Home

Selecteer een land of regio om de inhoud voor je locatie te bekijken en online te shoppen.
Ga naar inhoud
Home

BAMSTER XS

Mini-ster of sound

(179)
Kleur: Zwart/silver

BOOMSTER GO

Bekijk een soortgelijk product.

BOOMSTER GO Schwarz von Teufel

Highlights

Bluetooth-Lautsprecher BAMSTER XS Klein

Mogen we voorstellen

De BAMSTER XS is dan misschien wel Teufels kleinste speaker maar de sound is zo verrassend krachtig dat andere mini speakers er maar wat jaloers op zullen zijn. Oftewel: pocketsize met maxisound.

Bluetooth-Lautsprecher BAMSTER XS Klein

Alle specs en features op een rij

  • Zo klein dat hij in je broekzak past
  • Vliegengewicht met lange speelduur
  • Draadloos luisterplezier tot 10 meter
  • Robuust postuur, shockproof design
  • Beste sound in zijn prijsklasse
  • Veel extra's als geïntegreerde microfoon voor conference-calls en Play/Pauze/Volume knop, AUX
  • Inclusief sjiek draagtasje, karabijnhaak, kabels en antislip matje
Zilver Award Gadgetgear
"absolute kadotip"
gadgetgear
30.10.2018
Alle recensies
(4.55 van 5 bij 179 beoordelingen)
Alle reviews

Klein en sexy

Nauwelijks groter dan je smartphone – de BAMSTER is een lichtgewicht en steek je dus net als je portemonnee of phone gewoon in je jas- of broekzak. Je favoriete tunes outloud genieten was nog nooit zo makkelijk.

Klein maar krachtig

Dit kleine baasje is uitgerust met de sterkste accu die er in deze prijsklasse verkrijgbaar is. Bij een normaal volume houdt de accu van de BAMSTER XS het wel 14 uur vol. Opgeladen is hij al binnen twee uur. Tjakka!

Klein maar de beste in zijn soort

In het soundlab in Berlijn hebben de geluidsontwikkelaars de koppen bij elkaar gestoken om het ontbrekende volume op te vangen met long-throw drivers. Hierdoor bereikt de BAMSTER XS ondanks zijn kleine postuur toch een hoog en zuiver geluidsniveau en klinkt de bas verbazingwekkend krachtig. De geïntegreerde Class-D-versterker is uiterst efficiënt, geluidsarm en neutraal van klank.

Bluetooth-Lautsprecher BAMSTER XS Klein Teufel Stereo-Lautsprecher Speaker

Klein maar luid

De geïntegreerde microfoon is handig bij conferentiegesprekken maar ook bij een presentatie op je werk. De BAMSTER XS verbindt je zonder kabel met je smartphone of tablet.

Bluetooth-Lautsprecher BAMSTER XS Klein Teufel

Klein pakketje met veel extra’s

De BAMSTER XS wordt geleverd met aansluitkabels en een vilten tasje met karabijnhaak. Ook krijg je er een siliconen antislip matje bij dat de klank aanzienlijk verbetert.

BAMSTER XS - Zubehör - on Black
Ontdek alle highlights

Technische details

Bluetooth-Lautsprecher BAMSTER XS Klein von Teufel

BAMSTER XS

Powersound in broekzakformaat. In de Dutch mountains, Tokio of Tbilisi – de lichtgewicht BAMSTER XS gaat graag met je op stap en keeps you entertained.

  • Beschrijving Artikel
    Breedte 14 cm
    Hoogte 2,3 cm
    Diepte 7,2 cm
    Gewicht 0,2 kg
  • Beschrijving Artikel
    Minijack ingang 3,5mm 1
    Bluetooth Ja
    Handsfree functie Ja
    Minijack-uitgang 3,5 mm 1
  • Beschrijving Artikel
    Type batterij Lithium-ion
    Spanning 5 V
    Aan-/uitschakel automatiek Ja
    Standby-functie Ja
    Versterkervermogen satellietenkanaal (peak) 3 W
    Algemene versterkervermogen (RMS) 6 W
    Versterker-configuratie 2.0
    Versterker - technologie Class D
    Versterkerkanalen 2
  • Beschrijving Artikel
    Materiaal behuizing ABS-kunststof, aluminium
    Afwerking behuizing mat gelakt
    Fullrange speaker (aantal per speaker) 2
    Fullrange speaker (diameter) 25 mm
    Gevoeligheid (2.83 V / 1 m) 78 dB
    Frequentiebereik van/tot 150 - 20000 Hz
    Maximale geluidsdruk 94 dB/1m
    Akoestisch principe 1-kanaals-systeem
    Opbouw behuizing gesloten

Recensies & reviews

Bro blog
Welke speaker gebruikt een tiener voor wie muziek van levensbelang is?
Bro Blog
28.07.2017
Meer...
Bro blog

"Dochterlief heeft al meerdere speakers geprobeerd om haar Spotify-verslaving om te zetten in klinkende beats. Nu de zomer er aan zat te komen, was ze op zoek naar een speaker die haar zowel binnen tijdens het studeren als buiten kon vergezellen.

We kwamen uiteindelijk uit op de Teufel Bamster XS. Al bekend met Teufel, wisten we dat dit merk staat voor goede kwaliteit gekoppeld aan betaalbaarheid. Prima optie dus voor een tiener.

Het voordeel van de Bamster XS is dat het apparaat klein en dus handzaam is, zeg maar het formaat van een smartphone, maar wel goed geluid produceert. Zeg nou zelf, je wilt als muziekliefhebber toch wel beter dan een Action-speakertje.

Goed geluid dus, maar ook draagbaarheid. Mijn 14-jarige dochter weet goed wat ze wil. Zo wil ze haar speaker overal mee naar toe kunnen nemen.

De Bamster XS is getest en goedgekeurd.

“Ik vind het echt een top speaker, het geluid is echt erg fijn en ook kan de speaker harde volumes gewoon aan. Wat ook echt super handig is, is dat hij het formaat heeft van ongeveer een telefoon dus gewoon draagbaar is in een broekzak dus ik kan hem meenemen naar waar ik ook maar wil.

Tijdens de proefwerkweek kon ik, waar ik ook ging zitten, lekker muziek draaien, hetgeen me erg geholpen heeft met concentreren en het blokkeren van afleiding. 

Toen ik eenmaal van die vervelende proefwerken af was, heb ik lekker buiten kunnen chillen met het apparaat. Hij gaat hoe dan ook mee op vakantie!

Zelfs mijn kat is gek op de Bamster XS en niet weg te slaan van mijn kamer… Kortom een superspeaker”

ICREATE
iCreate
09/2016
Meer...
ICREATE
Keurig design en geluid  "Het is een kwestie van smaak, maar de Bamster ziet er goed afgewerkt en niet goedkoop uit. Het formaat past zelfs nog in een broekzak. In de draagzaak ergens aan haken werkt ook prima en de constructie is stevig genoeg om je geen zorgen te maken over beschadiging. De Teufel Bamster XS heeft zijn eigen (klasse D) versterker ingebouwd, dus je kunt het volume onafhankelijk van de bron regelen. En dat gaat flink hard voor zo’n kleine speaker, zonder overdreven vervormingen. Vreemd genoeg lijkt het volume via bluetooth zelfs nog harder te kunnen dan via een kabeltje.  Prima speaker voor een prima prijs (...De Teufel Bamster XS is een prima portable speaker, die je gemakkelijk meeneemt. Hij kan heel hard, maar klinkt het best op een wat relaxter volume, voor als je bijvoorbeeld met wat vrienden in de tuin zit. Daar kun je dan behoorlijk lang zitten, want op zo’n volume houdt de Bamster het gemakkelijk 10 uur vol na een laadbeurt.(...) 
Logo - Computer Easy
Kleine speaker, groot geluid
Computer Easy
06/2016
Meer...
Logo - Computer Easy
"De Teufel Bamster XS is een piepklein speakertje met en prima geluid. Je zou kunnen denken "een prima geluid voor zijn formaat"? Maar nee! De Bamster XS geeft écht prima geluid. Een kleinere bleutoothspeaker kennen we eigenlijk niet. Met maar 200 gram eigen gewicht en zo'n 10 tot 14 uur accuduur is dit een perfect speakertje om mee te nemen als je geen tas hebt. Hij gaat met gemak in je jaszak. Met zijn typische roodzwarte Teufeldesign is hij bovendien een knap apparaatje. ..." 
Logo - Lust for Life
"Kleine krachtpatser"
Lust for Life
31.05.2016
Meer...
Logo - Lust for Life

"Ze blijven maar komen hè, die bluetooth speakers?

Inderdaad, als er een markt enorm volwassen aan het worden is, is het wel die van draadloze luidsprekers die je met je smarthone kunt aansturen. Voor iedereen is er inmiddels wel wat wils. Voor de echte rauwdauwer zijn er (zoals jullie volgende maand kunnen zien) haast obreekbare, uit de kluiten gewssen boxen, waarmee je een complete camping een nacht lang wakker kunt houden, maar sommige mensen zoeken naar een iets beschaafder en meer handzamer model. En juist die laatste groep wordt bediend door Teufel, dat onlangs de Bamster XS op de markt bracht.

   Bamster XS: daar zit niet een contradictie in?

Dat kun je wel stellen, ja. Teufel bedacht de naam  Bamster om de impact van de speakers te beschrijven: bam! Maar deze XS is dus het kleine broertje uit de serie. Hij heeft de grootte van een portemonnee, maar dat betekent niet dat het gelui ook bescheiden is. Teufel heeft er namelijk een aardig krachtpatsertje van gemaakt.

  

Hij klinkt goed?

Ja, zeker als je kijkt naar het formaat weet deze Bamster XS indruk te maken. Kleine speakers hebben altijd het manco dat ze geen groot volume kunnen voortbrengen en dat vooral de bas al gauw een ondergeschoven kindje is. Daarom klinkt muziek uit je smartphone ook altijd zo blikkerig. We hielden dan ook ons hart vast voor deze luidsprekers, maar dat was nergens voor nodig. De balans is goed, de bas fijn en de middentonen helder en de middentonen helder. Een prima prestatie.

  

Dus met deze luidspreker kan ik de woonkamer met geluid vullen?

Helaas niet, zoveel vermogen levert hij ook weer niet, maar dat is niet erg: daar is hij ook niet voor bedoeld. Deze speaker is ideaal voor onderweg. Als je op vakantie gaat bijvoorbeeld: hij neemt weinig kofferruimte in en je hebt toch een fijn geluid op je hotelkamer als je deze wilt vullen met muziek.

  

Heeft hij nog leuke extra's?

De Bamster XS is voorzien van een microfoon en kan gebruikt worden voor conference calls. Bonus: je krijgt er een klein antislipmatje bij. Wanneer je de Bamster XS erop legt, heb je geen last meer van een meetrillende ondergrond. Wel zo handig als je muziek op een hoog volume afspeelt.

(...)  En dus?

Hebben wij hem alweer een tijdje standaard in onze tas zitten. Hij weegt toch niks."     

Logo - v-i-t-t-i.de
"De beste klank in deze prijscategorie"
www.v-i-t-t-i.de
16.04.2016
Meer...
Logo - v-i-t-t-i.de
“De kwaliteit van de Bamster XS is van begin tot eind overtuigend en zeer aantrekkelijk. Vooral de hoge en middenfrequenties klinken echt super super”   “Voor mij behoort de kleine Teufel Bamster XS tot de betere speakers van zijn klasse, zeker gezien zijn afmetingen. Hij hoeft zich niet voor de concurrentie te verstoppen en is in ieder geval een kooptip in het segment portable speakers (...)."    Vertaald uit het Duits
Logo - Dagblad van het noorden
Krachtpatsertje
Dagblad van het Noorden
03/2016
Meer...
Logo - Dagblad van het noorden
"De Bamster XS van Teufel is net zo groot als een smartphone, en daarmee dus een zeer mobiele speaker. Hij is dikker dan een telefoon, maar dan heb je ook genoeg accu om tot veertien uur lang muziek af te spelen, via bluetooth of via de bijgeleverde audiokabel. Je gelooft je oren haast niet dat er een dusdanig stevige bas en zuiver geluid komt uit zo'n ieniemieniespeaker."
Logo - Playboy
"Jaszak-verterker"
Playboy
03/2016
Meer...
Logo - Playboy
"Hoe multifunctioneel de smartphone ook is, met een groep omstanders muziek luisteren via de speaker is vaak een no-go. De BAMSTER XS van Teufel moet dat probleem oplossen. De 200 gram wegende minispeaker doet dienst als draagbare versterker en verbindt zich via bluetooth aan je smartphone. De accu houdt het 14 uur vol voordat hij aan het infuus moet."
Computer Totaal
"Klein maar fijn"
Computer Totaal
03/2016
Meer...
Computer Totaal

"Zoals de naam al zegt, is de Bamster XS de kleinste speaker van Teufel. Hij is ontworpen om mee te nemen in je broekzak. Wij namen de kleine krachtpatser mee om de nieuwe speaker uitvoerig te testen.

   

Mooi verpakt met veel extra'sDe laatste jaren verschijnen er steeds meer kleine speakers op de markt en door de bomen zie je bijna het bos niet meer. Gelukkig is er daardoor wel keuze genoeg en wie op zoek is naar een kleine en vooral mooie speaker komt met de Bamster XS zeker niet bedrogen uit.      Na het openen van de enigszins premium verpakking valt ons gelijk op dat het formaat van de Bamster XS ideaal is de reizende audiofanaat. De kleine speaker wordt geleverd met allerlei extra's die slim in de verpakking zijn verstopt en nogmaals bevestigen dat de Bamster XS vooral bedoeld is voor onderweg. Naast een vilten tasje om de speaker te beschermen tegen krassen worden we verwend met een standaard usb-kabel, 3,5mm mini-jack stereokabel, siliconen antislip-matje en zelfs een karabijnhaak die aan het vilten tasje kan worden bevestigd.... (D)e Bamster XS is één van de mooiere kleine speakers die we hebben gezien en het gewicht belooft al veel goeds als het op geluid aankomt. Doordat de boven- en onderkant van de Bamster bol is, kan het antislip-matje gebruikt worden om de speaker stevig op een (scheef) oppervlak te plaatsen zonder dat de bas doortrilt op gevoelige oppervlakken.

   

Veel geluid op grote afstand

De speaker is uitgerust met Bluetooth en volgens de website van Teufel kan de Bamster moeiteloos tot 10 meter draadloos muziek afspelen. Dit hebben we getest en tot onze grote vreugd deed de Bamster het zelfs moeiteloos bij een afstand van 12 meter. Over de accu hebben we evenmin te klagen: de speaker gaat makkelijk 14 uur mee op één lading als het volume ongeveer halverwege staat en binnen 2 uur is de speaker weer volledig opgeladen.   De Bamster XS is in staat om ongelofelijk veel geluid te maken. Ondanks zijn kleine formaat heeft de speaker een helder en hoog geluid en kunnen we zelfs genieten van wat lage tonen door de geïntegreerde Class-D-versterker. In tegenstelling tot veel andere kleinere speakers gaat de kwaliteit van het geluid niet eens zover achteruit als we de Bamster volledig opendraaien.    

Conclusie

Teufel richt zich met de Bamster XS op de reizende audiofanaat en is erin geslaagd om de balans te vinden tussen mobiliteit en audiokwaliteit. Door het compacte formaat is de Bamster makkelijk mee te nemen en dankzij de vele extra's heb je meer dan genoeg aansluitmogelijkheden en kun je de speaker vervoeren zonder dat deze krassen oploopt. De Bamster XS is, op de volumeknoppen na, een robuuste speaker die goed tegen een stootje kan. Ben je vaak buiten en wil je een speaker met goed geluid die in je broekzak past, dan is de Bamster XS zeker het overwegen waard."

Logo - leuke suggesties
"Een perfecte aanvulling op je smartphone of tablet"
leuke Suggesties
03/2016
Meer...
Logo - leuke suggesties
"De Bamster XS is de kleinste bluetooth speaker uit de stal van Teufel. Daarbij blijft het een kwestie van de wisselwerking tussen compactheid en geluidskwaliteit. Want die laatste neemt natuurlijk een enorm belangrijke plek in bij het Duitse merk! De Bamster XS is daarom ongeveer ter grootte van een smartphone, met een gewicht van 200 gram. De platte vormgeving doet ook echt denken aan een smartphone, met een aluminium rand en een lekker eigenwijs raster op de voorkant. Om een mooie geluidskwaliteit te waarborgen krijg je een rubber onderleggertje bij deze speaker, zodat hij niet gaat trillen als je ‘m op tafel legt. Dat soort kleine details laten absoluut zien hoe zeer Teufel om geluid geeft.

Dankzij het compacte formaat past de Bamster XS makkelijk in je tas, jaszak of broekzak. Vind je dat een beetje veel van het goede, dan kun je hem ook opbergen in de stoere vilten etui, die je met een karabijnhaak aan je tas of broek kunt hangen. Zo heb je die muziekkwaliteit altijd binnen handbereik! De accu van de Teufel Bamster XS houd het overigens 14 uur uit. Vergeet hem dus niet op te laden, want daar denk je op een gegeven moment niet meer aan. Voor jouw bedieningsgemak is de Bamster XS voorzien van een microfoon, een play/pauzeknop en natuurlijk twee volumeknoppen. Omdat Teufel er van uitgaat dat je ‘m altijd mee op pad neemt, is hij alvast schokbestendig ontworpen.    

Van de binnenkant zie je ook hoeveel aandacht er is geschonken aan de Bamster XS. Hij is voorzien van long-throw drivers, zodat het geluid ver draagt. Hij zou een normale kamer kunnen vullen met muziek. Daarbij lever je wel wat in op basgeluid – die komt het beste tot zijn recht in een kleine omgeving, of wanneer je hem dichtbij hebt staan. Een perfecte aanvulling op je smartphone of tablet – Netflix bijvoorbeeld komt veel beter tot zijn recht met goed geluid!"

Logo - OOR
"Dit is een topgadget"
Oor
02/2016
Meer...
Logo - OOR
"De nieuwe Bamster XS is de kleinste portable speaker van Teufel. Het apparaatje met krachtige sound en een speelduur van maar liefst 14 uur weegt slechts 200 gram. Dankzij de Bamster XS komt er een eind aan het blikkerige geluid uit smaartphones. De compacte speaker past namelijk gemakkelijk in een broek- of jaszak. Een goede sound is dus altijd binnen handbereik. De speaker mag dan klein zijn, met de long-throw drivers en een geïntegreerde Class-D versterker produceert ie een hoog, zuiver geluidsniveau en de bas klinkt verbazingwekkend krachtig. Tel daar de sterke accu, microfoon, shockproof behuizing en vriendelijk prijs bij op en je weet: dit is een topgadget."
Logo - Panorama
"Misdadig goed"
Panorama
01/2016
Meer...
Logo - Panorama
"Muziek afspelen voor je vrienden via je smartphone is bijna misdadig. Voor hun oren. De portable Bluetooth speaker BAMSTER XS van Teufel brengt daar verandering in. Met long throw drivers en een geïntegreerde Class-D-versterker klinkt er uit deze speaker een verbazingwekkend geluid met een krachtige bas. En ook niet onbelangrijk: hij past naast je telefoon in je broekzak en kan veertien uur muziek achter elkaar laten rondgalmen."
Logo - XGN
"Kleine, sexy krachtpatser"
XGN
01/2016
Meer...
Logo - XGN

"De Teufel Bamster XS is, zoals de afkorting al doet vermoeden, misschien wel Teufels kleinste speaker. Gemaakt om hem mee te kunnen nemen onderweg in je broekzak, namen wij de kleine krachtpatser mee op weg. Lees onze ervaring in de Bamster XS review!

Met de hoeveelheid kleine speakers op de markt tegenwoordig ben je vooral op zoek naar een mooie speaker met goed geluid. Vooral wanneer je op pad bent is het formaat belangrijk, maar natuurlijk ook het geluid, het gebruiksgemak en een strak design. Het eerste wat opvalt aan de mini-ster of sound van Teufel, de Bamster XS, is het kleine formaat. De Bamster XS is namelijk zo klein dat hij heel eenvoudig in je broekzak past.   

Sexy slank en klein

In vergelijking met de Samsung Note 4 is de kleine speaker twee à drie centimeter kleiner en ter vergelijking met een kleinere smartphone is de Bamster XS nauwelijks groter. Een ideaal formaat om in een jaszak of broekzak te stoppen dus. Wanneer je de Bamster XS vervolgens uit je broekzak haalt, hoef je je niet te schamen, want het design van de Bamster XS is erg strak en sexy. De strakke zwarte speakers, gecombineerd met rode lijnen, lichtcirkel en metalen zijkant stralen pure schoonheid uit, terwijl de mini-speaker van Teufel nog steeds kracht uitstraalt...

Oorgasme

Alleen al door naar het gebruiksgemak en design te kijken valt je op dat Teufel goed heeft nagedacht over de Bamster XS. Dit komt ook naar voren in het kraakheldere, hogere en zuivere geluid. De geluidsontwikkelaars hebben nagedacht over het formaat om vervolgens het ontbrekende volume op te vangen met long-throw drivers. Dit zorgt ervoor dat er een hoog en zuiver geluidsniveau wordt behaald met een verbazingwekkend krachtige bas.

Voeg daar de geïntegreerde Class-D-versterker in om zuivere, maar efficiënte klanken te behalen. Het design was al indrukwekkend, maar het geluid is nog indrukwekkender. De Bamster XS kan namelijk ontzettend hard (de lichtcirkel knippert wanneer het volume op maximaal staat). Opvallend hierbij is dat wanneer de Bamster XS op vol volume staat er zuiver geluid uit blijft komen en dat de bas krachtig is, maar dat de klank neutraal blijft.

Veel speakers krijgen al snel problemen met het balanceren van het zuivere geluidsniveau, hoge klanken en zware bas. De Bamster XS combineert dit uitstekend waardoor jij werkelijk een ‘oorgasme’ krijgt wanneer je naar Justin Bieber of Selena Gomez luistert. Is dit niet jouw soort muziek? Zoek dan eens een High Quality music test op YouTube om werkelijk alle klanken te horen. ...Bereid je vrienden alvast voor om jaloers te worden op de sexy krachtpatser genaamd Bamster XS. Je tovert hem eenvoudig uit je broek- of jaszak in het vilten tasje (of zonder) en blaast iedereen vervolgens achterover omdat niemand verwacht dat er zo'n sterk en zuiver geluid uitkomt."

Logo - androidkosmos
"Ultracompacte en sjieke Bluetooth speaker in pocketsize"
androidkosmos
12/2015
Meer...
Logo - androidkosmos
"Ondanks zijn compacte afmetingen heeft de BAMSTER XS echt een hele goede klank. Zelfs wanneer je het volume helemaal opendraait, klinkt de sound goed zuiver en gebalanceerd. De bas is […] gekeken naar de afmetingen en het volume meer dan in orde en goed hoorbaar."    Conclusie:"De kleine Teufel BAMSTER XS wil vooral praktisch en mobiel zijn zonder hierbij in te boeten op klank en speelduur. En dat lukt de BAMSTER XS zonder moeite.  […] Je krijgt een uiterst compacte en sjieke Bluetooth speaker in pocketsize, die je met het meegeleverde tasje en de karabijnhaak gemakkelijk overal mee naar toe kunt nemen."       Vertaald uit het Duits.   

Inhoud levering

BAMSTER XS
  • 1 × Draagtas met karabijnhaak voor Bamster XS
  • 1 × Silikon-Pad voor Bamster XS
  • 1 × Kabel 3,5mm Miniklinke Stereo
  • 1 × USB-kabel voor Bamster XS
Bluetooth-Lautsprecher BAMSTER XS Klein