Centerspeaker

Ga naar inhoud
Menu openen Menu sluiten
Home

Het centrum van je home cinema systeem

Centerspeaker

Productlijst filter

Filter Herstellen

3 Resultaten

Alle Centerspeaker producten: 3 Resultaten
Sluiten
  • € 149,00 € 500,00

Productlijst

Voordelen

Icon - Bester Shop

Beste prijs

Teufel distribueert de producten zelf. Zonder prijsopslag voor tussenhandelaren. En dat bespaart jou geld.

Icon - Bester Shop

Beste garantie

Teufel staat voor kwaliteit, kwaliteit en nog eens kwaliteit. Daarom bieden we tot 12 jaar garantie en 8 weken retourrecht.

Icon - Bester Shop

Beste reviews

Teufel landt bij vergelijkende test en enquêtes onder lezers regelmatig bovenaan en is in thuisland Duitsland marktleider in het home cinema segment.

Icon - Bester Shop

Beste shop

De Teufel webshop weet zelfs de meest kritische keurmeesters te overtuigen als het gaat om gebruiksgemak, veiligheid en comfort.

De center-speaker is hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de spraakweergave in films, series en praatprogramma's. De centerspeaker maakt onderdeel uit van home cinema systemen. Voor een optimaal geluidsbeeld dien je de centerspeaker in het midden voor of onder de televisie te plaatsen. De high performance speaker met platte membraan boxen bieden zo een compleet geluid met heldere en duidelijk verstaanbare dialogen.

Er zijn speakers voor ruimtes van verschillende afmetingen - let er daarom op dat de boxen die je wilt aanschaffen, geschikt zijn voor de ruimte waarin je ze wilt plaatsen.

Bij Teufel vind je zowel losse centerspeakers als ook centerspeakers die onderdeel uitmaken van complete systemen terugvindt. Wil je jouw home cinema systeem nog een tikkie vetter maken? Teufel heeft ook THX-centerspeakers!

De ideale opbouw van een centerspeaker bestaat uit minimaal een tweeter en twee krachtige midrange drivers. De symmetrische constructie plus een ondersteuning van 2 frontspeakers die dezelfde constructie als de centerspeaker hebben, zorgt voor een ideale setup voor de frontale geluidsweergave. Ook optisch hechten we er bij Teufel veel waarde aan dat de behuizing een uniforme look hebben en goed in een woonconcept te integreren zijn. De tweeters en midrange drivers worden voor ieder systeem speciaal afgestemd en zijn doorgaans uitgerust met krachtige neodymium magneten. Dit optimaliseert het uitgangsvermogen van iedere luidspreker en laat je van een harmonieus geluid genieten.

Meer informatie en tips voor de ideale setup vind je in ons blog.