluetooth koptelefoons heb je altij de passende sound bij je. En wanneer je een koptelefoon zoekt, die gegarandeerd bij je kleurige outfit past: de SUPREME ON is er in 6 verschillende kleurtjes. 

Ontdek de bluetooth koptelefoons
Bluetooth Kopfhörer

Bluetooth speakers voor binnen en buiten

Robuust, duurzaam en met de beste sound: de ROCKSTER serie heeft alles wat goede outdoor speakers nodig hebben. En dat maar liefst in 4 afmetingen en ook als stereoset. De MOTIV GO is een heel ander verhaal: deze sjieke portable speaker is beschikbaar in 4 kleuren en heeft een verbazingwekkend breed geluidsbeeld.  Met z'n waterdichte jasje mag je hem met een gerust hart op het aanrecht of op de rand van de badkuip zetten. Misschien ook goed om te weten: veel van onze towerspeakers zijn met bluetooth uitgerust, denk bijvoorbeeld aan de ULTIMA 40 ACTIVE.

Ontdek de bluetooth speakers
Bluetooth Speaker